Saturday, February 23, 2019

λούης πατσαλίδης παιδια

χριστινα τζωτζη
λούης πατσαλίδης παιδια

Ο Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, άναψε τα φώτα του πιο λαμπερού προορισμού της πόλης, του σημείου αναφοράς για διασκέδαση, αγορές και φαγητό.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

Αγαπημένοι φίλοι, εκπρόσωποι της μόδας και του lifestyle φιλοξενήθηκαν στην ολοστόλιστη Στοά Σπυρομήλιου για να γιορτάσουν την έναρξη των Χριστουγέννων στην καρδιά της Αθήνας που σηματοδοτήθηκε από την εντυπωσιακή φωταγώγηση του κτηρίου του City Link, από ένα upbeat catwalk με όλα τα νέα trends και από μια δυναμική live εμφάνιση των Onirama!


Γιώργος Κορμάς resized 20181207 053753772


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html

Special guest models στο catwalk ήταν οι συμμετέχουσες του φετινού τηλεοπτικού Greece’s Next Top Model, οι οποίες περπάτησαν στη Στοά Σπυρομήλιου παρουσιάζοντας τα key pieces του πολυκαταστήματος attica και των designer boutiques που φιλοξενεί το City Link. Στη συνέχεια, η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα live music-act party με τους Onirama να καταλαμβάνουν τη σκηνή αλλά και με live DJ sets να κάνουν ένα ξεσηκωτικό μουσικό takeover μέχρι το τέλος της βραδιάς.


λούης πατσαλίδης παιδια

Greece Next Top Model resized 20181207 053753852



μικρος νικολας οι χαιδεμενοι

No comments:

Post a Comment