Friday, June 7, 2019

παπουτσια χογκαν γυναικεια

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html
γράμμα από άγιο βασίλη
παπουτσια χογκαν γυναικεια

«Είχα την πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία όταν ήμουν μόλις έξι ετών», είπε η Κάιλ Στίβενς ενώπιον του δικαστηρίου και στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη σε ένα σκοτεινό λεβητοστάσιο, παρουσία του γιατρού, που ήταν φίλος της οικογένειάς της. Έκτοτε και για έξι ολόκληρα χρόνια ο Νασάρ, άλλοτε αυτοϊκανοποιούνταν μπροστά της, κι άλλοτε την κακοποιούσε σεξουαλικά με διάφορους τρόπους. Η Κάιλ βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στους γονείς της για την κακοποίηση στα 12 της χρόνια, όμως δεν έγινε πιστευτή, γεγονός που την τραυμάτισε ακόμη περισσότερο ψυχικά, ενώ είχε ως αποτέλεσμα να επέλθει ρήξη με την οικογένειά της.


παπουτσια χογκαν γυναικεια

Χθες, η Κάιλ Στίβενς στάθηκε απέναντι από τον άνθρωπο που για έξι ολόκληρα χρόνια την κακοποιούσε, τον κοίταξε στα μάτια και με θάρρος του είπε:


σταδια γραφης


«Η κακοποίηση τελείωσε, όπως τελείωσε και η ελευθερία σου σαν άνθρωπος. Τα μικρά κορίτσια δεν μένουν μικρά για πάντα. Μεγαλώνουν και γίνονται δυνατές γυναίκες που επιστρέφουν για να καταστρέψουν τον κόσμο σας».


kayle
Πηγή: REUTERS/Brendan McDermid



Η κατάθεση της Στίβενς ήταν η πρώτη στη δίκη, στην οποία θα δοθεί αρκετός χρόνος για να μιλήσουν κατά προσέγγιση 98 θύματα ή και οι γονείς τους, για τις πράξεις του γιατρού, αλλά και για το σύστημα που τόσα χρόνια τον προστάτευε. Άλλα θύματα βρίσκουν πολύ τραυματική την κατάθεσή τους ενώπιον των δικαστών και δηλώνουν πως δεν θα παραστούν στην ακροαματική διαδικασία, όπου όμως θα διαβαστεί η δήλωσή τους.


Ο ίδιος ο Νάσαρ, δήλωσε ένοχος για τις πράξεις του τον περασμένο Νοέμβριο, παραδέχθηκε ότι εκμεταλλευόταν τη θέση ισχύος του, για να κακοποιεί σεξουαλικά νεαρά κορίτσια, ενώ έχει ήδη καταδικαστεί σε φυλάκιση 60 ετών για παιδική .


Στην κατάθεσή της η Στίβενς χαρακτήρισε τον Νάσαρ «αποκρουστικό ψεύτη», που κατάφερε να πείσει την οικογένειά της ότι εκείνη ήταν αυτή που έλεγε ψέματα. «Η σεξουαλική κακοποίηση είναι τόσα πολλά περισσότερα από μια ενοχλητική σωματική πράξη. Αλλάζει την ζωή του θύματος κι αυτό είναι κάτι που κανείς δεν έχει δικαίωμα να το κάνει», είπε ενώπιον των δικαστών, με τον κατηγορούμενο να την ακούει έχοντας κατεβασμένο το κεφάλι και κλειστά τα μάτια του, ενώ συχνά έκρυβε με τα χέρια του το πρόσωπό του ή σκούπιζε τα δάκρυά του.





https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

No comments:

Post a Comment