Tuesday, April 9, 2019

στεναχωριεμαι η στενοχωριεμαι

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html

Ο πρωθυπουργός εξήγησε πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτή η διάσκεψη πραγματοποιείται στην Ελλάδα, μια χώρα που όπως σημείωσε «αναδύεται δυναμικά από έξι χρόνια οικονομικής κρίσης, αναβαθμίζοντας σταθερά τον ρόλο της, του πυλώνα ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή μας».


στεναχωριεμαι η στενοχωριεμαι

Ο κ. Τσίπρας ανέπτυξε τρία βασικά στοιχεία, τα οποία αναδεικνύει η σημερινή διάσκεψη για το μέλλον της ευρωαραβικής και της ελληνοαραβικής συνεργασίας.


Το πρώτο αφορά στη στενή συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία των πολιτών.


Το δεύτερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι η διάσκεψη πραγματοποιείται σε μία κρίσιμη περίοδο, για την Ευρώπη, για τον αραβικό κόσμο, αλλά και για τις σχέσεις μεταξύ τους.


«Μια περίοδο που απαιτεί γενναία βήματα. Για την ειρήνη και σταθερότητα στη Συρία, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στην Υεμένη. Και βέβαια - ως προς το Παλαιστινιακό - για την επανέναρξη αξιόπιστων συνομιλιών με στόχο τη δίκαιη λύση στη βάση δύο κρατών που συνυπάρχουν με ασφάλεια. Με την ίδρυση ενός ανεξάρτητου, βιώσιμου Παλαιστινιακού κράτους επί τη βάσει των συνόρων του 1967, με πρωτεύουσα τα Ανατολικά Ιεροσόλυμα».



στεναχωριεμαι η στενοχωριεμαι
εξοδιος ακολουθια μητροπολιτου συμης
νεα υορκη χαρτης

No comments:

Post a Comment