Friday, February 8, 2019

κτημα plan δρακοπουλου

κτημα plan δρακοπουλου

Ήταν ουσιαστικά μια απόφαση που πάρθηκε τις τελευταίες ώρες από τον εμβληματικό αρχηγό της Λίβερπουλ, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, που τον ήθελαν να επιστρέφει έστω και για 6 μήνες στο Άνφιλντ. Μάλιστα ο Στίβεν Τζέραρντ δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για την απόφαση του και την αποκάλυψη έκανε μιλώντας αποκλειστικά στην αθλητική εκπομπή του παλιού διεθνή Άγγλου επιθετικού και νυν δημοσιογράφου, Γκάρι Λίνεκερ.


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html

15940262
(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / PETER POWELL)


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html

δεν σου χρωσταω αγαπη βιντεοκλιπ

"Μπορώ να γνωστοποιήσω πλέον ότι αποσύρομαι από την ενεργό δράση. Είχα μια εκπληκτική καριέρα και αισθάνομαι ευλογημένος και ευγνώμων για τα όσα έζησα στη Λίβερπουλ, την εθνική ομάδα της Αγγλίας και το Λος Άντζελες. Εκπλήρωσα το μεγάλο όνειρο που είχα ως παιδί με την παρουσία μου στη Λίβερπουλ, από τον Νοέμβριο του 1998 όταν και πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου με την κόκκινη φανέλα. Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα έμενα στον σύλλογο επί 18 χρόνια!" ήταν μερικά από τα λόγια του Τζέραρντ.



Steven Gerrard has retired. A giant of our game. A Liverpool & England great. Chuffed to do his farewell interview: https://t.co/o9FjfS08d4

— Gary Lineker (@GaryLineker) November 24, 2016


κτημα plan δρακοπουλου
παε ηρακλης επικοινωνια

No comments:

Post a Comment