Saturday, February 2, 2019

αγροτικη τραπεζα δανεια ρυθμισεις

αγροτικη τραπεζα δανεια ρυθμισεις

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός επιθυμεί να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες και να διεξάγει τις εκλογές στο τέλος του Σεπτεμβρίου του 2019. Υπογραμμίζει τη σημασία της εξάντλησης της τετραετίας, καθώς αυτό θα είναι κάτι «επαναστατικό» για τη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου και σημειώνει ότι, σε τέτοια περίπτωση, η χώρα θα βρίσκεται ένα χρόνο εκτός μνημονίων. Αυτό συνεπάγεται με μια νέα κανονικότητα, δίνει πεδίο ελεύθερης δράσης στην κυβέρνηση και επιτρέπει στον Αλέξη Τσίπρα να ενισχύσει το ηγετικό του προφίλ υπογραμμίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι είναι ο πρωθυπουργός που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια.


αγροτικη τραπεζα δανεια ρυθμισεις

Ο αντίλογος σημειώνει ότι θα έχουν προηγηθεί οι διπλές εκλογές του Μαΐου όπου, ειδικά στις ευρωεκλογές, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ευρείας νίκης της Νέας Δημοκρατίας. Σε τέτοια περίπτωση, σημειώνουν όσοι θέλουν νωρίτερα τις εκλογές, θα δοθεί σήμα ακυβερνησίας, θα εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως μια κυβέρνηση σε αποδρομή και θα ενισχυθεί η τάση νίκης της Νέας Δημοκρατίας. «Ό, τι έπαθε ο Σαμαράς, θα το πάθουμε και εμείς» σημειώνουν στελέχη του κόμματος, που θεωρούν πολιτική αυτοκτονία τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές.


Τα στελέχη αυτά χωρίζονται σε δύο τάσεις: Η πρώτη θέλει τριπλές εκλογές τον Μάιο του 2019 υποστηρίζοντας ότι η πιθανή δυσαρέσκεια και φθορά από τη διακυβέρνηση θα «ξεθυμάνει» στις ευρωεκλογές ενώ μια εβδομάδα αργότερα, στις εθνικές εκλογές, οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν με πιο «σφιχτά» κριτήρια. «Ακόμα και δυσαρεστημένοι αριστεροί ψηφοφόροι, μπορεί στις ευρωεκλογές να ψηφίσουν άλλα κόμματα, όταν, όμως θα τεθούν το δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ θα επιστρέψουν» λένε όσοι υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη θέση. Επιπλέον, ο Μάιος είναι πολύ κοντά στην εξάντληση της τετραετίας ενώ η κυβέρνηση θα έχει, από τον Αύγουστο, αρκετό χρόνο μπροστά της να υλοποιήσει σειρά δεσμεύσεων που θα πείσουν τους πολίτες ότι πλέον «κρατά τα κλειδιά της χώρας».


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html



αγιου ανδρεα πατρα
υποταγή του μισέλ ουελμπέκ
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

No comments:

Post a Comment