Monday, April 8, 2019

μαριος λωλος βιογραφικο

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html

Με το δημοφιλέστερο ηγέτη της αντιπολίτευσης Ανουάρ Ιμπραχήμ να βρίσκεται στη φυλακή, ο Μαχαθίρ θεωρείται η μεγαλύτερη απειλή για τον πρωθυπουργό Νατζίμπ Ραζάκ, ο οποίος εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς.


Ο Μαχαθίρ, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός της χώρας επί 22 χρόνια, κέρδισε τη φήμη του αυταρχικού ηγέτη και σε περίπτωση νίκης της αντιπολίτευσης θα γίνει ο γηραιότερος ηγέτης στον κόσμο.


ελτα εργοσημο εντυπο

Ανεξάρτητη δημοσκόπηση έδειξε ότι η αντιπολίτευση θα δυσκολευτεί να νικήσει τον Νατζίμπ κυρίως εξαιτίας της πόλωσης στους κόλπους της.


μαριος λωλος βιογραφικο

Ο Μαχαθίρ και ο πρώην αντίπαλός του Ανουάρ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ανατρέψουν τον Νατζίμπ και αν νικήσει η συμμαχία τους αυτό πιθανόν να ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή του Ανουάρ και την ανάληψη της πρωθυπουργίας.


prego στα ελληνικα

Πάντως, σε περίπτωση νίκης της αντιπολίτευσης, θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για την απονομή χάριτος στον Ανουάρ ώστε να μπορεί να είναι υποψήφιος για πρωθυπουργός, δήλωσε στο συνέδριο του συνασπισμού ο γενικός του γραμματέας Σαϊφουντίν Αμπντουλάχ.


Η σύζυγος του Ανουάρ, η Γουάν Αζιζάχ Ισμαήλ, θα είναι η υποψήφια της συμμαχίας για αντιπρόεδρος.



μαριος λωλος βιογραφικο
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html

No comments:

Post a Comment