Sunday, April 28, 2019

γουεμπ τβ λαιβ

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

Ο κ. Κοντονής κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να συμβάλλουν στην κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος και του νόμου περί ευθύνης που εγκαθιδρύει καθεστώς ασυλίας για πολιτικά πρόσωπα και υπογράμμισε ότι σε μια τέτοια περίπτωση η μη ύπαρξη προστατευτικού πλαισίου θα ισχύσει πρώτα και κύρια για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ανάγκη προστασίας, δεν φοβούνται, δεν έχουν ανάγκη ειδικού καθεστώτος.


Αναφερόμενος στις θέσεις των κομμάτων, ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι από τη σημερινή συζήτηση το ερώτημα που αναδεικνύεται είναι αν "βρισκόμαστε ενώπιον ενός σκανδάλου ή ενώπιον μιας σκευωρίας".


τι ειναι συμφωνα

"Για ένα διεθνές σκάνδαλο που απασχολεί πλείστες όσες χώρες, θέλουν κάποιοι να μας πούνε ότι στην Ελλάδα δεν έχει γίνει τίποτα", παρατήρησε ο κ. Κοντονής σημειώνοντας ότι ενώ όλη η υφήλιος ψάχνει το σκάνδαλο, εδώ κάποιοι έχουν την έμπνευση να ισχυριστούν ότι είναι σκευωρία.


πλαστικα βαρελια σταματιου

"Να ψάχνουν οι έννομες τάξεις τόσων κρατών να βρούνε την άκρη σε αυτό το θέμα και εδώ να μας λέτε ότι έχουμε σκευωρία. Όμως βρίσκεστε σε σύγκρουση με τους αριθμούς και την πραγματικότητα", είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης και επισήμανε ότι "μόνο η εξωνοσοκομειακή δαπάνη, το 2000 ήταν 1,278 δισ. και το 2009 φτάνει το 5,108 δισ." και ακόμη ότι "η δημόσια δαπάνη επί ποσοστού του ΑΕΠ ήταν 0,9% το 2000 και το 2010 έφτασε το 2,1% όταν στην ΕΕ ήταν 1%".





γουεμπ τβ λαιβ
γουεμπ τβ λαιβ
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html

No comments:

Post a Comment