Tuesday, June 25, 2019

mykonos on the bay

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html
mykonos on the bay

Το έργο αυτό ανέλαβε ο executive pastry σεφ του Fairmount Dubai, Ρομέιν Καστέτ και χρειάστηκε κιλά σοκολάτας και τέσσερις εβδομάδες για να υλοποιηθεί ώστε να είναι έτοιμο για τοις εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα.


«Είμαστε πολύ περήφανοι που το ολοκληρώσαμε επιτυχώς», δήλωσε ο σεφ, σημειώνοντας:



Η κατασκευή του αυγού δεν ήταν εύκολη λόγω του τεράστιου μεγέθους του, αλλά είναι σίγουρα ότι πιο εντυπωσιακό έχουν δει ποτέ οι καλεσμένοι μας.



Παρότι εντυπωσιακότατο, το αυγό αυτό - δυστυχώς - δεν θα καταναλωθεί επειδή θα παραμείνει για αρκετές ημέρες εκτεθειμένο στη ζέστη. Αλλά και να ήταν, οι θερμίδες του είναι μάλλον «απαγορευτικές», καθώς ξεπερνούν τις 436.000!


Το έκθεμα αυτό θα παραμείνει στο λόμπι του ξενοδοχείου και μετά την εορταστική περίοδο θα αποσυρθεί.



mykonos on the bay
απορρυπαντικα χονδρικη θεσσαλονικη
βικυ καγια σωμα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

No comments:

Post a Comment