Saturday, June 29, 2019

καθοδικη προστασια τι ειναι

χορτοπιτα τηγανιτη

«Από το σύνολο των χαμένων θέσεων εργασίας, την περίοδο 2010-2017, δεν είναι λίγες αυτές που αφορούν σε ανθρώπους που βγήκαν στην ανεργία, παρόλο που η βιοτεχνική επιχείρηση στην οποία εργαζόταν, βρίσκεται εν ενεργεία. Πολλοί βιοτέχνες αναγκάζονται να λειτουργήσουν με λιγότερο προσωπικό, προκειμένου να επιβιώσουν» είπε ο κ. Παπαδόπουλος, στη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους.


Αναφερόμενος στη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τις εκλογές, είπε ότι ανανεώθηκε, σε ποσοστό 50%-60%, ανέφερε ότι η διοικητική επιτροπή είναι πλέον επταμελής, τα πέντε μέλη της είναι νέα πρόσωπα, ενώ επισήμανε και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί.


Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην ίδρυση θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων, αλλά και στην ψυχολογική και επαγγελματική στήριξη των επαγγελματιών που έβαλαν λουκέτο, αξιοποιώντας την ΕΤΕπ και τις πιστώσεις που θα δίνει από το 2018, σύμφωνα και με εξαγγελίες του πρωθυπουργού.


Στο μεταξύ, μερική ανάσχεση της επιχειρηματικής «αιμορραγίας» καταγράφεται από τα στοιχεία του μητρώου του ΒΕΘ για το 2017, αλλά σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, η εικόνα αυτή οφείλεται στο γεγονός «ότι πιάσαμε πάτο». Σύμφωνα με το ΒΕΘ, λουκέτο έβαλαν φέτος 554 βιοτεχνίες, αριθμός μειωμένος κατά 24% έναντι του 2016, ενώ οι εγγραφές ήταν αυξημένες κατά 16%, έναντι του 2016. Πέρσι οι εγγραφές άγγιξαν τις 329.


logo coca cola ࡬'envers

Αξιοσημείωτο είναι, ότι παρά τα συνεχιζόμενα λουκέτα στις ατομικές επιχειρήσεις, οι νεόκοποι στον επιχειρηματικό στίβο, κατά την πλειονότητά τους, επιλέγουν τις εν λόγω επιχειρήσεις (246 επί συνόλου 382 εγγραφών). Είναι χαρακτηριστικό, ότι κατά το συγκεκριμένο διάστημα, ρολά κατέβασαν 410 ατομικές επιχειρήσεις, ενώ ένα χρόνο πριν ο αριθμός τους άγγιζε τις 555.


Ασύμφορες 387 επιχειρήσεις


Ασύμφορες κρίθηκαν 387 επιχειρήσεις, ενώ μία οδηγήθηκε σε πτώχευση κατά το 2017. Ένα χρόνο νωρίτερα, ο αριθμός των ασύμφορων ήταν 504 και οι πτωχεύσεις επτά, αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο.


«Η λύση για να κινηθεί η αγορά δεν είναι η παροχή κοινωνικών μερισμάτων και επιδομάτων στους νέους. Η Ελλάδα θα μπορέσει να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά μόνο με στοχευμένες παρεμβάσεις και όχι με "φιλοδωρήματα" και υποσχέσεις που δεν τηρούνται και φόρους» σημειώνει ο πρόεδρος του ΒΕΘ και α΄ αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, καταλήγοντας ότι:



Πρέπει να στηριχθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία, καθώς αυτή προσφέρει θέσεις εργασίας, ενισχύει την παραγωγική διαδικασία και, αναμφίβολα, τα δημόσια έσοδα.




καθοδικη προστασια τι ειναι
καθοδικη προστασια τι ειναι
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html

συμβολαιογραφος μουριες κιλκις

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_102.html
αλκυόνης 52 παλαιό φάληρο
συμβολαιογραφος μουριες κιλκις

Οι σχετικές πληροφορίες που έως χθες το απόγευμα επιβεβαιώνονταν από κύκλους της Εθνικής Τράπεζας διαψεύσθηκαν από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας της PIMCO, η οποία ξεκαθάρισε πως η εταιρεία δεν συμμετέχει στο σχήμα χρηματοδότησης της Εθνικής Ασφαλιστικής.


παράταση τέλη κυκλοφορίας

Οι διαρροές για συμμετοχή των PIMCO και Berkshire Hathaway στο σχήμα που πλειοδότησε για την απόκτηση της Εθνικής Ασφαλιστικής έγιναν λίγα 24ωρα πριν η Τράπεζα της Ελλάδος δείξει «κόκκινη» κάρτα σε Calamos και Exin Partners, καθώς δεν έχουν προσκομίσει ακόμη αναλυτικό επιχειρησιακό σχέδιο για την Εθνική Ασφαλιστική.


Αν και η σχετική συμφωνία για τη συναλλαγή υπεγράφη τον περασμένο Ιούνιο και με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, θα έπρεπε να ολοκληρωθεί ως τα τέλη του 2017, το εγχείρημα έχει κολλήσει.


Ο λόγος είναι ότι ο φάκελος που κατατέθηκε πριν από περίπου τρεις μήνες στις εποπτικές αρχές δεν ήταν ολοκληρωμένος και η κεντρική τράπεζα δεν πείστηκε για τη δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς μέσω του fund που έχει συστήσει η Exin για το σκοπό αυτό στο Λουξεμβούργο.


Να σημειωθεί πως η εξέλιξη αυτή εξέθεσε τους συμβούλους Goldman Sachs και Morgan Stanley που είχαν διαβεβαιώσει για την πληρότητα του φακέλου της Exin νομικά και οικονομικά. Μάλιστα, ήδη οι ευθύνες τους έχουν περιέλθει στο στόχαστρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.


Οι βασικοί μέτοχοι της Exin, οι Ελληνοαμερικανοί J. Calamos, J. Koudounis και ο M. Fairfield, βρέθηκαν προ εβδομάδων στην Αθήνα και σε συναντήσεις που είχαν τόσο με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας Λεωνίδα Φραγκιαδάκη όσο και με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, έδωσαν διαβεβαιώσεις ότι το επόμενο διάστημα θα υποβάλουν στην εγχώρια νομισματική αρχή τα στοιχεία που τους έχουν ζητηθεί. Τοποθέτησαν δε την ολοκλήρωση της εξαγοράς για τα τέλη του ερχόμενου Μαρτίου.


Υπενθυμίζεται ότι το τίμημα στο οποίο έχουν καταλήξει οι δύο πλευρές για το 75% του μετοχικού της κεφαλαίου ανέρχεται σε 720 εκατ. ευρώ. Το κεφαλαιακό κέρδος για την Εθνική Τράπεζα θα προσεγγίσει τα 160 εκατ. ευρώ, ενώ επιπλέον ενίσχυση στους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας θα υπάρξει και από τη μείωση του σταθμισμένου ενεργητικού που θα εμφανίζει ο όμιλος.


Τραπεζικές πηγές αναφέρουν ότι μετά το «φιάσκο» PIMCO η καθυστέρηση αναμφίβολα δημιουργεί ερωτήματα για το κατά πόσον οι αιτιάσεις των Calamos και Exin Partners αληθεύουν.



συμβολαιογραφος μουριες κιλκις
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html

επιστολη διαμαρτυριας για τα τηλεοπτικα προγραμματα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Spiegel, οι επαναπροωθήσεις γίνονται χωρίς να τηρούνται οι διαδικασίες που προβλέπονται για την παροχή ασύλου. Μάλιστα, το δημοσίευμα σημειώνει πως υπάρχουν καταγγελίες επ’ αυτού από δύο δικηγόρους που εργάζονται στη Θεσσαλονίκη.


της ξενιτιάς μητροπανος

«Εδώ και χρόνια οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγορούν τις ελληνικές Αρχές ότι παράνομα επαναπροωθούν πρόσφυγες πίσω στην Τουρκία», αναφέρει η εφημερίδα και εξιστορεί ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στις 5 Νοεμβρίου του 2017.


Συγκεκριμένα, την εν λόγω ημέρα, μία ομάδα προσφύγων απέστειλε στον ένα από τους δικηγόρους πληροφορίες και βίντεο για το σημείο στο οποίο βρίσκονταν. Ο ίδιος, μαζί με τον αδελφό του – είναι ο δεύτερος δικηγόρος που αναφέρθηκε παραπάνω - εντόπισαν τους πρόσφυγες κοντά σε δρόμο προς την Ορεστιάδα και κάλεσαν την αστυνομία να τους περισυλλέξει. Όταν, όμως, έφτασαν οι Αρχές στο σημείο που τους είχε υποδειχθεί, οι πρόσφυγες είχαν εξαφανιστεί.


τα καναμε σαλατα μποτρινι

Κάποιες ώρες αργότερα οι δικηγόροι έλαβαν μήνυμα ότι οι πρόσφυγες συνελήφθησαν από την αστυνομία και επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία.




επιστολη διαμαρτυριας για τα τηλεοπτικα προγραμματα
επιστολη διαμαρτυριας για τα τηλεοπτικα προγραμματα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html

smart park εκπτωσεις

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html
ανεκδοτα μικρα και αστεια
περασα πολλα νταβελης
smart park εκπτωσεις
smart park εκπτωσεις

«Η ιστορία, αλλά και ο πολιτισμός των Επτανήσων, μας υπενθυμίζουν τούτο. Η Ελλάδα δεν διανοείται την πορεία της και την προοπτική της παρά μόνο ως συστατικό στοιχείο του ευρωπαϊκού οικοδομήματος και του σκληρού πυρήνα της Ευρωζώνης, αλλά και το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα έχανε τα βασικά χαρακτηριστικά του, τον ίδιο τον προσανατολισμό του, δίχως την Ελλάδα στους κόλπους του. Αυτό το δίπτυχο είναι εκείνο το οποίο προσδιορίζει τις υποχρεώσεις που έχουμε μέσα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδίως αυτή την κρίσιμη καμπή, η Ελλάδα έχει πράξει στο ακέραιο το καθήκον της, ώρα και των εταίρων μας να πράξουν το δικό τους.


Τούτο δεν είναι μόνο θέμα εταιρικών σχέσεων, είναι θέμα εφαρμογής βασικών αρχών της ευρωπαϊκής έννομης τάξης και του ευρωπαϊκού πολιτισμού, κυρίως των αρχών της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης», πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος από την Κέρκυρα.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στην Κέρκυρα στις 10.30 το πρωί και παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Μετά το πέρας της δοξολογίας παρέστη στην επετειακή εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα της Ιόνιας Βουλής.


Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ενώσεως της Επτανήσου, ενώ αυτή την ώρα παρακολουθεί την επετειακή παρέλαση που διεξάγεται στην Πλατεία Σπιανάδα της Κέρκυρας.



https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

εκπαιδευτηρια αδαμαντιοσ σχολη

εκπαιδευτηρια αδαμαντιοσ σχολη
εκπαιδευτηρια αδαμαντιοσ σχολη

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε όλο το διάστημα της εορταστικής περιόδου έχει προγραμματιστεί η εντατικοποίηση των πεζών και εποχούμενων περιπολιών τάξης και ασφάλειας για την πρόληψη και καταστολή εγκληματικών ενεργειών, ιδίως ληστειών και κλοπών - διαρρήξεων.


Παράλληλα, στον σχεδιασμό προβλέπεται η διενέργεια συστηματικών ελέγχων σε δημόσια κέντρα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ εντατικοί θα είναι και οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου.


