Monday, February 25, 2019

πως να κανεις σωστα κοιλιακους

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html
πως να κανεις σωστα κοιλιακους
πως να κανεις σωστα κοιλιακους

Η πραγματική και έντονη διαμάχη μεταξύ Βερολίνου και Ταμείου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί - άλλωστε η ΕΕ πάντα παίρνει αποφάσεις την τελευταία στιγμή. Μια απόφαση, αποτέλεσμα συμβιβασμού μεταξύ των δύο ισχυρών μεταξύ των δανειστών, που θα πρέπει να ικανοποιεί και το ΔΝΤ και τη Γερμανία - δύσκολα! Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει αποσαφήνιση των μέτρων σ' αυτό το Eurogroup με τον Β. Σόιμπλε, όμως, να δέχεται την ποσοτικοποίηση των μέτρων το 2018!


γλυκο απο φραουλες

Το ΔΝΤ αντιτείνει ότι χωρίς τον υπολογισμό της απόδοσης των μέτρων δεν μπορεί να κάνει την έκθεση βιωσιμότητας (DSA) του Ελληνικού χρέους - αδιέξοδο. Ενδιάμεσος στην προσπάθεια να κλείσουν οι διαφορές είναι ο πρόεδρος του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ, ο οποίος έχει εντείνει τις διαπραγματεύσεις στοχεύοντας σε συμφωνία για το χρέος την Δευτέρα - δύσκολα έως αδύνατον.


Στη διαμάχη, ουσιαστικά υπέρ του Ταμείου, μπήκε και η ΕΚΤ, μέσω του Μπ. Κερέ, που δήλωσε ότι «αυτό που θα θέλαμε να δούμε ως ΕΚΤ είναι μια ξεκάθαρη περιγραφή των μέτρων για το χρέος και πόσο θα συμβάλουν στη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Χρειαζόμαστε έναν επαρκή βαθμό συγκεκριμενοποίησης». Τσακαλώτος και Χουλιαράκης, που ταξιδεύουν αύριο για τις Βρυξέλλες, με όλα τα προαπαιτούμενα ψηφισμένα, ευελπιστούν σε λύση που θα επιτρέπει βαθιές ανάσες στην οικονομία - γνωρίζουν τι σημαίνει και άλλη καθυστέρηση.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όπως υποστηρίζουν και από το Μαξίμου, το dead line για το χρέος είναι ο Ιούλιος άρα υπάρχουν περιθώρια και μετά το Eurogroup της Δευτέρας. Αντίθετα όλα δείχνουν ότι θα εγκριθεί η επόμενη δόση που θα εκταμιευθεί έως τα μέσα Ιουνίου προκειμένου να πληρωθούν τα 7,4 δισ. ευρώ του Ιουλίου.




jumbo αυτοκολλητα χριστουγεννιατικα

No comments:

Post a Comment