Monday, April 15, 2019

κοστος εγκαταστασης λεβητα πετρελαιου

κυκλαδικό μουσείο τέχνης
κοστος εγκαταστασης λεβητα πετρελαιου
«Σκωτσέζικο ντους» στο Σκοπιανό - Επόμενο ορόσημο η Σύνοδος Κορυφής

Καθυστερήσεις παίζουν τα Σκόπια για το ονοματολογικό με το υπουργείο Εξωτερικών να κάνει λόγο για έμφαση στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα της λύσης τονίζοντας πως δεν τη δεσμεύει ο χρόνος.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html

Την αναβολή του τηλεφωνήματος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ζάεφ: «Ενδεχομένως θα καλέσουμε την Αθήνα και ελπίζω να είναι πολύ γρήγορο το τηλεφώνημα», ανέφερε χαρακτηριστικά και παρέπεμψε στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παράλληλα, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων τόνισε πως «είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά είναι πολύ σημαντικό αυτή να καταστεί βιώσιμη και 100% ασφαλής για τις επόμενες γενιές. Παραμένω αισιόδοξος, παρότι δεν είναι εύκολες οι διαπραγματεύσεις».

Ο Ζάεφ είπε ακόμη ότι ήθελε να τηλεφωνήσει την Παρασκευή στην Αθήνα, αλλά θεωρεί πως υπάρχει χρόνος ακόμη μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής στις 28 – 29 Ιουνίου ή μέχρι το Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ λίγες μέρες νωρίτερα.


παρατα τα θρανια

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Σκοπίων Οσμάνι μετά από συνάντηση με την επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι, είπε πως οι επόμενες ώρες μπορεί να είναι κρίσιμες για την έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



κοστος εγκαταστασης λεβητα πετρελαιου

No comments:

Post a Comment