Επίσης, εντείνονται οι δράσεις και οι έλεγχοι για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της παράνομης κατοχής, κατασκευής, διακίνησης, εμπορίας και χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών, που εγκυμονούν κινδύνους για σοβαρούς τραυματισμούς και απώλεια ζωής.


Όσον αφορά την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών, καθώς και την πρόληψη ατυχημάτων, ενισχυμένα μέτρα θα ληφθούν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html

μοναστηριακές νηστίσιμες συνταγές

Τροποποιήσεις δρομολογίων του προαστιακού τις ημέρες του Πάσχα


Το Αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ, με αφορμή το γεγονός ότι πολίτες θα μετακινηθούν κατά την εορταστική περίοδο, υπενθυμίζει βασικές χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή μετακίνηση, την πρόληψη εγκληματικών συμπεριφορών και την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.


Φεύγοντας από το σπίτι



  • Πριν φύγετε για διακοπές βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι καλά ασφαλισμένα.

  • Ενημερώστε για την απουσία σας µόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονές που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.

  • Μην αφήνετε σημειώματα για το πότε πρόκειται να επιστρέψετε ή για το πόσο καιρό θα απουσιάζετε.

  • Μην αφήνετε μηνύματα έξω από την πόρτα ή γραμματοκιβώτια υπερπλήρη από έντυπα και περιοδικά στο κεφαλόσκαλο. Είναι "κράχτες" της απουσίας σας. Αποφύγετε επίσης να αφήνετε σκάλες, έπιπλα ή άλλα ογκώδη πράγματα στον κήπο σας, που θα βοηθήσουν τον επίδοξο δράστη στην αναρρίχησή του.

  • Το σπίτι ή το διαµέρισµά σας να µη δείχνει "εντελώς κλειστό", υποδηλώνοντας έτσι την απουσία σας

  • Τοποθετήστε, εάν είναι δυνατόν, χρονοδιακόπτη αυτόματου φωτισμού.

  • Ενεργοποιήστε, εάν υπάρχει, το σύστημα συναγερμού.

  • Μην αφήνετε μεγάλα χρηματικά ποσά ή αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας.

  • Σε περίπτωση που ενημερωθείτε από γείτονες, φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα ότι παρατηρούν κάτι ύποπτο στην οικία σας, µη διστάσετε να ειδοποιήσετε το "100" ή το Αστυνομικό Τµήµα της περιοχής σας.

  • Σε περίπτωση κλοπής, ειδοποιήστε το "100" ή το Τµήµα Ασφαλείας της περιοχής σας



χημεια γ λυκειου επαλ
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

βιβλιοθηκες σαλονιου θεσσαλονικη

Σύμφωνα με στοιχεία της ένωσης ξενοδόχων της χώρας, της TUROB, καταγράφεται συνεχής μείωση στην πληρότητα των ξενοδοχείων της Κωνσταντινούπολης, που συνοδεύεται με ταυτόχρονη μείωση τιμών.


βιβλιοθηκες σαλονιου θεσσαλονικη

Η μέση πληρότητα των δωματίων των ξενοδοχείων στην Κωνσταντινούπολη υποχώρησε τον Φεβρουάριο στο 47,2% από 47,6% τον αντίστοιχο περυσινό μήνα. Η μέση ημερήσια τιμή (ADR) των ξενοδοχείων της πόλης κατέγραψε ακόμη πιο σημαντική μείωση – κατά 19,3% – και υποχώρησε στα 70,30 ευρώ. Τον Φεβρουάριο του 2016 η μέση ημερήσια τιμή ανερχόταν σε 87,10 ευρώ. Τα κέρδη ανά δωμάτιο μειώθηκαν την ίδια περίοδο σχεδόν κατά 20%, υποχωρώντας στα 33,20 ευρώ από 41,40 ευρώ πέρυσι. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μείωση που έχει καταγραφεί ανάμεσα σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η ένωση των ξενοδόχων.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

Η TUROB ζητεί να ληφθούν αμέσως μέτρα για να αναστραφεί η κατάσταση. Η μείωση στη ζήτηση για δωμάτια ξενοδοχείων στην πόλη αποδίδεται κατά κύριο λόγο στον φόβο για τρομοκρατικές επιθέσεις. Και τους δύο πρώτους μήνες του 2017 η μέση ημερήσια τιμή των δωματίων μειώθηκε κατά 25% στα 68,1 ευρώ σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Τα κέρδη ανά δωμάτιο μειώθηκαν κατά 28% στα 31,5 ευρώ.


ενδιαφερον συνωνυμο

πως ηταν η γη πριν εκατομμυρια χρονια

βιβλιοθηκες σαλονιου θεσσαλονικη

Μόλις πριν από δύο χρόνια η Τουρκία ήταν έκτη στη λίστα των χωρών όλου του κόσμου με τις περισσότερες επισκέψεις τουριστών. Κάθε χρόνο την επισκέπτονταν σχεδόν 42 εκατ. τουρίστες. Το 2016 ο αριθμός αυτός μειώθηκε σημαντικά στα 25 εκατ., καθώς οι τρομοκρατικές επιθέσεις αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις προκάλεσαν ανησυχία. Για το 2017 υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των τουριστών μπορεί να είναι ξανά μικρότερος από το αναμενόμενο.



https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html

γεωπονοι δραμας

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πόρισμα είναι πιθανό να ανακοινωθεί τη Δευτέρα.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html

Παράλληλα, η αστυνομία βρήκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος όταν μπήκε στο κατάστημα. Το μαχαίρι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του, κατά τις ίδιες πληροφορίες.


Επίσης, σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.


αιγιαλίτιδα ζώνη ελλάδασ


γεωπονοι δραμας
γεωπονοι δραμας
το τελευταιο τρενο για την αμοργο

Friday, June 28, 2019

ντοκα ηρακλειο

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html

«Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως η σημερινή μέρα «ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται, που σήκωσαν την χώρα στην πλάτη τους».


«Μετά τις χθεσινές αποφάσεις για το ελληνικό χρέος η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα», είπε ο πρωθυπουργός.


Τόνισε ότι η χώρα περνά σε μια νέα περίοδο, όπου τη θέση της λιτότητας θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η κοινωνική δικαιοσύνη, της επιβολής η δημοκρατία, της αβεβαιότητας η σταθερότητα και η αξιοπιστία.


«Μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια καταφέραμε να επιλύσουμε το πρόβλημα του ελληνικού χρέους. Ενός χρέους που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Ενός χρέους που κληρονομήσαμε από τις δυνάμεις του παλιού καθεστώτος», υπογράμμισε.


«Αναλάβαμε το δύσκολο αλλά αναγκαίο καθήκον του μετασχηματισμού της χώρας», είπε ο Αλ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι «σε αυτή την προσπάθεια συγκρουστήκαμε σφοδρά, συμβιβαστήκαμε επώδυνα, δουλέψαμε σκληρά αλλά δεν δειλιάσαμε. Δεν διστάσαμε μπροστά στις δυσκολίες και τα εμπόδια».




ντοκα ηρακλειο
ντοκα ηρακλειο
ερινα
σύνδρομο καπόζι
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html

στρουμφάκια το χαμένο χωριό full movie

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html

Με επιχείρηση που κράτησε - το πολύ - 10 λεπτά, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αποσπούσαν έναν-έναν τους διαμαρτυρόμενους, τους οποίους οδηγούσαν στα λεωφορεία. Οι αλλοδαποί παρέμεναν αμυνόμενοι και αρνούμενοι να εγκαταλείψουν την πλατεία έως την τελευταία στιγμή, σε μια σφιχτή ανθρώπινη αλυσίδα έχοντας στο κέντρο της γυναίκες και παιδιά.


στρουμφάκια το χαμένο χωριό full movie

Ολονύχτια επεισόδια


Υπό ιαχές όπως «κάψτε τους ζωντανούς», ναυτικές φωτοβολίδες, κροτίδες, πέτρες από ξηλωμένα λιθόστρωτα και παρτέρια της πλατείας, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα εκσφενδονίζονταν εναντίον των αλλοδαπών οι οποίοι μαζί με άλλους πρόσφυγες και μετανάστες που κατέβηκαν στην πλατεία από τον καταυλισμό της Μόριας, σχημάτισαν τριπλές κυκλικές ανθρώπινες αλυσίδες προκειμένου να αμυνθούν. Ενώ έβαλαν στο κέντρο τους γυναίκες και παιδιά που συμμετέχουν στη κινητοποίηση, απλώνοντας πάνω από τα κεφάλια τους βρεγμένες κουβέρτες.


κάνε μια ευχή ελλάδας

Οι ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας παρατάχθηκαν αρχικά μεταξύ των ντόπιων και των προσφύγων και μεταναστών, ενώ μια ακόμα διμοιρία των ΜΑΤ τους περικύκλωσε. Σε ενίσχυση των προσφύγων και των μεταναστών, εξάλλου, είχαν σπεύσει πολίτες του αριστερού και του αντιεξουσιαστικού χώρου, καθώς και ομάδα αλληλέγγυων.


Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, αμέσως μετά την καθιερωμένη από στρατιωτικό άγημα υποστολή της σημαίας σε παρακείμενο στην πλατεία Σαπφούς χώρο. Εκεί είχε συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός πολιτών σε ένδειξη συμπαράστασης στους κρατούμενους στις τουρκικές φυλακές Έλληνες στρατιωτικούς. Μετά το πέρας της τελετής, η μεγάλη πλειονότητα των συγκεντρωμένων αποχώρησε, αλλά περίπου 200 άτομα κινήθηκαν προς την πλατεία απαιτώντας την εκκένωση της από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.


τεχνικο εργο τιμολογηση

Γύρω στις 22:00 οι συγκεντρωμένοι που ως τότε προσπαθούσαν απλά να απωθήσουν τους αστυνομικούς, ενισχύθηκαν από ομάδες νεαρών από χωριά του νησιού, οι οποίοι κλήθηκαν μέσω της σελίδας σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης του ακροδεξιού χώρου, από έναν γνωστό ακροδεξιό. Αυτοί άρχισαν επιχείρηση εναντίον των αστυνομικών, ανάβοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων τους οποίους κυλούσαν προς τους αστυνομικούς, ενώ πίσω από τους κάδους εκσφενδόνιζαν φωτοβολίδες και βεγγαλικά με στόχο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες - ιδιαίτερα τα γυναικόπαιδα, που ήξεραν πως υπήρχαν εκεί. Κάποια στιγμή περί τις 23:00 επιχείρησαν κυκλωτική κίνηση, επιτιθέμενοι από τη μεριά της αγοράς, οπότε και μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ολόκληρη η πλατεία Σαπφούς και η προκυμαία Μυτιλήνης. Ακροδεξιά στοιχεία και μόνο πλέον, καθώς οι υπόλοιποι πολίτες που απλά διαμαρτύρονταν είχαν αποχωρήσει, πέταξαν πάνω σε παιδιά και γυναίκες προσφύγων και μεταναστών φωτοβολίδες και κροτίδες. Η αστυνομία έκανε τότε για να περιφρουρήσει τις ζωές και την ασφάλεια των αλλοδαπών, χρήση δακρυγόνων.



