Friday, June 28, 2019

σιδηρο και ασβεστιο

πως αναπνεω με το διαφραγμα
σιδηρο και ασβεστιο

Οι αποκαλύψεις αναφέρουν ότι οι δράστες, με επικεφαλής τον Μοϊσί Χαμπίλιαϊ, είχαν διασυνδέσεις με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Ράμα, Σαϊμίρ Ταχίρι, όπως και με το κέντρο των ραντάρ στο Δυρράχιο της Αλβανίας που ελέγχει τις αλβανικές ακτές και το οποίο εμφανίζεται να διευκόλυνε τις κινήσεις τους στη θάλασσα.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

σιδηρο και ασβεστιο

Οι κατηγορίες για διασυνδέσεις του συγκεκριμένου πολιτικού με το οργανωμένο έγκλημα και την άμεση κάλυψη του πρωθυπουργού Ράμα, ξεκίνησαν από το 2013 όταν το Σοσιαλιστικό Κόμμα ήρθε στην κυβέρνηση.


Ο πρωθυπουργός της χώρας Έντι Ράμα, επικαλούμενος τη Δικαιοσύνη, επιχείρησε να αποστασιοποιηθεί από τον πρώην στενό συνεργάτη του και νυν βουλευτή του κόμματός του.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

Την ίδια στιγμή τα ΜΜΕ μεταδίδουν πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαιώνει και η αντιπολίτευση, σύμφωνα με τις οποίες επίκεινται και άλλες συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών και πολιτικών της κυβέρνησης.


Σ’ αυτό το πολιτικό κλίμα η αντιπολίτευση με επικεφαλής τον αρχηγό του Δημοκρατικού Κόμματος Λιουλεζίμ Μπάσα κάλεσε χθες σε κοινό μέτωπο αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη χώρα.


Σε κοινή ανακοίνωση τους, ζητούν την άμεση παραίτηση του πρωθυπουργού Ράμα, στον οποίο καταλογίζουν τη βασική ευθύνη των σχέσεων του οργανωμένου εγκλήματος με την κυβέρνηση, και τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης περιορισμένης θητείας με στόχο την δίωξη της «της μαφίας» και την διοργάνωση νέων εκλογών που θα αποκαταστήσουν το έννομο καθεστώς στη χώρα.




ο πρωτος παγκοσμιος πολεμος

No comments:

Post a Comment