Wednesday, February 20, 2019

εντυπο τροποποιησησ ωραριου

εντυπο τροποποιησησ ωραριου

«Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να ξυπνάει κάποιος στην Ιερουσαλήμ και να πηγαίνει να κοιμηθεί στην Αθήνα, δύο πρωτεύουσες τόσο κεντρικές για τον Δυτικό πολιτισμό», ανέφερε ο κ. Ρίβλιν, ο οποίος συνοδεύεται στην επίσκεψη από τη σύζυγό του Νεχάμα, σχετικά με την τριήμερη επίσκεψή του.


Ενόψει της επίσκεψης σε μήνυμά του ο κ. Ρίβλιν ανέφερε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του περιμένουν με συγκίνηση την επίσκεψη στην Ελλάδα και χαρακτήρισε τους Έλληνες υπέροχους ανθρώπους, γεμάτους αισθήματα.


«Είμαστε, βλέπετε, κοντινοί γείτονες και μπορούμε να επισκεπτόμαστε ο ένας τον άλλο ακόμη και κολυμπώντας, όχι μόνο πετώντας. Προσβλέπω στην ισχυροποίηση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας», τόνισε ο Πρόεδρος του Ισραήλ.


εντυπο τροποποιησησ ωραριου


Ξεκινάμε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα απόψε, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Παυλόπουλου. Είμαι βέβαιος ότι θα ενισχύσουμε τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Γεια σας! Arriving in Greece for a State Visit. Looking forward to strengthening the warm friendship between our peoples pic.twitter.com/mOAbJFgi6A

— Reuven Rivlin (@PresidentRuvi) 28 Ιανουαρίου 2018


γκολντεν φοινιξ κηφισια
κινησεις βραχιονιου
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

No comments:

Post a Comment