στρουμφάκια το χαμένο χωριό full movie
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html

dubai live departures

κονσολες nintendo
καταστηματα outdoor θεσσαλονικη

Η ΑΑΔΕ έβαλε λουκέτο 48 ωρών στο νυκτερινό κέντρο Gatsby Live Theater στη Ζάκυνθο όπου τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος. Οι ελεγκτές εισήλθαν στις 5 το πρωί ως θαμώνες στη επιχείρηση και διαπίστωσαν πως δεν είχαν κοπεί 27 αποδείξεις συνολικού ύψους 3.500 ευρώ.


dubai live departures

dubai live departures

Επίσης στη Ζάκυνθο μπήκε 48ωρο λουκέτο σε 2 εστιατόρια σε Πλάνο και Λαγανά που δεν είχαν κόψει 22 και 16 αποδείξεις αντίστοιχα.


Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχή Δημοσίων Εσόδων σφράγισαν επίσης στη Σαντορίνη ένα κέντρο αισθητικής και ένα κατάστημα με souvenir δίπλα στο τελεφερίκ, ένα μπαρ που δεν είχε κοψει 15 αποδείξεις στην Ύδρα, ένα καφέ μπάρ στη Μύκονο και ψητοπωλείο στο Μοσχάτο που δεν είχε κόψει 29 αποδείξεις.


Να σημειωθεί πως μόνον την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου οι Υπηρεσίες Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων της ΑΑΔΕ σε 270 ελέγχους που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι στις 100 επιχειρήσεις οι 66 φοροδιαφεύγουν ενώ τα υψηλότερα ποσοστά παρατηρούνται στο Ηράκλειο Κρήτης, με τα ποσοστά παραβατικότητας να ανέρχονται σε 77,5% και ακολουθεί η Αττική με 73%, η Θεσσαλονίκη με 61% και η Πάτρα με 50%.


Σημειώνεται ότι τους κρίσιμους μήνες (Ιούνιο έως Σεπτέμβριο) συνολικά οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ θα πραγματοποιήσουν συνολικά 40.000 ελέγχους, εκ των οποίων οι 35.000 θα πραγματοποιούνται από τις εφορίες και οι 5.000 από τις Υπηρεσίες Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων.



https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

σιδηρο και ασβεστιο

πως αναπνεω με το διαφραγμα
σιδηρο και ασβεστιο

Οι αποκαλύψεις αναφέρουν ότι οι δράστες, με επικεφαλής τον Μοϊσί Χαμπίλιαϊ, είχαν διασυνδέσεις με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Ράμα, Σαϊμίρ Ταχίρι, όπως και με το κέντρο των ραντάρ στο Δυρράχιο της Αλβανίας που ελέγχει τις αλβανικές ακτές και το οποίο εμφανίζεται να διευκόλυνε τις κινήσεις τους στη θάλασσα.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

σιδηρο και ασβεστιο

Οι κατηγορίες για διασυνδέσεις του συγκεκριμένου πολιτικού με το οργανωμένο έγκλημα και την άμεση κάλυψη του πρωθυπουργού Ράμα, ξεκίνησαν από το 2013 όταν το Σοσιαλιστικό Κόμμα ήρθε στην κυβέρνηση.


Ο πρωθυπουργός της χώρας Έντι Ράμα, επικαλούμενος τη Δικαιοσύνη, επιχείρησε να αποστασιοποιηθεί από τον πρώην στενό συνεργάτη του και νυν βουλευτή του κόμματός του.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

Την ίδια στιγμή τα ΜΜΕ μεταδίδουν πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαιώνει και η αντιπολίτευση, σύμφωνα με τις οποίες επίκεινται και άλλες συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών και πολιτικών της κυβέρνησης.


Σ’ αυτό το πολιτικό κλίμα η αντιπολίτευση με επικεφαλής τον αρχηγό του Δημοκρατικού Κόμματος Λιουλεζίμ Μπάσα κάλεσε χθες σε κοινό μέτωπο αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη χώρα.


Σε κοινή ανακοίνωση τους, ζητούν την άμεση παραίτηση του πρωθυπουργού Ράμα, στον οποίο καταλογίζουν τη βασική ευθύνη των σχέσεων του οργανωμένου εγκλήματος με την κυβέρνηση, και τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης περιορισμένης θητείας με στόχο την δίωξη της «της μαφίας» και την διοργάνωση νέων εκλογών που θα αποκαταστήσουν το έννομο καθεστώς στη χώρα.




ο πρωτος παγκοσμιος πολεμος

χειμωνιατικα σχεδια νυχιων 2018

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html
καθαρη σειρα

«Από τις 21.30 ώρα Μόσχας, οι αρχές σε 11 περιοχές δέχθηκαν 57 ανώνυμα τηλεφωνήματα όπου διατυπώνονταν απειλές για επικείμενες εκρήξεις σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς λεωφορείων, κοινωνικές δομές και την Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα. Απομακρύνθηκαν περισσότεροι από 21.000 άνθρωποι. Όλοι οι στόχοι ερευνήθηκαν, οι απειλές για έκρηξη δεν επιβεβαιώθηκαν» τόνισε η πηγή.


χειμωνιατικα σχεδια νυχιων 2018

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι επιχειρήσεις εκκένωσης δεν προκάλεσαν προβλήματα στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς ή τη λειτουργία των δομών.


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τις τελευταίες ημέρες, οι ρωσικές αρχές δέχονται σειρά τηλεφωνημάτων όπου άγνωστοι υποστηρίζουν ότι εκρηκτικοί μηχανισμοί έχουν τοποθετηθεί σε κτίρια, περιλαμβανομένων σιδηροδρομικών σταθμών και εμπορικών κέντρων, σε ολόκληρη τη Ρωσία. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τους πιθανούς στόχους.



χειμωνιατικα σχεδια νυχιων 2018
ο μπομπιρας ξεπορτισε youtube ολη η ταινια
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html

ποδηλατα ktm βολος

ποδηλατα ktm βολος

Να σημειωθεί πως μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου 2017 οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο είχαν αυξηθεί κατά 3 δισ. ευρώ! Αν αυτό συμβεί και εφέτος οι απλήρωτοι φόροι θα αυξηθούν από τα 5,2 δισ. ευρώ στο τέλος Ιουνίου, σε περισσότερα από 8,2 δισ. ευρώ στο τέλος Αυγούστου.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html

Έως τις 31 Ιουλίου 2018 περίπου 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι με χρεωστικά εκκαθαριστικά έπρεπε να καταβάλουν την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος.


Ο συνολικός φόρος εισοδήματος που αντιστοιχεί στα χρεωστικά εκκαθαριστικά ανέρχεται σε 3,3 δισ. ευρώ με το μέσο φόρο ανά εκκαθαριστικό να διαμορφώνεται στα 1.323 ευρώ. Δεδομένου ότι ο φόρος καταβάλλεται σε τρεις δόσεις (έως 31 Ιουλίου, 28 Σεπτεμβρίου και 30 Νοεμβρίου) η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) θα έπρεπε ήδη να έχει εισπράξει τουλάχιστον 1,1 δισ. ευρώ από την πρώτη δόση του φόρου.


ποδηλατα ktm βολος

Αν και έχει περάσει περισσότερο από μια εβδομάδα από την καταληκτική αυτή προθεσμία, η φορολογική διοίκηση ακόμη δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσοι πλήρωσαν εγκαίρως το φόρο και πόσοι δεν το έκαναν.


αποτελεσματα προκριματικων γιουρο 2016

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως η ροή του φόρου εισοδήματος δεν ήταν ικανοποιητική και πως πολλοί φορολογούμενοι όχι μόνον δεν κατέβαλαν το φόρο εφάπαξ, αλλά δεν πλήρωσαν ολόκληρη ούτε την πρώτη δόση.


Αντιθέτως, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά προτίμησαν να υπαχθούν στην πάγια ρύθμιση, ώστε να σπάσουν το φόρο σε 12 δόσεις (παρά το γεγονός ότι επιβαρύνονται με ετήσιο επιτόκιο 5%).



ronaldo χωρισε
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

πρασινος καναπες διακοσμηση

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html
πρασινος καναπες διακοσμηση

Ο αριθμός των νεκρών, 66 εκ των οποίων είναι άντρες και οι 2 γυναίκες, γνωστοποιήθηκε από τον γενικό εισαγγελέα της χώρας Τάρεκ Ουίλιαμ Σάαμπ μέσω Twitter, ενώ μια μη κυβερνητική οργάνωση έκανε λόγο περί εξέγερσης δεκάδων κρατουμένων.


παρελαση 2014 28η οκτωβριου

«Μπροστά στα φρικιαστικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο αρχηγείο της αστυνομίας της Πολιτείας Καραμπόμπο, όπου μια πυρκαγιά στοίχισε τη ζωή σε 68 ανθρώπους, ορίσαμε τέσσερις εισαγγελείς (...) για να εξακριβώσουν τι συνέβη», τόνισε ο γενικός εισαγγελέας σε ανάρτησή του.


Σύμφωνα με τη ΜΚΟ Παράθυρο στην Ελευθερία, η οποία υπερασπίζεται τα δικαιώματα των φυλακισμένων, η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια εξέγερσης δεκάδων κρατουμένων κατόπιν μιας απόπειρας απόδρασης.


η καλη μερα απο το πρωι φαινεται παροιμια

Ο Κάρλος Νιέτο, διευθυντής της οργάνωσης, μίλησε για ακόμη και 78 νεκρούς. Ορισμένοι άνθρωποι «κάηκαν ζωντανοί και άλλοι πέθαναν από ασφυξία», δήλωσε ο επικεφαλής της οργάνωσης Παράθυρο στην Ελευθερία στο Γαλλικό Πρακτορείο.


Η τραγωδία άρχισε να εκτυλίσσεται νωρίς το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια απόπειρας απόδρασης. Έγκλειστοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα κι απέσπασαν το όπλο ενός φύλακα, κατά την ίδια πηγή.


Ανάμεσα στα θύματα ήταν «δύο γυναίκες που επισκέπτονταν κρατούμενους», διευκρίνισε ο Νιέτο, τονίζοντας ότι οι πληροφορίες του δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές.



πρασινος καναπες διακοσμηση
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html

αγελαδα ελβετια

προφητεια ιωσηφ βατοπαιδινου
αγελαδα ελβετια

Ο υπουργός Οικονομικών που έχει να αντιμετωπίσει και τις «επιφυλάξεις» βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καταλόγισε καταστροφολογία και διαστρέβλωση της πραγματικότητας στην αντιπολίτευση και διαβεβαίωσε πως στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει «καμία υποθήκη, μόνον εγγύηση».


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html

Όπως είπε, «υπάρχει ένα ταμείο αξιοποίησης και τα μισά θα πάνε στους πιστωτές και τα άλλα μισά σε επενδύσεις, εμείς αυτό μπορέσαμε να πετύχουμε, αυτό διαπραγματευθήκαμε, καμία υποθήκη, μόνον εγγύηση».


Σε ότι αφορά στον ΕΝΦΙΑ υποστήριξε, απαντώντας στη Ντόρα Μπακογιάννη πως «ούτε αυτό θα σας βγει», καθώς οι διαφορές μετά τις αναπροσαρμογές θα είναι «ελάχιστες». «Ο πιο πολύς κόσμος δεν θα καταλάβει τίποτα», είπε και συμπλήρωσε πως «η διαφορά δεν θα είναι μετρήσιμη» στις λαϊκές περιοχές που θα θιγούν.


