Saturday, April 20, 2019

εθελοντισμος στο βιογραφικο

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html
my heart will go on ελληνικα
εθελοντισμος στο βιογραφικο
ΣτΕ: Στις 22 Φεβρουαρίου η υπόθεση του ασύλου των 8 Τούρκων αξιωματικών

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου, προσδιόρισε για τις 22 Φεβρουαρίου του 2018 να συζητηθεί, στο Τμήμα Αναστολών του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, σε σχηματισμό Ολομέλειας, η αίτηση αναστολής για τον έναν εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, του συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, στον οποίο έχει μεν χορηγηθεί άσυλο αλλά η σχετική απόφαση της Επιτροπής Ασύλου ανακλήθηκε, προσωρινά με διαταγή της πρόεδρου του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.


Παράλληλα, η κυρία αίτηση (προσφυγή), για τον ίδιο Τούρκο αξιωματικό προσδιορίστηκε να συζητηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ, την 4η Μαΐου 2018. Τόσο στην περίπτωση της αναστολής όσο και της κυρίας αίτησης, η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου θα συνεδριάσει υπό τον πρόεδρο της Νικόλαο Σακελλαρίου και με εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Διομήδη Κυριλλόπουλο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως έγινε γνωστό, οι Ανεξάρτητες Επιτροπές Ασύλου στις οποίες εκκρεμούν ακόμη οι αιτήσεις ασύλου των υπολοίπων επτά Τούρκων αξιωματικών αποφάσισαν να μην δημοσιεύσουν καμία απόφαση για χορήγηση ή μη ασύλου, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, επί της αίτησης του συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου.


καλαμαρι γεμιστο λαζαρου

Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα, του Ολυμπιακού Χωρίου-Αχαρνών.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση επρόκειτο να συζητηθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, ωστόσο οι συνήγοροι του Τούρκου αξιωματικού καθηγητές Νίκος Αλιβιζάτος και Σταύρος Τσακυράκης, καθώς και η νομική διεύθυνση του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες δια του Βασίλη Παπαδόπουλου, υπέβαλαν αίτημα στο ΣτΕ, το οποίο και έγινε δεκτό - για να εκδικαστεί εκεί ως πρότυπη δίκη έτσι ώστε η οποία απόφαση του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου να καταλαμβάνει και τους υπόλοιπους επτά Τούρκους αξιωματικούς.

Η υπόθεση αφορά στη χορήγηση ασύλου στον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Ασύλου, ενώ στη συνέχεια κατατέθηκε από την πλευρά της κυβέρνησης αίτηση με την οποία ζητήθηκε η έκδοση προσωρινής διαταγής για να «παγώσει» η απόφαση χορήγησης ασύλου, καθώς και αίτηση αναστολής και ακύρωσης. Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Θ΄ Τμήμα του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και η πρόεδρος του Ευγενία Μυλωνοπούλου η οποία ήταν παράλληλα και πρόεδρος της Επιτροπής Ασύλου που εξέτασε την αίτηση ασύλου ενός εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών «πάγωσε» την απόφαση χορήγησης ασύλου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



εθελοντισμος στο βιογραφικο

No comments:

Post a Comment