Tuesday, June 4, 2019

για σενα εκπομπη τηλεφωνο

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html
για σενα εκπομπη τηλεφωνο

John Andrews, Consultant editor, The Economist, Συγγραφέας, The World in Conflict
Η αγροτική παραγωγή έχει σημειώσει μεγάλες προόδους τις τελευταίες δεκαετίες, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει πολύ λιγότερη πείνα στον κόσμο, και όπου υπάρχει οφείλεται κατά κύριο λόγο σε αποτυχία της πολιτικής διανομής και όχι σε αποτυχία του αγροτικού τομέα επεσήμανε ο πρόεδρος του 4ου Συνεδρίου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του ECONOMIST στη Λάρισα John Andrews. Επίσης, τόνισε ότι η προτεραιότητα των καταναλωτών σήμερα είναι να έχουν υγιή και ασφαλή τρόφιμα και μια αγροτική παραγωγή που θα συμβάλει σε έναν πιο καθαρό πλανήτη.


καραβι για σαντορινη απο ηρακλειο

Βαγγέλης Αποστόλου, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων


Η αυστηρή στοχοθέτηση της χρήσης και η άριστη αξιοποίηση των πόρων της ΚΑΠ αποτελεί βασική πρόκληση στη χάραξη της αγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης, όπως επεσήμανε από το βήμα του 4ου Συνεδρίου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του ECONOMIST στη Λάρισα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.


Στο πλαίσιο αυτό, διατύπωσε τις εξής απόψεις – μηνύματα: να μη μειωθεί ο προϋπολογισμός της ΚΑΠ, να μην υπάρξει πλήρης σύγκλιση των άμεσων ενισχύσεων, να αποτραπεί κάθε ιδέα ακόμη και για μικρού βαθμού συγχρηματοδότηση των άμεσων ενισχύσεων από εθνικούς πόρους, να διατηρηθεί η αρχιτεκτονική της ΚΑΠ, και να υπάρξουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν σε «πιο δίκαιη και με καλύτερη στρατηγική στόχευση».


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html

Ο κ. Αποστόλου έκανε λόγο για πλήρη αξιοποίηση των πόρων του ΠΑΑ 2014-2020, ύψους 5,6 δις Ευρώ (4,7 δις κοινοτικοί και 0,9 δις εθνικοί). Όπως είπε, συνολικά ως σήμερα έχουν προκηρυχθεί 2,3 δις €, ενώ 1,5 δις € θα απορροφηθούν σε συνεχιζόμενα από τη προηγούμενη προγραμματική περίοδο έργα, που σημαίνει ότι το 65% της δημόσιας δαπάνης του προγράμματος έχει δεσμευτεί.


Σύμφωνα με τον κ. Αποστόλου, ευρύτερα, το μέλλον του ευρωπαϊκού αγροτικού τομέα θα οριοθετηθεί από τις εξής τρεις παραμέτρους:



  • Το δημοσιονομικό πλαίσιο που θα αποφασιστεί για το ταμείο συνοχής σε ένα από τα προσεχή Συμβούλια Κορυφής

  • Τη συνολική στρατηγική για τη νέα ΚΑΠ που θα χαραχτεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω των Συμβουλίων Υπουργών Γεωργίας

  • Τις δεσμεύσεις που θα αναληφθούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις διαπραγματεύσεις με τρίτες χώρες στα πλαίσια του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου



για σενα εκπομπη τηλεφωνο
ψηφιακα βολτομετρα πινακα

No comments:

Post a Comment