«Ίσως αντιδράτε έτσι γιατί οι όποιες αυξήσεις αφορούν ψηφοφόρους σας», είπε προς τα έδρανα της ΝΔ, σημειώνοντας πως θα απαντήσει στον κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να αποδείξει «πόσο μακριά είναι από αυτά που υπόσχεται» και πως «ο λαός σε ένα χρόνο θα ψηφίσει αυτόν που του υπόσχεται κάτι καλύτερο».


Επέμεινε ότι μετά τον Αύγουστο δεν θα υπάρξει πιστοληπτική γραμμή στήριξης αλλά ενισχυμένη παρακολούθηση, χωρίς νέα μέτρα κι αυτό είναι κάτι που δηλώνουν πολλοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.


Εμφανίστηκε ακόμη, αισιόδοξος ότι στο EG της 21ης Ιουνίου θα συζητηθεί το ζήτημα του ελληνικού χρέους. «Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μια καλή λύση», είπε.



αγελαδα ελβετια
αγορα μεταχειρισμενου ηλεκτρικου πιανου
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html

νηνεμια ερμηνεια

Η Χαμάς, η οποία κυριαρχεί στη Γάζα, και η Φάταχ του Παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς, η οποία εδρεύει στη Δυτική Όχθη, επισφράγισαν την περασμένη εβδομάδα στο Κάιρο μια συμφωνία βάσει της οποίας η Χαμάς θα παραδώσει στη Φάταχ τον έλεγχο της Γάζας, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής σημασίας συνοριακής διέλευσης στη Ράφα.


νηνεμια ερμηνεια

Βάσει της συμφωνίας αυτής, η οποία συνήφθη με τη μεσολάβηση της Αιγύπτου, ο έλεγχος της Γάζας και της Δυτικής Όχθης θα περιέλθει στην κυβέρνηση της Φάταχ υπό τον πρωθυπουργό Ράμι αλ Χαμντάλα, ενώ δεν προβλέπεται να αναλάβουν υπουργεία στελέχη της Χαμάς.


νηνεμια ερμηνεια

Ο πιο πρόσφατος γύρος των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων είχε τερματιστεί το 2014, εν μέρει εξαιτίας της αντίθεσης της ισραηλινής κυβέρνησης σε μια προηγούμενη απόπειρα αποκατάστασης της ενότητας των παλαιστινιακών παρατάξεων και της συνέχισης της εποικιστικής δραστηριότητας στα κατεχόμενα, μεταξύ άλλων.


Ο Νετανιάχου επανέλαβε έπειτα από μια συνεδρίαση του λεγόμενου συμβουλίου ασφαλείας της κυβέρνησής του την Τρίτη την απαίτηση του Ισραήλ η Χαμάς να ικανοποιήσει μια σειρά όρων που έχει θέσει, πριν ξαναρχίσουν διαπραγματεύσεις.


Κατ' εφαρμογή «προηγούμενων αποφάσεων», το Ισραήλ «δεν θα διεξαγάγει διπλωματικές διαπραγματεύσεις με μια παλαιστινιακή κυβέρνηση που θα εξαρτάται από τη Χαμάς, μια τρομοκρατική οργάνωση η οποία καλεί να καταστραφεί το Ισραήλ, όσο δεν εκπληρώνει τους ακόλουθους όρους», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νετανιάχου.


Ο Νετανιάχου αναφέρθηκε κατόπιν σε επτά όρους, οι σημαντικότεροι εκ των οποίων προβλέπουν ότι: η Χαμάς θα προχωρήσει στην αναγνώριση του Ισραήλ· θα καταθέσει τα όπλα· θα διακόψει πλήρως τις σχέσεις της με το Ιράν· θα επιστρέψει τα πτώματα ισραηλινών στρατιωτών και θα απελευθερώσει ισραηλινούς στρατιώτες και πολίτες που οι ισραηλινές αρχές πιστεύουν πως κρατούνται στη Γάζα· ενώ η Παλαιστινιακή Αρχή του Αμπάς θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της ασφάλειας στον παραθαλάσσιο παλαιστινιακό θύλακα.


Βάσει της συμφωνίας για τη συμφιλίωση, περίπου 3.000 στελέχη της Φάταχ θα ενταχθούν στη δύναμη αστυνόμευσης της Γάζας, αλλά η Χαμάς θα παραμείνει η ισχυρότερη ένοπλη παράταξη στον θύλακα, όπου υπολογίζεται πως διαθέτει 25.000 καλά εξοπλισμένα στελέχη.



παστες χριστουγεννιατικες
κατασκευη εκτροφειου σαλιγκαριων
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

πρωτος δευτερος στα αγγλικα

πρωτος δευτερος στα αγγλικα

Όπως τόνισε η δεύτερη αξιολόγηση προχωρά καλά, αλλά υπάρχουν ευαίσθητα ζητήματα σε εκκρεμότητα, τα οποία πρέπει να συμφωνηθούν από όλους του εμπλεκόμενους για να υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_55.html

παραγωγη φασολιων


"Θα πρέπει να φτάσουμε σε staff level agreement εως το Eurogroup χωρίς να υπάρξει καμια διαίρεση και διαφωνία μεταξύ θεσμών. Χρειαζόμαστε όλους τους θεσμούς. Έως την επόμενη Δευτέρα θα πρεπει να υπάρξει τεχνική συμφωνία", τόνισε ο Επίτροπος.



Κατά τον ίδιο η συμφωνία δεν ειναι μόνον απαραίτητη, αλλά είναι και εφικτή. Ξεκαθάρισε δε πως εαν η Ελλάδα εφαρμόσει τη συμφωνία οι Ευρωπαίοι εταίροι θα κάνουν ότι τους αντιστοιχεί στο θέμα του χρέους.



πρωτος δευτερος στα αγγλικα
γκιμπραν προφητης
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

νοσοκομειο καβαλα διαυγεια

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html
αντωνυμο του νωριτερα
κυκλοφορια δρομοι αθηνας
νοσοκομειο καβαλα διαυγεια

Η FIFA είναι διατεθειμένη να διαθέσει ως και 25 δισεκατομμύρια δολάρια για έπαθλα και νέα τουρνουά, σε εύρος 12 ετών όπως αναφέρουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ο πρόεδρος της FIFΑ, Τζάνι Ινφαντίνο, έστειλε μια αναλυτική επιστολή στα μέλη του συμβουλίου της ομοσπονδίας, περιγράφοντας ακριβώς το εγχείρημά του. Σε αυτή αναφέρει πως υπάρχει διεθνής κοινοπραξία εταιριών που έχει πιστοποιήσει εγγυημένα έσοδα ύψους 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων για 12 χρόνια, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα «Πρωτάθλημα Εθνών» που θα διεξάγεται ανά δυο χρόνια και θα αφορά 200 εθνικές ομάδες. Παράλληλα, προωθείται η επέκταση του Μουντιάλ Συλλόγων, από ετήσιο τουρνουά με επτά ομάδες σε τετραετή διοργάνωση για 24 ομάδες.


Η κοινοπραξία, όπως αναφέρεται στην αναλυτική περιγραφή από πλευράς προέδρου της FIFA, θα διαθέσει 13 δισεκατομμύρια δολάρια για 12 χρόνια στο «Πρωτάθλημα Εθνών», έτσι ώστε να μπορεί η παγκόσμια ομοσπονδία να δίνει τις σχετικές αποζημιώσεις. Παράλληλα, αναφέρεται πως το μέλλον του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν θα απειληθεί, ενώ το Μουντιάλ αναμένεται να αυξήσει τις ομάδες από 32 σε 48 από το 2026 κι έπειτα.


Η πρόταση Ινφαντίνο εξασφαλίζει στις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έσοδα εγγυημένα από 37,5 έως 50.000.000 δολάρια, προκειμένου να παίξουν έξι παιχνίδια στην αρχική φάση των ομίλων. Οποιαδήποτε ομάδα που θα συμμετάσχει στα προημιτελικά θα εισπράξει 15 εκατομμύρια ευρώ και άλλα 5 εκατομμύρια για την πρόκριση στον τελικό ή 10 για τη νίκη. Το συνολικό ποσό των 75 εκατομμυρίων για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εθνών θα επισκιάσει τα 35 εκατ. που πήρε η Γερμανία για τη νίκη της στη Βραζιλία το 2014 ή τα 38 εκατ. που θα πάρει όποια ομάδα κατακτήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο στην Ρωσία.


Η FIFA θα έχει ένα μερίδιο 51% στην κοινοπραξία με τους επενδυτές. Το διοικητικό συμβούλιο των 37 μελών της FIFA πρέπει να εγκρίνει και τα δύο τουρνουά, όμως η συγκατάθεση της UEFA μπορεί είναι δύσκολη, δεδομένου ότι ένα Μουντιάλ συλλόγων με 24 ομάδες και 12 ευρωπαϊκούς συλλόγους θα μπορούσε να υποβαθμίσει το Champions League.



νοσοκομειο καβαλα διαυγεια

τεστ για να δεις ποιο επαγγελμα σου ταιριαζει

μια στιγμη
τεστ για να δεις ποιο επαγγελμα σου ταιριαζει

Από σήμερα, Τρίτη 19 Ιουνίου ξεκινούν οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες, για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), που θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου.


Όσον αφορά τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, σήμερα εξετάζονται στα μαθήματα Δίκτυα Υπολογιστών, Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών, Καλλιέργεια Ανθοκομικών Φυτών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Κινητήρες αεροσκαφών ΙΙ.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Βοοτροφία – Αιγοπροβατοτροφία.



τεστ για να δεις ποιο επαγγελμα σου ταιριαζει
πουκαμισα μακρια συνδυασμοι
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html

οι φούρνοι το χωριάτικο ξεπλένουν χρήματα από trafficking

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html
οι φούρνοι το χωριάτικο ξεπλένουν χρήματα από trafficking
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την πρόκληση Μπαρμπαρούση στη Βουλή

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, διαβίβασε την Παρασκευή (15/06/2018) στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, τα πρακτικά της σημερινής ομιλίας στη Βουλή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, με την εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.


ΚΟΝΤΟΝΗΣ: «ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ»


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε δηλώσεις του, ο κ. Κοντονής υπογράμμισε πως «στο κάλεσμα που απηύθυνε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προς την στρατιωτική ηγεσία να προβεί σε συλλήψεις υπουργών και πολιτειακών παραγόντων υπάρχει σωρεία ποινικών αδικημάτων των οποίων τον χαρακτηρισμό θα κάνει ο αρμόδιος εισαγγελέας».


οι φούρνοι το χωριάτικο ξεπλένουν χρήματα από trafficking

Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε την εκτίμηση πως υπάρχουν και κακουργηματικά αδικήματα και σημείωσε σχετικά: «Σε περίπτωση κακουργήματος προβλέπεται ακόμη και σύλληψη βουλευτή».

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης και δείτε LIVE εικόνα από τη Βουλή

Δείτε επίσης:

  • Τζανακόπουλος για πρόκληση Μπαρμπαρούση: Ο Μητσοτάκης νομιμοποίησε το τέρας του εθνικισμού
  • Καμμένος: Ζητώ ποινική δίωξη κατά Μπαρμπαρούση και Χρυσής Αυγής
  • Οργή Βούτση: Εισηγούμαι να μην ξαναμιλήσει η Χρυσή Αυγή μέχρι να τελειώσει η διαδικασία (vid)


μανα εξ ουρανου σειρα mega
χίπικα ρούχα
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

10 εντολη σπασμενη κουκλα

10 εντολη σπασμενη κουκλα

Οι αρχές εκτιμούν ότι το άτομο που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή του εκρηκτικού μηχανισμού, δε γνωρίζει καλά να φτιάχνει βόμβες, ενώ οι Αρχές δεν αποκλείουν να πρόκειται για άτομα που πριν λίγο καιρό ήταν σε ομάδες μπαχαλάκηδων και τώρα αρχίζουν να κινούνται στις παρυφές της τρομοκρατίας.


