Saturday, June 29, 2019

εκπαιδευτηρια αδαμαντιοσ σχολη

εκπαιδευτηρια αδαμαντιοσ σχολη
εκπαιδευτηρια αδαμαντιοσ σχολη

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε όλο το διάστημα της εορταστικής περιόδου έχει προγραμματιστεί η εντατικοποίηση των πεζών και εποχούμενων περιπολιών τάξης και ασφάλειας για την πρόληψη και καταστολή εγκληματικών ενεργειών, ιδίως ληστειών και κλοπών - διαρρήξεων.


Παράλληλα, στον σχεδιασμό προβλέπεται η διενέργεια συστηματικών ελέγχων σε δημόσια κέντρα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ εντατικοί θα είναι και οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου.


Επίσης, εντείνονται οι δράσεις και οι έλεγχοι για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της παράνομης κατοχής, κατασκευής, διακίνησης, εμπορίας και χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών, που εγκυμονούν κινδύνους για σοβαρούς τραυματισμούς και απώλεια ζωής.


Όσον αφορά την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών, καθώς και την πρόληψη ατυχημάτων, ενισχυμένα μέτρα θα ληφθούν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html

μοναστηριακές νηστίσιμες συνταγές

Τροποποιήσεις δρομολογίων του προαστιακού τις ημέρες του Πάσχα


Το Αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ, με αφορμή το γεγονός ότι πολίτες θα μετακινηθούν κατά την εορταστική περίοδο, υπενθυμίζει βασικές χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή μετακίνηση, την πρόληψη εγκληματικών συμπεριφορών και την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.


Φεύγοντας από το σπίτι



  • Πριν φύγετε για διακοπές βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι καλά ασφαλισμένα.

  • Ενημερώστε για την απουσία σας µόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονές που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.

  • Μην αφήνετε σημειώματα για το πότε πρόκειται να επιστρέψετε ή για το πόσο καιρό θα απουσιάζετε.

  • Μην αφήνετε μηνύματα έξω από την πόρτα ή γραμματοκιβώτια υπερπλήρη από έντυπα και περιοδικά στο κεφαλόσκαλο. Είναι "κράχτες" της απουσίας σας. Αποφύγετε επίσης να αφήνετε σκάλες, έπιπλα ή άλλα ογκώδη πράγματα στον κήπο σας, που θα βοηθήσουν τον επίδοξο δράστη στην αναρρίχησή του.

  • Το σπίτι ή το διαµέρισµά σας να µη δείχνει "εντελώς κλειστό", υποδηλώνοντας έτσι την απουσία σας

  • Τοποθετήστε, εάν είναι δυνατόν, χρονοδιακόπτη αυτόματου φωτισμού.

  • Ενεργοποιήστε, εάν υπάρχει, το σύστημα συναγερμού.

  • Μην αφήνετε μεγάλα χρηματικά ποσά ή αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας.

  • Σε περίπτωση που ενημερωθείτε από γείτονες, φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα ότι παρατηρούν κάτι ύποπτο στην οικία σας, µη διστάσετε να ειδοποιήσετε το "100" ή το Αστυνομικό Τµήµα της περιοχής σας.

  • Σε περίπτωση κλοπής, ειδοποιήστε το "100" ή το Τµήµα Ασφαλείας της περιοχής σας



χημεια γ λυκειου επαλ
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

No comments:

Post a Comment