Friday, April 26, 2019

συνεδριο υποβοηθουμενης αναπαραγωγης

ζυμωμα τραχανα

Το μήνυμα προς την Αθήνα είναι πως είναι προτιμότερο μετά το τέλος του τρίτου Μνημονίου να υπάρχει ένα προληπτικό πρόγραμμα μιας κάποιας μορφής που δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί, αλλά θα παρέχει τα απαιτούμενα εχέγγυα ομαλής και φθηνής χρηματοδότησης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html

συνεδριο υποβοηθουμενης αναπαραγωγης

Με όρους τραπεζικούς, η απουσία προγράμματος στήριξης σε συνδυασμό με την παραμονή των ελληνικών ομολόγων σε πολύ χαμηλές βαθμίδες αξιολόγησης κόβει απευθείας από τις 21 Αυγούστου 2018 την πρόσβαση των ελληνικών τραπεζών στην ΕΚΤ και τις ρίχνει ξανά στην ακριβή λύση του μηχανισμού έκτακτης παροχής ρευστότητας ELA.


Από τους εκπροσώπους της γερμανικής επιχειρηματικής κοινότητας τονίστηκε παράλληλα η ανάγκη απόλυτης συνεννόησης με τους εταίρους, για την περίοδο μετά το τρίτο Μνημόνιο, προώθησης των ιδιωτικοποιήσεων και δημιουργίας απλών κανόνων προσέλκυσης επενδύσεων.


Στο γεύμα εργασίας εξετάστηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν η γερμανική και η ελληνική οικονομία, σε συνδυασμό με τις συνθήκες υπό τις οποίες καλούνται να λειτουργήσουν τα τραπεζικά συστήματα των δύο χωρών.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

το τελειο μπεργκερ



συνεδριο υποβοηθουμενης αναπαραγωγης

No comments:

Post a Comment