Ο μηχανισμός θυμίζει πολύ το ξεκίνημα των Πυρήνων, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η επιλογή της πυρίτιδας ως εκρηκτική ύλη δείχνει και την απειρία των ατόμων. Επίσης, το γεγονός ότι οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν ένα μηχανάκι το οποίο άφησαν στο σημείο της ενέργειας, δείχνει επίσης απειρία καθώς στην ουσία άφησαν πίσω τους ένα ακόμη στοιχείο για έρευνα DNA και αποτυπωμάτων.


βασιλισσα στιχοι

Εκρηκτικός μηχανισμός στον Βύρωνα: Ποιες υποθέσεις έχει χειριστεί ο Ισίδωρος Ντογιάκος


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html

Ο εκρηκτικός μηχανισμός βρίσκεται ήδη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_6.html

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε μετά από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην ιστοσελίδα zougla.gr και την «Εφημερίδα των Συντακτών».


Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιες αστυνομικές πηγές, ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε κατσαρόλα, μέσα στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου, έξω από την πολυκατοικία της οδού Αδραμυτίου.



10 εντολη σπασμενη κουκλα
ταξιδια για νεονυμφους κυπρος

χτενισμα τζακι κενεντι

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά µέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Ενιαίου Φορέα (www.efka. gov.gr)


Παλαιές οφειλές µπορούν να διαγράψουν:


Νέοι ασφαλισµένοι (µετά την 1η/1/1993) µε παράλληλη ασφάλιση σε δύο φορείς.


Ασφαλισµένοι που υπήχθησαν στην ασφάλιση του πρ. ΟΓΑ λόγω πληθυσµιακών και εισοδηµατικών κριτηρίων και παράλληλα στον πρ. ΟΑΕΕ για την ίδια δραστηριότητα.


Δηµοσιογράφοι ασφαλισµένοι στο πρ. ΤΣΠΕΑΘ και παράλληλα ασφαλισµένοι, για την ίδια ιδιότητα, στον πρ. ΟΑΕΕ.


Σύμφωνα με το «Έθνος» προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώµατος είναι η ύπαρξη πλήρους ασφάλισης σε έναν ασφαλιστικό φορέα, η παράλληλη υπαγωγή στην ασφάλιση και δεύτερου φορέα, τυχόν οφειλές να υπάρχουν µόνο σε έναν εκ των δύο φορέων και ειδικά για τις περιπτώσεις 2 και 3 η παράλληλη ασφάλιση να αφορά την ίδια δραστηριότητα-ιδιότητα.


Όπως αναφέρουν και οι τρεις υπουργικές αποφάσεις, από την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και µέχρι την έκδοση απόφασης από τον ΕΦΚΑ, αναστέλλονται τα µέτρα διοικητικής εκτέλεσης (πλειστηριασµοί, ηλεκτρονικά κατασχετήρια κ. λπ.) σε βάρος του οφειλέτη. Η αναστολή δεν επέρχεται σε περίπτωση «προδήλως αβάσιµης ή προσχηµατικής αίτησης». Οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ αναλαµβάνουν να ελέγξουν τον ασφαλιστικό βίο του αιτούντος, ώστε να καταλήξουν σε διαπιστωτική πράξη για τη διαγραφή των χρεών ή την απόρριψη του αιτήµατος.



χτενισμα τζακι κενεντι
χτενισμα τζακι κενεντι
σπιτι τσιπρα σουνιο
κουνια υπνου
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html

Thursday, June 27, 2019

καφες φιλτρου jacobs τιμη

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html
καφες φιλτρου jacobs τιμη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων:



  • η κατανομή των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών συχνοτήτων στις περιοχές όπου συνορεύουν οι δύο χώρες, στο πλαίσιο και της μετάβασής τους στην ψηφιακή εκπομπή, ώστε να περιορίζονται οι παρεμβολές. Σημειώθηκε η εποικοδομητική διμερής συνεργασία στο πλαίσιο του SEDDIF (Φόρουμ για την Υλοποίηση του Ψηφιακού Μερίσματος στη Νότια Ευρώπη).

  • η ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε ζητήματα ψηφιακής πολιτικής και παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης προς τον πολίτη.

  • η έναρξη της συζήτησης για θέματα χρεώσεων περιαγωγής μεταξύ των τηλεπικοινωνιακών παρόχων των δύο χωρών, με πρωτοβουλία των Κυβερνήσεων.


Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συζητηθούν περαιτέρω τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι από εκπροσώπους τους που θα συμμετέχουν σε κοινή επιτροπή.


κάτοικοι της γης

καφες φιλτρου jacobs τιμη

20171012 npappas aarslan2


κλειδαριες ασφαλειας τιμες

(Γραφείο Τύπου υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής)


Στόχος της συνεργασίας είναι η παραγωγή απτών αποτελεσμάτων ενόψει του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας που είναι προγραμματισμένο πραγματοποιηθεί περί τα τέλη του έτους στη Θεσσαλονίκη.


«Πάγια πολιτική μας είναι η ανταλλαγή επισκέψεων με ομολόγους άλλων – και ειδικά γειτονικών – χωρών να μην εξαντλείται στην εθιμοτυπία, αλλά να προχωρά σε πρακτικό επίπεδο επίλυσης των ζητημάτων και αναβάθμισης της διμερούς συνεργασίας. Αυτό ακριβώς κάναμε με τον Υπουργό Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνιών της Τουρκίας, Αχμέτ Αρσλάν και τη διμερή επιτροπή που θα αναλάβει να παρουσιάσει συγκεκριμένα αποτελέσματα σε καθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Με τον Αχμέτ είχαμε μια ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων», δήλωσε ο Νίκος Παππάς.



https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html

ολυμπιακος αεκ μπασκετ live

ολυμπιακος αεκ μπασκετ live
ολυμπιακος αεκ μπασκετ live

Τόσο η πρόεδρος Τασία Χριστοδουλοπούλου όσα και τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών συμφώνησαν ότι πρέπει να έχουν γνώση του πορίσματος, ενόψει και της κατάθεσης νομοσχεδίου από το υπουργείου Πολιτισμού που αφορά τα πνευματικά δικαιώματα, ένα κρίσιμο και πολύ σοβαρό θέμα, τόσο για τους δημιουργούς όσο και για τους χρήστες, όπως τόνισαν.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

αλβανικες δυναμεις

πιτσας αθανασιος

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνεται ότι στο πόρισμα των ορκωτών λογιστών που έκαναν τον διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά της ΑΕΠΙ, αναφέρονται σκάνδαλα εκατομμυρίων που είχαν στηθεί σε βάρος των δημιουργών αλλά και των χρηστών.



https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html

ροδα τσαντα και κοπανα πρωταγωνιστες

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού, ποσοστό 80% του κατασκευαστικού έργου του αεροδρομίου έχει ολοκληρωθεί, ενώ η Τουρκία υποστηρίζει ότι θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο, σχεδιασμένο με τρόπο που να καλύπτει την διαρκώς αυξανόμενη διακίνηση των επιβατών.


Το νέο αεροδρόμιο θα έχει το μεγαλύτερο ενιαίο κτίριο τερματικού σταθμού στον κόσμο, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να υποδέχεται και θα αποχαιρετά 90 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο, με τον αριθμό αυτόν να εκτοξεύεται στα 200 εκατομμύρια μόλις προστεθούν περισσότεροι τερματικοί σταθμοί.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

Σύμφωνα με το internationalairportreview, το νέο αεροδρόμιο μόλις ολοκληρωθεί θα εξυπηρετεί 350 διεθνείς προορισμούς και θα φιλοξενεί πάνω από 150 αεροπορικές εταιρείες.





ροδα τσαντα και κοπανα πρωταγωνιστες
ροδα τσαντα και κοπανα πρωταγωνιστες
ιεκ σβιε
συβοτα oriana
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_27.html

βαρομετρικο τι ειναι

βροχη απο κεφτεδες
βαρομετρικο τι ειναι
βαρομετρικο τι ειναι

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:



Δεκάδες σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποιούν αυτή την στιγμή αποκλεισμό στο ξενοδοχείο Novus City Hotel (Καρόλου 23, Πλατεία Καραϊσκάκη) για την ακύρωση της ομιλίας του προέδρου της βουλής Ν. Βούτση σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Ντίνο Γιαγτζόγλου ο οποίος βρίσκεται στην 4η μέρα απεργίας δίψας και εισήλθει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.



Σημειώνεται πως ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου κατηγορείται για την επίθεση με αποστολή τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.



οτι πρεπει κρεπερι πετρουπολη
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

φτηνά ξενοδοχεία παρίσι

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html
φτηνά ξενοδοχεία παρίσι
φτηνά ξενοδοχεία παρίσι

Έτσι περιέγραψε πριν λίγη ώρα στους αστυνομικούς ο 52χρονος πώς σκότωσε τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι του στη Σταμάτα Αττικής.


Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη μονοκατοικία μετά από το τηλεφώνημα παραδοχής του εγκλήματος από τον ίδιο το δράστη, διαπίστωσαν ότι είχε κάνει χρήση βαρβιτουρικώνχαπιών με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κατάσταση παραληρήματος ενώ δεν αποκλείεται χρήση των χαπιών να είχε κάνει και το θύμα.


Δίπλα στην δολοφονημένη βρισκόταν ένα ψαλίδι και ένα μαχαίρι τα οποία χρησιμοποίησε ο 52χρονος για να σκοτώσει τη γυναίκα, με την οποία ήταν μαζί κάποια χρόνια, χωρίς όμως να έχουν δώσει αφορμές στη γειτονιά και στην περιοχή, αν και οι κάτοικοι είχαν διαπιστώσει ότι πρόκειται για δυο χρήστες ναρκωτικών.


Η ιατροδικαστική εξέταση και η ιστολογική έρευνα θα δώσει απαντήσεις για τα φονικά χτυπήματα αλλά και για τις ουσίες που ενδεχόμενος είχε πάρει και το θύμα.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html


επεμβαση τραχηλου
εσοδα των οτα

αφηγούμαι συνώνυμο

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html
σαββατον του λαζαρου
αφηγούμαι συνώνυμο

O κ. Μανιαδάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι δέχτηκε πιέσεις από τους εισαγγελείς διαφθοράς προκειμένου να ενοχοποιήσει τρία πολιτικά πρόσωπα για χρηματισμό, ενώ κατηγόρησε τις δικαστικές αρχές για τον τρόπο που χειρίζονται την υπόθεση, αλλά και για τον τρόπο που τον εξέτασαν.


Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά να μάθει:


1. Ισχύει ή όχι η δημόσια καταγγελία του κ. Μανιαδάκη ότι η εισαγγελία διαφθοράς τού άσκησε έντονες πιέσεις προκειμένου να ενοχοποιήσει τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ ο ίδιος εξ αρχής δήλωνε ότι δεν έχει τίποτα να καταθέσει εναντίον τους.


