Saturday, April 27, 2019

ελληνικη λεξη για το μακιγιαζ

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας διοργανώνουν για 17η χρονιά το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός το οποίο παρά την οικονομική κρίση δείχνει ότι όχι μόνο αντέχει στον χρόνο αλλά και συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη των νησιών της χώρας μας, καθώς, αποτελεί πόλο έλξης για ομάδες αλλά και λάτρεις της ιστιοπλοΐας από όλο τον κόσμο.


Ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Γιαννέλλης Θεοδοσιάδης, δήλωσε αναφορικά με το γεγονός πως: «όλο αυτό το διάστημα των 16 χρόνων διοργάνωσης της Aegean Regatta αποδείχτηκε ότι ο θεσμός αυτός στηρίζεται όχι μόνο από τους Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους του Αιγαίου, αλλά και από τους ιστιοπλόους όλης της Ελλάδας και διεθνώς. Αυτό αποδεικνύεται από τον υψηλό αριθμό συμμετοχών κάθε χρόνο».


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

Συνέχισε λέγοντας πως «η Aegean Regatta έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, από το 2001 που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα, να τονώσει τα ακριτικά νησιά μας, να φέρει σε επαφή ιστιοπλόους από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, αλλά και να δώσει την δυνατότητα σε πολλά ξένα πληρώματα να γνωρίσουν το νησιωτικό πολιτισμό».


ελληνικη λεξη για το μακιγιαζ


ελληνικη λεξη για το μακιγιαζ
live αεκ ολυμπιακος streaming
το λαστιχο χανει αερα
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html

No comments:

Post a Comment