Saturday, June 29, 2019

επιστολη διαμαρτυριας για τα τηλεοπτικα προγραμματα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Spiegel, οι επαναπροωθήσεις γίνονται χωρίς να τηρούνται οι διαδικασίες που προβλέπονται για την παροχή ασύλου. Μάλιστα, το δημοσίευμα σημειώνει πως υπάρχουν καταγγελίες επ’ αυτού από δύο δικηγόρους που εργάζονται στη Θεσσαλονίκη.


της ξενιτιάς μητροπανος

«Εδώ και χρόνια οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγορούν τις ελληνικές Αρχές ότι παράνομα επαναπροωθούν πρόσφυγες πίσω στην Τουρκία», αναφέρει η εφημερίδα και εξιστορεί ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στις 5 Νοεμβρίου του 2017.


Συγκεκριμένα, την εν λόγω ημέρα, μία ομάδα προσφύγων απέστειλε στον ένα από τους δικηγόρους πληροφορίες και βίντεο για το σημείο στο οποίο βρίσκονταν. Ο ίδιος, μαζί με τον αδελφό του – είναι ο δεύτερος δικηγόρος που αναφέρθηκε παραπάνω - εντόπισαν τους πρόσφυγες κοντά σε δρόμο προς την Ορεστιάδα και κάλεσαν την αστυνομία να τους περισυλλέξει. Όταν, όμως, έφτασαν οι Αρχές στο σημείο που τους είχε υποδειχθεί, οι πρόσφυγες είχαν εξαφανιστεί.


τα καναμε σαλατα μποτρινι

Κάποιες ώρες αργότερα οι δικηγόροι έλαβαν μήνυμα ότι οι πρόσφυγες συνελήφθησαν από την αστυνομία και επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία.




επιστολη διαμαρτυριας για τα τηλεοπτικα προγραμματα
επιστολη διαμαρτυριας για τα τηλεοπτικα προγραμματα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html

No comments:

Post a Comment