2. Ισχύει ή όχι ότι βρέθηκε ξαφνικά από μάρτυρας κατηγορούμενος γιατί αρνήθηκε να ενοχοποιήσει τους πολιτικούς που του ζητήθηκε να ενοχοποιήσει;


3. Ισχύει ή όχι ότι η εισαγγελία διαφθοράς ενέταξε παραδόξως τον κ. Μανιαδάκη σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, ενώ γνώριζε ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται εφόσον υπήρχαν μαρτυρίες σε βάρος του;


4. Ισχύει ή όχι ότι οι δήθεν προστατευόμενοι μάρτυρες λόγω κακού συντονισμού των εισαγγελικών αρχών γνώριζαν ο ένας τον άλλον (!), ενώ κάτι τέτοιο είναι ανήκουστο για προφανείς λόγους;


5. Ισχύει ή όχι ότι ενώ ο ίδιος είχε ενημερώσει τις αρχές ότι θα μεταβεί στο εξωτερικό ανταλλάσσοντας μέχρι και ευχές με την εισαγγελία, ξαφνικά εμφανίστηκε ως επιτυχία της κυβέρνησης η δήθεν αποτροπή της διαφυγής του;


«Τα ερωτήματα αυτά οφείλουν να τα απαντήσουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι και ο νοών νοείτω… Θα επανέλθουμε», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.



αφηγούμαι συνώνυμο
υγιεινα προχειρα φαγητα

κοιταξου στον καθρεφτη

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html
4 χρονια χωρις τσιγαρο
κοιταξου στον καθρεφτη

Και προσέθεσε: «Ο κ. Τσίπρας δεν έχει πάγκο και αυτό φαίνεται, όπως λένε οι πληροφορίες, από το γεγονός ότι προσκαλεί πολιτικά πρόσωπα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Δηλαδή πολιτικά πρόσωπα που δεν έχουν καμιά αξία προσφοράς στην Ελλάδα του αύριο. Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να δώσει υπουργικές καρέκλες σε συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και Κ. Καραμανλή. Με Ξενογιαννακοπούλου, Ραγκούση, Αντώναρο, Παπακώστα και άλλα πολιτικά στελέχη από αυτούς τους χώρους πολιτική προκοπή δεν κάνεις».


Αναφορικά με το θέμα των πολιτικών διεργασιών ο κ. Λεβέντης υποστήριξε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ότι «πολλά σχήματα κυρίως δεξιά και ακροδεξιά δεν πείθουν την ελληνική κοινωνία» και ανέφερε χαρακτηριστικά ως παράδειγμα τους Φ. Κρανιδιώτη, Τ. Μπαλτάκο, Κ. Παπακώστα καθώς επίσης και την Κίνηση Πολιτών του Β. Πολύδωρα, Χ. Ζώη, Π. Ψωμιάδη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν με δυναμική, μετά από λίγο χρονικό διάστημα εξαφανίστηκαν από την πολιτική ζωή του τόπου.


Μιλώντας για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για τον τρόπο αντίδρασης και διαχείρισης, τονίζοντας ότι «στη σύσκεψη της Δευτέρας 23ης Ιουλίου εμφανίστηκε ένας πρωθυπουργός ανενημέρωτος και οι υπηρεσιακοί παράγοντες να ζούνε στον κόσμο τους» και προσέθεσε «το θέμα δεν είναι να αλλάξεις τα πρόσωπα με άλλα κομματικά πρόσωπα, αλλά να έχουν επιχειρησιακή επάρκεια και πολιτική βούληση».


κοιταξου στον καθρεφτη


δακρυζει το ματι του παιδιου
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

μπαρτσελονα αρσεναλ 3-1 2016

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html
μπαρτσελονα αρσεναλ 3-1 2016
μπαρτσελονα αρσεναλ 3-1 2016
Συναγερμός στο Πεντάγωνο για το δυναμικό του στρατού

Γερνάει και μειώνεται ο Ελληνικός Στρατός και γι' αυτό τα Επιτελεία του Πενταγώνου έχουν σημάνει συναγερμό, προκειμένου να αναστραφεί η αρνητική εξέλιξη για τις Ένοπλες Δυνάμεις σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά θέματα.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

ο αγιος νηφων

Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι δημόσιες τοποθετήσεις, κυρίως πρώην στρατιωτικών, για τη λήψη άμεσων μέτρων, όπως η αύξηση της θητείας, ώστε να αντιμετωπιστεί η ολοένα και αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υψηλόβαθμες πηγές του Πενταγώνου επισημαίνουν, όμως, πως το οξύτατο πρόβλημα της υποστελέχωσης και της γήρανσης του έμψυχου δυναμικού του Στρατού - που έχει επιδεινωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια με τις μαζικές αποχωρήσεις στρατιωτικών, την απαγόρευση προσλήψεων μονίμων και το brain drain των νέων - δεν λύνεται μόνο με την αύξηση της θητείας.

«Μία επέκταση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς θα συνεισέφερε στην αύξηση του δυναμικού μόλις κατά 8-10%, κι αυτό σε βάθος χρόνου», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Αυτό που απαιτείται, λένε, είναι ένα συνολικό σχέδιο που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υποχρεωτική θητεία στα 18, εθελοντική στράτευση γυναικών, αλλά και προσλήψεις ΕΠΟΠ, έτσι ώστε να ανανεωθεί αλλά και να αυξηθεί σημαντικά το στρατιωτικό προσωπικό.

Στην παρούσα φάση η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας - όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν «ΤΑ ΝΕΑ» - δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αύξηση της στρατιωτικής θητείας ούτε και σε προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών (ΕΠΟΠ), πράγμα που επιτείνει τον προβληματισμό στα ανώτατα στρατιωτικά κλιμάκια, μολονότι αυτός δεν εκδηλώνεται ανοιχτά.

Ποια είναι σήμερα η κατάσταση;

Ο στρατός της Τουρκίας διαθέτει 510.000 στελέχη (αν και μετά το πραξικόπημα εκτιμάται ότι απομακρύνθηκαν 30.000 αντιφρονούντες) και ο ελληνικός, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, 133.000 (σε 80.000 υπολογίζονται οι μόνιμοι).

Το δυναμικό του ελληνικού Στρατού Ξηράς υπολογίζεται στις 93.000 έναντι περίπου 400.000 του τουρκικού.

Το Πολεμικό Ναυτικό διαθέτει 20.000 στελέχη και άλλα 20.000 η Αεροπορία, ενώ η Τουρκία 50.000 και 60.000 αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης:

Τα σενάρια «θερμού» επεισοδίου: Πού και πώς θα χτυπήσουν οι Τούρκοι



η ψυχαγωγια νομιμο δικαιωμα και δεικτης πολιτισμου απαντησεισ

ανωτερεσ δημοσιεσ σχολεσ εμπορικου ναυτικου

ανωτερεσ δημοσιεσ σχολεσ εμπορικου ναυτικου

Στη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, οι ένστολοι υπενθυμίζουν τα όσα υποσχέθηκε η κυβέρνηση προεκλογικά, με βίντεο το οποίο παίζει συνεχώς σε οθόνη πάνω στην εξέδρα. Στη συγκέντρωση παρών ήταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, από τον οποίο, ωστόσο, ζητήθηκε να αποχωρήσει.


IMG 2712


IMG 2671


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

μεταθεσεις καμμενου

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής "ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για τα Σώματα Ασφαλείας".


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

IMG 2672


Οι ίδιοι απαιτούν «πλήρη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ, ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις, τερματισμό των περικοπών των δαπανών, νέες προσλήψεις, έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου, την διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων και επιστροφή των «αποθεματικών», καθώς και την ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας».


IMG 2674


IMG 2678


IMG 2683



ανωτερεσ δημοσιεσ σχολεσ εμπορικου ναυτικου
αθλητικα κεντρα θεσσαλονικης

μαμα μια song

βαση αμπαζουρ μεταλλικη
χριστουγεννα στον εθνικο κηπο

«Τα επιχειρήματα που προβάλλει η Νέα Δημοκρατία, με πρωτόγνωρη μάλιστα επιπολαιότητα, συνιστούν, αν μη τί άλλο, ομολογία της ότι η γλώσσα της γείτονος χώρας είναι πράγματι κατοχυρωμένη στον ΟΗΕ και μάλιστα στη διάρκεια δικών της διακυβερνήσεων. Ειδάλλως, σε τί ακριβώς αντέδρασε το 2012 η τότε κυβέρνησή της;» υπογραμμίζει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:


«Τελικά, μπορεί η Νέα Δημοκρατία να μας απαντήσει:


μαμα μια song

1) Πως φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να αντιδράσει η χώρα σε κείμενα και πίνακες του ΟΗΕ;


2) Πότε και επί ποιας κυβερνήσεως συμπεριλήφθηκε η γλώσσα της πΓΔΜ στον πίνακα των Ηνωμένων Εθνών με την ονομασία «μακεδονική» και μήπως η ΝΔ ευθύνεται γι’ αυτό;


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_29.html

3) Ποια ονόματα προέβαλλε κατά τις διαπραγματεύσεις που έγιναν στο παρελθόν οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και ποιο από αυτά υποστηρίζει η ΝΔ σήμερα;


4) Έχει αποδεχθεί η ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα σε άλλα τον όρο «Μακεδονία» σκέτο για εσωτερική χρήση στην πΓΔΜ και, εφόσον τον είχε αποδεχθεί, αντελήφθη ότι αυτό συνεπαγόταν και όλα τα ανάλογα παράγωγα (ταυτότητα, γλώσσα, εμπορικές ονομασίες κ. ο.κ.);


5) Αντιλαμβάνεται η ΝΔ ότι με την πολιτική των άκρων που ακολουθεί δίνει τροφή για την ακροδεξιά και την Χρυσή Αυγή, ή δεν την νοιάζει;».


«Τέλος, συνιστούμε στην Νέα Δημοκρατία να κατανοήσει ότι δεν δικαιούται να παριστάνει τον ήρωα όταν, όπως ομολογεί η ίδια, η πρώτη αντίδραση της Ελλάδος έγινε 30 χρόνια μετά την αρχική συμπερίληψη της γλώσσας των γειτόνων ως «μακεδονικής» επί δικής της διακυβέρνησης στον επίσημο πίνακα του ΟΗΕ. Καιρός να σοβαρευτεί η ΝΔ και να δράσει με ευθύνη. Αναμένουμε», καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.



μαμα μια song
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

μπορντω τσαντα πλατης

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html
μπορντω τσαντα πλατης
μπορντω τσαντα πλατης

Όπως γνωστοποίηση ο ίδιος ο ΟΑΧΟ υπάρχουν πολλές ενδείξεις, όμως θα είναι δύσκολο να διεξαγάγει έρευνα σε βάθος για αυτές.


Μια αποστολή του ΟΑΧΟ είχε διεξαγάγει έρευνες για 70 επιθέσεις με αέριο στη Συρία από το 2014, επί συνόλου 370 καταγγελθεισών επιθέσεων, διευκρίνισε ο γενικός διευθυντής του οργανισμού, ο Αχμέτ Ουζουμτζού.


«Υπήρξαν πολλές» πρόσφατες καταγγελίες για επιθέσεις με χημικά όπλα στην Ανατολική Γκούτα, είπε ο ίδιος σε δημοσιογράφους πριν συμμετάσχει σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.


αρμενη δραματικη σχολη

«Οι ειδικοί μας τις μελετούν, αλλά σαφώς, αφού πρόκειται για έναν θύλακα, είναι δύσκολο να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες», συμπλήρωσε ο Ουζουμτζού.


