Wednesday, February 27, 2019

προβλήματα στην όραση

εργασια σε ποντοπορα πλοια
προβλήματα στην όραση

Η επιγραφή είναι γραμμένη στη Λουβική γλώσσα, έχει μήκος 29 μέτρα και περιγράφει την άνοδο ενός ισχυρού βασιλείου, ονόματι Μίρα, το οποίο πραγματοποίησε μια στρατιωτική εκστρατεία με επικεφαλής έναν πρίγκιπα από την Τροία, ονόματι Μούξους.


Μόλις 20 μελετητές από όλον τον κόσμο μπορούν να τη διαβάσουν, μεταξύ αυτών και ο Φρεντ Γουντχούιζεν, ανεξάρτητος ερευνητής, ο οποίος κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει ένα αντίγραφο της επιγραφής.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

Ο Γουντχούιζεν και ο Έμπερχαρντ Ζάνγκερ, γεωαρχαιολόγος και πρόεδρος του Ιδρύματος Λουβικών Μελετών, θα προβούν σε αναλυτικές δημοσιεύσεις τον Δεκέμβριο, στο Proceedings of the Dutch Archaeological and Historical Society.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html

Σύμφωνα με το LiveScience, αν η επιγραφή είναι αυθεντική παρέχει μια πολύτιμη πληροφορία σε μια περίοδο κατά την οποία οι, αποκαλούμενοι σήμερα «Λαοί της Θάλασσας»- θεωρείται πως επρόκειτο για μια χαλαρή συμμαχία φύλων/ λαών - προκάλεσαν την κατάρρευση πόλεων και πολιτισμών στη Μέση Ανατολή. Το βασίλειο της Μίρα, το οποίο πραγματοποίησε την προαναφερθείσα εκστρατεία, εκτιμάται πως ανήκε σε αυτή τη συμμαχία.



Luwian hieroglyphic inscription explains the end of the Bronze Age https://t.co/2g5a3wghrk Research by team of Swiss & Dutch archaeologists pic.twitter.com/dgfeuspPmK

— Ticia Verveer (@ticiaverveer) October 9, 2017


προβλήματα στην όραση
δωρεαν ρουχα σταρδολλ μανια

No comments:

Post a Comment