Wednesday, February 27, 2019

παιχνίδια γνώσεων γεωγραφίας

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html
καταλληλη γλαστρα για λεμονια

Η ΑΕΚ μπήκε δίχως συγκέντρωση στο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός την «χτύπησε» στο αδύνατό σημείο της: τα στημένα. Ο Μολέντο στο 10 έκανε γκολ την εκτέλεση φάουλ του Χίλιεμαρκ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Κουρμπέλης αστόχησε.


18739880
(Ο Μολέντο εξέθεσε την άμυνα της ΑΕΚ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ)


παιχνίδια γνώσεων γεωγραφίας

Οι «πράσινοι» επέλεξαν να δώσουν χώρο στην ΑΕΚ (ενώ δεν είχαν και καλή κυκλοφορία), που όμως δεν είχε σημείο αναφορά εντός αντίπαλης περιοχής (Λιβάγια και Κλωναρίδης δίδυμο στην επίθεση, χωρίς χώρους για να «τρέξουν») και προσπαθούσε με σέντρες, που έδιωχνε εύκολα ο Μολέντο.


18741253
(Η φάση του τραυματισμού του Μολέντο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ)


παιχνίδια γνώσεων γεωγραφίας

Στο 33 ο Βλαχοδήμος διώχνοντας την μπάλα έστειλε το Βραζιλιάνο πάνω στο Βράνιες και στη συνέχεια εκτός παιχνιδιού, καθώς ο Μολέντο χρειάστηκε να κάνει 7 ράμματα και να γίνει αλλαγή (ζαλιζόταν) με τον Κουτρουμπή.


18741252
(Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Μολέντο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ)


Από τις ελάχιστες φορές, που η ΑΕΚ κυκλοφόρησε την μπάλα, ο Γαλανόπουλος εκτέλεσε στο 26 από το σημείο του πέναλτυ και γύρισμα του Γκάλο, δίπλα από το δοκάρι, ενώ ένα ακόμη σουτ του Μπακασέτα μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.


18741192
(Ο Γαλανόπουλος (δ) σε μονομαχία του με το Χουλτ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ)


Χωρίς να αλλάξει η εικόνα του παιχνιδιού ή η «φιλοσοφία» των δύο ομάδων, το ντέρμπυ στο β ημίχρονο είχε καλύτερο κάπως ρυθμό. Ο Χριστοδουλόπουλος, που μπήκε στη θέση του Κλωναρίδη, ήταν ο «δημιουργός» της καλύτερης ευκαιρίας για την ομάδα του με σουτ από τα 35 μέτρα, με την μπάλα να φεύγει από τον Βλαχοδήμο, αλλά τον Λιβάγια με προβολή στην κενή εστία να αστοχεί απελπιστικά στο 64.


4294922
(Η ευακιρία του Λιβάγια - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Ο Παναθηναϊκός έψαχνε κάποια αντεπίθεση και θα μπορούσε να «τελειώσει» το ματς στο 80, με τον Μολίνς όμως να αστοχεί επίσης στο τετ α τετ με τον Ανέστη, ενώ η ΑΕΚ έβαλε και τον Γιακουμάκη στο ματς αλλάζοντας σε 4-4-2.


Η αναμέτρηση είχε και ένταση στο τέλος από μια κοκορομαχία Λόπεζ και Βιγιαφάνιες (πήραν από μία κίτρινη κάρτα) και την αποβολή του Μανόλο Χιμένεθ (2η φορά μετά το ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ και πάλι για διαμαρτυρίες), που έκανε και άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα (κινδυνεύει με περαιτέρω τιμωρία).


4294957
(Ο Χιμένεθ κινδυνεύει με τιμωρία μετά την άσεμνη χειρονομία του - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ταίριαζε και ο δραματικός τόνος, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει στο 4ο από τα 5 λεπτά καθυστερήσεων, με την "ασσίστ" του Αϊντάρεβιτς (είχε μπει αλλαγή και ήταν "άφαντος" μέχρι εκείνο το σημείο) και τον Λιβάγια να διαμορφώνει το τελικό 1-1 με σουτ (η μπάλα βρήκε και σε παίκτη). Η ΑΕΚ έφτασε τους 21 βαθμούς και θα είναι πρώτη σε νίκη του ΠΑΟΚ (18) επί του Ατρόμητου (20), ή σε ισοπαλία τους, το βράδυ της Δευτέρας στην Τούμπα.


4294959
(Ο Λιβάγια εκτελεί για το 1-1 της ΑΕΚ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)



τζίμι φάρελ
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

No comments:

Post a Comment