Tuesday, April 30, 2019

zakcret κορυδαλλος ωραριο

εκδόσεις άγκυρα πολυχώρος
zakcret κορυδαλλος ωραριο

Και στις τρεις αυτές σημαντικές περιστάσεις η κυβέρνηση θα διεκδικήσει παρεμβάσεις στο μέτωπο του χρέους που θα δώσουν στην Ελλάδα πρόσβαση στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

Αυτές οι παρεμβάσεις αθροιστικά θα πρέπει να επιτρέψουν στο ΔΝΤ να ενταχθεί στο πρόγραμμα ή σε περίπτωση που το Ταμείο για δικούς του λόγους δεν το κάνει να μην σταθούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στη λήψη της δόσης των 6,1 δισ. ευρώ και στην συμμετοχή της χώρας στο QE.


Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, η κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει υποχωρήσεις στο θέμα του αφορολόγητου, αλλά και να δεχθεί να εντάξει στον «κόφτη» του 2019 περικοπές στο σκέλος του ασφαλιστικού, ωστόσο για να νομοθετήσει προκαταβολικά όλα τα παραπάνω θα πρέπει πρώτα να υπάρξει ένας «καθαρός δρόμος» στο σκέλος της περαιτέρω ελάφρυνσης του χρέους, ικανός ώστε να δώσει στην ΕΚΤ την ελευθερία να εντάξει τη χώρα στο QE.


Στο αυριανό EuroWorking Group θα καταδειχθεί το εάν υπάρχει πολιτική βούληση στην ευρωζώνη για υποχωρήσεις τέτοιου είδους και ειδικά το εάν το σκηνικό αντιπαράθεσης που στήθηκε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ συνέβαλε στο να καμφθούν οι αντιρρήσεις των «σκληροπυρηνικών» χωρών στο ζήτημα της προκαταβολικής περιγραφής των μέτρων περαιτέρω μείωσης του χρέους.


zakcret κορυδαλλος ωραριο



νικολαοσ ραμμοσ αιρετοσ
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html

No comments:

Post a Comment