Saturday, February 9, 2019

timberland stock κολωνακι

timberland stock κολωνακι

Η αστυνομία έχει αποκλείσει ένα κομμάτι της King Street, στην κεντρική εμπορική περιοχή της πόλης, ενώ συνιστά στους πολίτες να μην πλησιάζουν την περιοχή.


ειδικη αδεια διαμονης

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η Post and Courier of Charleston, ο ένοπλος εισέβαλε σε εστιατόριο με πιστόλι, φωνάζοντας: «Είμαι ο νέος βασιλιάς του Τσάρλεστον». Ο ένοπλος κρατά ομήρους στο εστιατόριο, ενώ τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχει ένας τραυματίας.


epson projector support

«Ξέρουμε ότι ο ένοπλος είναι ακόμα στο κτίριο με αρκετούς ομήρους, αυτή τη στιγμή έχουμε διαπραγματευτές, οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον ένοπλο», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τσάρλεστον Charles Francis σε συνέντευξη τύπου.


Πάντως, όπως ανέφερε ο δήμαρχος της πολιτείας της Νότιας Καρολίνας, John Tecklenburg, το περιστατικό δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια, ενώ ο ένοπλος φέρεται πως ήταν κάποιος δυσαρεστημένος πρώην εργαζόμενος του εστιατορίου.


Η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος της περιοχής είπε στο CNNi ότι η δραστηριότητα των αστυνομικών έχει επικεντρωθεί στο εστιατόριο στην καρδιά της πόλης.





King btwn Calhoun & Morris blocked to motorist & pedestrian traffic active shooter in 400 block of King people to avoid the area.

— Charleston P. D. (@CharlestonPD) August 24, 2017


timberland stock κολωνακι
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

No comments:

Post a Comment