Monday, February 4, 2019

φωτοτυπιες αγιου μελετιου

φωτοτυπιες αγιου μελετιου

Έως τώρα, από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ» έχουν συνολικά απαντληθεί από τις δεξαμενές του 2.535 μίγματα πετρελαιοειδών. Στο πετρελαιοφόρο «Siros» έχουν φορτωθεί 1.002 κυβικά και άλλα 1.533 στο πετρελαιοφόρο «Lassea».


Τα δύο πετρελαιοφόρα αναμένεται να ξεφορτώσουν τα πετρελαιοειδή σε ειδικές δεξαμενές, αφού πρώτα αυτά αναλυθούν και διαπιστωθεί αν πρόκειται για πετρελαιοειδή κατάλοιπα ή καθαρά καύσιμα. Ο πλωτός γερανός που βρίσκεται στο σημείο του ναυαγίου θα παραμείνει, καθώς σύμφωνα με στελέχη της αναδόχου εταιρείας, τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει και καθαρισμός των δεξαμενών του βυθισμένου πλοίου.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html

Η γνωμοδοτική επιτροπή ναυαγίων αναμένεται να συγκληθεί το επόμενο διάστημα προκειμένου να γνωμοδοτήσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος αν το βυθισμένο πλοίο «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ» αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας ή για το περιβάλλον και θα πρέπει να απομακρυνθεί. Σε αυτοί συμμετέχουν εκπρόσωποι της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, της λιμενικής αρχής του εμπορικού επιμελητηρίου και του οργανισμού λιμένα.


φωτοτυπιες αγιου μελετιου

Την όλη διαδικασία αναμένεται να κινήσει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, υπό την εποπτεία της Δημόσιας Αρχής Λιμένος. Μιλώντας πρόσφατα ο υπεύθυνος του συντονιστικού οργάνου για τη διαχείριση του ναυαγίου και της απορρύπανσης στις παράκτιες περιοχές, υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, είχε τονίσει ότι «σκοπός μας είναι να ανελκυθεί το ναυάγιο».



τυπολογιο χημειας β λυκειου
εντυπο βεβαιωση εργοδοτη για διακοπη εργασιας
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html

No comments:

Post a Comment