κατω μουριες

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει αναφερθεί σε επιθέσεις με χλώριο κατά τη διάρκεια της ευρείας κλίμακας επιχείρησης των δυνάμεων της συριακής κυβέρνησης για την ανακατάληψη χωριών στην ανταρτοκρατούμενη Ανατολική Γκούτα.



https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html

επαρχια ξηρομερου

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html
αρχαια α λυκειου βιβλιο 2 κεφαλαιο 3 50-56 μεταφραση
θανάσης τριαρίδης facebook

Τότε ο οίκος είχε αναφέρει πως οι θετικές προοπτικές αντικατοπτρίζουν τις δυνατότητες για ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα εάν η καλή πορεία υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων διατηρηθεί πέραν από το τέλος του προγράμματος προσαρμογής, με αποτέλεσμα την υψηλότερη από την αναμενόμενη οικονομική ανάπτυξη και την ταχύτερη μείωση του λόγου του δημόσιου χρέους προς το ΑΕΠ.


επαρχια ξηρομερου

«Η αξιολόγηση θα μπορούσε να αναβαθμιστεί περαιτέρω αν οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες διαρκούσαν πέρα από το τέλος του προγράμματος και απέφεραν ή απέδιδαν θετικότερα αποτελέσματα από ό, τι αναμένεται επί του παρόντος, υπό τη μορφή ισχυρότερης οικονομικής ανάπτυξης και ταχύτερης μείωσης του δείκτη δημόσιου χρέους», ανέφερε η Moody’s. Ακόμη, σημείωνε πως και η ταχύτερη από την προσδοκώμενη βελτίωση της υγείας του τραπεζικού τομέα θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει έναυσμα για μια θετική αξιολόγηση.


Στον αντίποδα ο οίκος προειδοποιούσε πως η αξιολόγηση θα μπορούσε να βρεθεί κάτω από πιέσεις αν η ελληνική κυβέρνηση αποφάσιζε να παρεκκλίνει από τις δεσμεύσεις της και τις μεταρρυθμισμένες που έχουν συμφωνηθεί και νομοθετηθεί προηγουμένως ή εάν επανεμφανιστούν οι εντάσεις με τους επίσημους πιστωτές για οποιονδήποτε άλλο λόγο.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html

«Αυτό θα έθετε τη συνεχή στήριξη και δέσμευση της ζώνης του ευρώ για περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους σε κίνδυνο», ανέφερε ο οίκος στις 21 Φεβρουαρίου 2018. Την ίδια προειδοποίηση αναμένεται να απευθύνει εκ νέου σήμερα.


επαρχια ξηρομερου

συνταγη για κουλουρακια με ζαχαρουχο

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_3.html
συνταγη για κουλουρακια με ζαχαρουχο

Αυτό οφείλεται στη μεγάλη υποχώρηση της στερλίνας στις διεθνείς αγορές, που συνοδεύτηκε από ράλι στις τιμές του πετρελαίου μετά την απόφαση του ΟΠΕΚ για μείωση της παραγωγής.


Οπως δείχνουν τα στοιχεία για το τέταρτο τρίμηνο του 2016, οι επενδυτές από τη Μέση Ανατολή αγόρασαν σχεδόν το 25% των ακινήτων που απέκτησαν ξένοι στη Βρετανία. Πρόκειται για μεγάλη αύξηση του ποσοστού, το οποίο πριν από έναν χρόνο διαμορφωνόταν μόλις στο 10%. Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων Fidelity International και τα παρουσίασε το Bloomberg. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των κροίσων από τη Μέση Ανατολή επικεντρώθηκε – όπως ήταν αναμενόμενο – στο Λονδίνο.


ποσο κοστιζει το σύμφωνο συμβίωσης

Η στερλίνα έχει υποχωρήσει περίπου κατά 15% έναντι νομισμάτων χωρών της Μέσης Ανατολής, κάνοντας αγοραστές από κράτη όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ να βάζουν ευκολότερα το χέρι στην τσέπη. Επίσης, το τελευταίο δωδεκάμηνο οι τιμές του πετρελαίου έχουν αυξηθεί πάνω από 60%, καθώς πέρυσι είχαν φθάσει κοντά σε ιστορικά χαμηλά για να ανακάμψουν στη συνέχεια.


ταμειο κουρεμενων

Αντίθετα, πιο πίσω έμειναν επενδυτές από την Ασία και κυρίως την Κίνα, καθώς οι περιορισμοί που επέβαλε το Πεκίνο στην εξαγωγή κεφαλαίων δεν επέτρεψαν σε πολλούς να προχωρήσουν σε αγορές ακινήτων. Οι ακριβές περιοχές του Λονδίνου, πάντως, εξακολουθούν να τραβούν το ενδιαφέρον όσων έχουν χοντρά πορτοφόλια από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα μετά το πάγωμα ή τη μείωση τιμών που ακολούθησε το Brexit.


συνταγη για κουλουρακια με ζαχαρουχο


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html

νυχτερινο τρεμουλο

τελευταία λέξη ιλιάδας

4 φάσεις συνολικά από τις αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων περιλαμβάνει το top-10 της αγωνιστικής, καθώς στο νούμερο 9 είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης με κλέψιμο και κάρφωμα στο καλάθι της Χίμκι σε αιφνιδιασμό, ενώ υπάρχουν ακόμη ένα κάρφωμα του Γκιλ της Ρωσικής ομάδας και ένα κόψιμο του Νάναλι της Φενέρ.


νυχτερινο τρεμουλο

4267634
(Και ο Πρίντεζης στο τοπ-10 της αγωνιστικής - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

νυχτερινο τρεμουλο




πεδιλα γυναικεια με ασπρη σολα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html

καδ υπηρεσιεσ παροχησ γευματων

σανσκριτική γλώσσα
καδ υπηρεσιεσ παροχησ γευματων

«Η κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε: “Όλα βαίνουν καλώς για τη χώρα!”. Ας προσπαθήσουν να το πουν και στους πολίτες, που δοκιμάζονται από την υπερφορολόγηση, την ανεργία και την αβεβαιότητα» αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει:


«Η οικονομία είναι βαλτωμένη και στο θέμα του χρέους, δεν διαφαίνεται κάποια αισιόδοξη προοπτική. Γιατί ούτε σε αυτό άκουσε ο κ. Τσίπρας τις συγκεκριμένες προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, εδώ και έναν χρόνο.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

Εγκλώβισε τη χώρα με τις καθυστερήσεις και την ανικανότητά του και τώρα, ζητά δήθεν συναίνεση. Στην πραγματικότητα ψάχνει συνενόχους στην αποτυχία του».


Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση «αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι μια νέα Κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή, αποφασισμένη να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην οικονομία. Να αποκαταστήσει, με αυτόν τον τρόπο, την αξιοπιστία της χώρας και να οδηγήσει την πατρίδα μας στην οριστική έξοδο από την κρίση».




καδ υπηρεσιεσ παροχησ γευματων
ακεραια διαιρεση excel
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html

αεροπορικα καβαλα μυτιληνη

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html
αεροπορικα καβαλα μυτιληνη

Ο βουλευτής του κόμματος, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, μέλος της ειδικής προκαταρκτικής επιτροπής, με αφορμή τη διαβίβαση νέων στοιχείων στη Βουλή, ανέφερε ότι «από τη στιγμή που σήμερα έρχεται στη Βουλή στοιχείο που κατέθεσε η μάρτυρας με την κωδική ονομασία Αικατερίνη Κελέση στις 9 Μαρτίου, δηλαδή σε χρόνο που η ειδική επιτροπή της Βουλής είχε την πλήρη αρμοδιότητα, σημαίνει ότι η κ. Τουλουπάκη δεν έπρεπε να παραλάβει αυτά τα στοιχεία, αλλά να στείλει την Αικατερίνη Κελέση στη Βουλή».


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html

«Υπάρχει συνεπώς θέμα παράβασης καθήκοντος για την κ. Τουλουπάκη», ανέφερε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Θ. Παπαθεόδωρου και πρόσθεσε ότι η σημερινή εξέλιξη δικαιολογεί και το αίτημά του να κληθεί άμεσα ως μάρτυρας στην επιτροπή ο Κωνσταντίνος Φρουζής.



αεροπορικα καβαλα μυτιληνη
νατ βεβαιωση τριμηνου
γραφικη ανασταση στην αθηνα

αεκ ποδοσφαιρο νεα

Ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στο αμφιθέατρο κατά τη διάρκεια των οποίων θα προβεί σε εξαγγελίες ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στον καύσωνα που πλήττει την Ελλάδα καθώς και στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την διευκόλυνση των πολιτών και ιδιαιτέρως των ευπαθών ομάδων.


αργοναυτες στιχοι

tsipras2


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

Αποδοκιμασίες από την ΠΟΕΔΗΝ


Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Υγείας η ΠΟΕΔΗΝ. Οι εργαζόμενοι βγήκαν στα μπαλκόνια των γραφείων τους που βρίσκονται απέναντι από το υπουργείο Υγείας, ανήρτησαν πανό και φώναζαν: «Τέλος στην εργασιακή εξασθένηση».


λαπτοπ και ταμπλετ μαζι πλαισιο




αεκ ποδοσφαιρο νεα
αεκ ποδοσφαιρο νεα
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

Wednesday, June 26, 2019

τοπικες αργιες νομοθεσια

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html
τοπικες αργιες νομοθεσια
τοπικες αργιες νομοθεσια

Το θέμα τέθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων στην οποία ο Νίκος Βούτσης παρέπεμψε στο διάλογο του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με την Εκκλησία της Ελλάδος και το Πατριαρχείο, αλλά και την εν εξελίξει συζήτηση στην επιτροπή αναθεώρησης του Συντάγματος.


«Όταν ο διάλογος ολοκληρωθεί και υπάρξει ενδεχόμενο νομοθετικής ρύθμισης, ο αρμόδιος υπουργός και η κυβέρνηση συνολικά θα φέρουν το νέο νομοθετικό πλαίσιο στη Βουλή για συζήτηση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βούτσης, συμπληρώνοντας πως στο πλαίσιο αυτό θα γίνει συζήτηση επί της ουσίας.


«Πιστεύω πως είναι μια εύλογη απάντηση στην ανησυχία και την πρόταση που κάνει η Πρόεδρος της ΔΗΣΥ, καθώς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο αυτά τα θέματα θα συζητηθούν», είπε στη Διάσκεψη των Προέδρων.


scooter καινουργια τιμες



χύτρα ταχύτητας σιτραμ

καλπικη χρυση λιρα

χωριο oymyakon

Τη Δευτέρα, θα υποβληθούν προτάσεις τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στους υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ που συνέρχονται στις Βρυξέλλες.


Την ίδια ώρα στην ίδια τη Συρία ελάχιστα πράγματα είναι αισθητά από τις επιθέσεις της Δύσης. Το καθεστώς εμφανίζεται να αγνοεί εντελώς τις αεροπορικές επιδρομές με την κρατική τηλεόραση να δείχνει Σύρους να τραγουδούν πατριωτικά τραγούδια στη Δαμασκό και στους δρόμους να κυματίζουν σημαίες της Συρίας, της Ρωσίας αλλά και της ισλαμικής Χεζμπολάχ στο Λίβανο.


