Sunday, February 3, 2019

ψευτικα ψαρακια για ενυδρειο

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html
ηλεκτρικα εργαλεια bosch θεσσαλονικη

Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στην έκπληξη της Moody’s η οποία προχώρησε στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά δύο βαθμίδες σε «Β3» από «Caa2».


φωτοτυπιες μαθηματικων β δημοτικου

ψευτικα ψαρακια για ενυδρειο

O πρωθυπουργός διερωτήθηκε αν για όλο αυτό το σκάνδαλο της σπατάλης, της κακοδιαχείρισης, της τεράστιας ζημίας του ελληνικού δημοσίου υπάρχει πολιτική ευθύνη κι αν τελικά θα την αναλάβει κανείς. Όλοι αυτοί που κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια δεν πήραν είδηση το τι συνέβαινε, είχαν άγνοια στην καλύτερη περίπτωση, ωστόσο όπως αναρωτήθηκε, μπορεί να συγχωρεθεί η άγνοια;


Ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είπε πως ο κ. Μητσοτάκης θα μπορούσε να κάνει την υπέρβαση και να αναλάβει την πολιτική ευθύνη κάτι που όχι μόνο δεν έκανε αλλά αντιθέτως, υιοθέτησε πλήρως «τη παιδαριώδη και διχαστική ρητορική περί σκευωρίας και πολιτικής δίωξης».



Το πραγματικό θέμα δεν είναι να κάνουμε εδώ τους δικαστές και να ψάχνουμε πόσο και πως για τον καθένα οι ενδείξεις οδηγούν όντως σε αποδείξεις.


Υπάρχουν δικαστές για να το κάνουν αυτό και θα το κάνουν.


Το πραγματικό θέμα εδώ όμως αφορά το καθεστώς και τους λόγους που οδήγησαν τη χώρα όχι απλά σε ζημία αλλά στο χείλος της καταστροφής και στη χρεοκοπία



Ο πρωθυπουργός κατήγγειλε όχι μόνο την προσπάθεια σπίλωσης της Δικαιοσύνης αλλά και το γεγονός ότι με τον καταιγισμό μηνύσεων επιχειρείται η εξαίρεση των δικαστικών από τον χειρισμό της υπόθεσης.



ψευτικα ψαρακια για ενυδρειο

No comments:

Post a Comment