Tuesday, June 25, 2019

μπριζολα προσφορες

μπριζολα προσφορες

Το άτομο δεν έχει εντοπιστεί για να συλληφθεί ακόμη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διέμενε καν στο κέντρο φιλοξενίας, αλλά πήγαινε πολύ συχνά.


Ο δράστης, ερευνούν οι ελληνικές αρχές το ενδεχόμενο να τους είχε απασχολήσει και πάλι για υπόθεση trafficking η οποία είχε εξελιχτεί και πάλι στο κέντρο φιλοξενίας στην Μαλακάσα. Ο 25χρονος εμφανιζόταν με τουλάχιστον δύο ακόμη πλαστά στοιχεία και μάλιστα το ένα από τα δύο ονόματα που χρησιμοποιούσε συμπίπτει με κατηγορούμενο στην υπόθεση trafficking κάτι που κάνει τις αρχές να ερευνούν για την ενδεχόμενη συμμετοχή του.


Πρόκειται για μεγάλη δικογραφία με την οποία είχε ασχοληθεί η διεύθυνση οργανωμένου εγκλήματος και στην οποία όπως είπε αποδειχτεί εμπλέκονταν αρκετοί αλλοδαποί, που εκμεταλλεύονταν γυναίκες στο κέντρο φιλοξενίας.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_80.html

μπριζολα προσφορες

Να υπενθυμίσουμε πως από την άγρια συμπλοκή στο κέντρο φιλοξενίας έχασε τη ζωή του ο Σύρος και τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άτομα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν συνεπλάκησαν Αφγανοί με Σύρους για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.


Μαλακάσα: Τι προκάλεσε την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ προσφύγων


malakasa1



κεντρο ημερας επιψυ
αμαν βαρια φιλοσοφια
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

No comments:

Post a Comment