Saturday, February 23, 2019

πονος αριστερα στηθος

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html
καλη διατροφη για αθλητεσ
πονος αριστερα στηθος

Σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Εσωτερικών της Ταϊλάνδης, Anupong Paojinda γνωστοποίησε πως και η επόμενη επιχείρηση διάσωσης θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους δύτες που συμμετείχαν στην πρώτη, καθώς γνωρίζουν τη μορφολογία του σπηλαίου και τις συνθήκες που επικρατούν.


πονος αριστερα στηθος

Ο Anupong Paojinda είπε ακόμη πως, το πρωί της Δευτέρας, υπήρξαν συναντήσεις των τοπικών αξιωματούχων και ειδικών για τον τρόπο διεξαγωγής της δεύτερης φάσης διάσωσης. Όπως τόνισε, οι δύτες χρειάζεται να τοποθετήσουν περισσότερες φιάλες οξυγόνου στην υποβρύχια διαδρομή, διαδικασία που απαιτεί χρόνο.


Ο υπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε πως οι πρώτοι τέσσερις διασωθέντες μαθητές είναι καλά στην υγεία τους και υποβάλλονται σε ενδελεχείς ιατρικούς ελέγχους.


Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό αν η επόμενη φάση διάσωσης θα είναι και η τελευταία, σύμφωνα με την υπουργό Εξωτερικών της Αυστραλίας, Τζούλι Μπίσοπ, οι εναπομείναντες εννέα στο σπήλαιο θα απομακρυνθούν σε ομάδες των τεσσάρων, που σημαίνει πως θα υπάρξουν τουλάχιστον άλλες δύο επιχειρήσεις. Σημειωτέον πως η Αυστραλία έχει στείλει 19μελή ομάδα στήριξης στην κολοσσιαία επιχείρηση διάσωσης.




πρωτοχρονια στο ναυπλιο 2015
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html

No comments:

Post a Comment