Οι υποστηρικτές του καθεστώτος εμφανίζονται να αποτίουν φόρο τιμής στον Μπασάρ αλ-Άσαντ. Οι περισσότεροι δείχνουν ανακουφισμένοι καθώς από τις επιθέσεις των συμμάχων που διήρκεσαν περίπου 45 λεπτά δεν υπήρξαν νεκροί . «Εμείς λέμε στον Τραμπ ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα», δήλωσε ένας διαδηλωτής στην κρατική τηλεόραση.


Η ανώτατη διοίκηση της Συρίας ανακοίνωσε ότι ο στρατός είχε πλέον πάρει τον έλεγχο στην πόλη Ντούμα και έτσι σε όλη την επαρχία της Γούτα. Τρεις μέρες νωρίτερα, οι τελευταίοι αντάρτες της ομάδας Jaysh al-Islam και οι οικογένειες τους μεταφέρθηκαν στη βόρεια Συρία.


καλπικη χρυση λιρα

Η επανάκτηση της Γούτα θεωρείται τόσο θεαματική επιτυχία για τον Σύρο δικτάτορα όσο και νίκη επί των ανταρτών στο Χαλέπι το προηγούμενο έτος. Ο Άσαντ ελέγχει τώρα σχεδόν κάθε σημαντικό τμήμα της επικράτειας όπου ζει η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού. Η στρατιωτική αντίσταση των ανταρτών δεν φοβίζει πλέον το καθεστώς. Οι αντάρτες ελέγχουν πλέον δύο θύλακες κοντά στο Χομς και στη νότια επαρχία Ντάρα. Οι συριακές κουρδικές περιοχές κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία, διατηρούν κάποια ανεκτή από τη Δαμασκό αυτονομία τα τελευταία χρόνια, ενώ η περιοχή του Αφρίν είναι υπό τουρκικό έλεγχο .


Παράλληλα, υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις - γράφει η Die Zeit - ότι οι κυβερνώντες στη Δαμασκό σχεδιάζουν μια μεταπολεμική Συρία, στην οποία τα εκατομμύρια των αντιπάλων καθεστώτος που βρίσκονται στο εξωτερικό ως πρόσφυγες θα μπορούν να επιστρέψουν σταδιακά.



καλπικη χρυση λιρα
αυτοκινουμενα γερμανιας
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_96.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

εγκληματα πεγκυ

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html
εγκληματα πεγκυ

«Εδώ μιλάμε πολιτικά, με απειλείτε; Αν έχει τα άντερα καταθέστε πρόταση μομφής ή πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής», είπε προς τα έδρανα της ΝΔ μετά την παρέμβαση Βορίδη για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη. «Είστε απολογούμενος σε αυτή την υπόθεση και όχι κατήγορος», του είπε ο Μάκης Βορίδης.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ για παραβίαση στρατιωτικών κανονισμών, αλλά και την ανάρτηση που φέρεται να έκανε μετά την απόφαση του Eurogroup, μίλησε για ξεκάθαρη απειλή προς τον ίδιο και την οικογένειά του. «Ο, τιδήποτε συμβεί σε μένα ή την οικογένειά μου, θα είστε ηθικοί αυτουργοί», είπε.



εγκληματα πεγκυ
hellas solar power
ιωνοσ δραγουμη 4 θεσσαλονικη

προσφορες χοντος ιουλιος 2015

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html
teva σανδαλια θεσσαλονικη
προσφορες χοντος ιουλιος 2015

Ειδικότερα, προβλέπεται δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων ως εξής:


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html

προσφορες χοντος ιουλιος 2015


  • Στις 11.00 το πρωί και για 60 δευτερόλεπτα θα σημάνει συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, σε διακοπτόμενο ήχο διαφορετικής έντασης.

  • Στις 11.05 και για 60 δευτερόλεπτα θα σημάνει λήξη συναγερμού, σε συνεχή ήχο σταθερής έντασης.


Η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.



εσπρεσσο τηλεφωνο

πωληση ναρκωτικων

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html
πωληση ναρκωτικων

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται αφού η γερμανική κυβέρνηση συμφώνησε τον Αύγουστο τόσο με την Ελλάδα όσο και με την Ισπανία να στέλνει μετανάστες πίσω στις χώρες αυτές μέσα σε 48 ώρες, αν έχουν ήδη ζητήσει άσυλο σ' αυτές τις χώρες.


μπαρακια ζαμφορ peugeot 106

αεροσυνοδοι και πιλοτοι

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι επιτεύχθηκε και η συμφωνία με την Ιταλία», δήλωσε ο Ζεεχόφερ στην Μπούντεσταγκ, την κάτω βουλή του γερμανικού κοινοβουλίου.


«Χρειαζόμαστε μόνο τις δύο υπογραφές από τον Ιταλό συνάδελφο και εμένα», δήλωσε ο Ζεεχόφερ προσθέτοντας ότι περιμένει πως αυτό θα πάρει λίγες ακόμη ημέρες.


Οι συμφωνίες αποτελούν μέρος ενός συμβιβασμού ανάμεσα στους Χριστιανοδημοκράτες της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και της βαυαρικής Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης του Ζεεχόφερ, με τον οποίο φάνηκε να διευθετείται η διένεξη σχετικά με την επιστροφή των μεταναστών, η οποία παραλίγο να διχάσει τα δύο κόμματα και να επιφέρει την πτώση της κυβέρνησης.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html


πωληση ναρκωτικων

κωστακησ γεωργιοσ ξυλεια

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html

Το νέο επεισόδιο αυτής της κόντρας εκφράστηκε μέσω ανακοινώσεων με την πολιτική γραμματεία του κόμματος να κάνει λόγο για αστυνομική αυθαιρεσία και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντά στην Κουμουνδούρου τονίζοντας ότι «υιοθετεί άκριτα καταγγελίες τρίτων».


Στην ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται:


keira orly cushions

«Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει απερίφραστα τις αυθαίρετες νομικά και ηθικά διαδικασίες ελέγχου και εξακρίβωσης από αστυνομικά όργανα στο ΑΤ Ομονοίας. Διαδικασίες που υπέστησαν για πολλές ώρες πέντε προσφυγόπουλα 12-14 χρονών. Στο βαθμό, βέβαια, που επιβεβαιώνονται οι περιγραφές για τα γεγονότα, αυτά ξεφεύγουν από το επίπεδο της αυθαιρεσίας και περνούν στο επίπεδο μιας απόλυτα αντικοινωνικής αγριότητας.


κωστακησ γεωργιοσ ξυλεια

Δυστυχώς δεν είναι ένα τυχαίο ή μεμονωμένο περιστατικό. Η αστυνομική αυθαιρεσία, ως φαίνεται, είναι διαρκής και υποσκάπτει συστηματικά τις προσπάθειες για τη δημιουργία ενός διαφορετικού κλίματος προς όφελος της προστασίας των ελευθεριών και των δικαιωμάτων των πολιτών.


Το συγκεκριμένο περιστατικό, ασφαλώς, αποτελεί κλιμάκωση αυτής της αυθαιρεσίας, που είναι αποτέλεσμα και της συνεχιζόμενης ατιμωρησίας αστυνομικών οργάνων, που αποδεδειγμένα παραβιάζουν βάναυσα τους δημοκρατικούς κανόνες.


Όλα, όμως, έχουν το όριό τους.


Επειδή θύματα ήταν μικρά παιδιά, που καταγγέλλεται ότι κακοποιήθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.


Επειδή, κανείς και καμία δεν πρέπει να ανέχεται ή να σιωπά μπροστά σε τέτοιου είδους φαινόμενα.


Ζητάμε τη διερεύνηση του συμβάντος και την άμεση απομάκρυνση και τιμωρία όσων διέπραξαν, συγκάλυψαν, ανέχτηκαν τις συγκεκριμένες πράξεις.


Οι ευθύνες για όσα αναφέρονται παραπάνω, προφανώς δεν αφορούν μόνο συγκεκριμένους αστυνομικούς. Τέτοιες ενέργειες φαίνεται να βρίσκουν στήριξη σε ανώτερα κλιμάκια της ΕΛ. ΑΣ. Το φαινόμενο, λοιπόν, της αστυνομικής αυθαιρεσίας είναι βαθύτερο και ασφαλώς ευρύτερο. Το αίτημα για άμεσο και ριζικό εκδημοκρατισμό της αστυνομίας είναι πιο επιτακτικό και επίκαιρο από ποτέ».




κωστακησ γεωργιοσ ξυλεια
αναφλεξη ffc - καταδικασε με στιχοι
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html

τι ειναι η υποδομη

υποτίμηση μετάφραση αγγλικά

Στην κυβέρνηση επικρατεί κανοποίηση για την ανταπόκριση που έχει η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ο οποίος ακόμη από τις αρχές του καλοκαιριού του 2016, είχε επισημάνει την ανάγκη οικοδόμησης μιας «συμμαχίας του Νότου» με στόχο τη στενότερη συνεργασία, με βάση τα κοινά συμφέροντα των χωρών του ευρωπαϊκού νότου και ως ένα βαθμό, αυτή να αποτελέσει το αντίβαρο στις πολιτικές λιτότητας του Βερολίνου. Η συνεργασία αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία ενόψει της Συνόδου Κορυφής τον Μάρτιο, όπου οι ηγέτες της Ευρωζώνης θα καθορίσουν τη νέα αρχιτεκτονική του μπλοκ.


Συνάντηση με Τζεντιλόνι


Κατά τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ιταλό ομόλογό του, διαπιστώθηκε σημαντική δυναμική στις διμερείς σχέσεις, ειδικά μετά τη σύνοδο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

Αυτή η δυναμική αφορά κυρίως τις συνομιλίες για τη συμφωνία των θαλασσίων ζωνών και την ενεργειακή συνεργασία, αλλά και τις ιταλικές επενδύσεις στην Ελλάδα με τον παράλληλο συντονισμό στο πλαίσιο της ΕΕ.


τι ειναι η υποδομη

τι ειναι η υποδομη

Επιπλέον, από την πλευρά του κ. Τσίπρα υπογραμμίστηκε η σύμπτωση απόψεων για τις αλλαγές που πρέπει να δρομολογηθούν σε ΕΕ και Ευρωζώνη προς μια κοινωνική και δημοκρατική κατεύθυνση.


side effects of metformin for pcos

Ο Ιταλός πρωθυπουργός επισήμανε ότι Ελλάδα και Ιταλία είναι δύο χώρες που έχουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα και η έξοδος των δύο χωρών από την κρίση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την συνολική οικονομία της Ευρωζώνης.


Σε σχέση με τα ενεργειακά συζητήθηκε η προώθηση του αγωγού Εast Μed.


Ταυτόχρονα, κατά τις συνομιλίες καταγράφηκαν κοινές θέσεις για τη διαχείριση των ευρωπαϊκών εξωτερικών συνόρων και των προσφυγικών ροών στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της στήριξης των χωρών πρώτης υποδοχής.


Τέλος, τονίστηκε η σημασία που έχει το Αιγαίο για την ασφάλεια της ΕΕ και τη διαχείριση του προσφυγικού. Στο πλαίσιο αυτό υπογραμμίστηκε η ανάγκη σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου από την πλευρά της Τουρκίας.


group ταξιδι

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_148.html

Η ΓΣΕΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.


Πώς θα κινηθούν λέωφορεία και τρόλεϊ


Με προβλήματα και οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού αυτή την εβδομάδα. Ειδικότερα, την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Μαΐου, τα λεωφορεία (και τα Express Αεροδρομίου) και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ.


group ταξιδι

Την Πέμπτη 31 Μαΐου, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους, τρόλεϊ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα.


«Χειρόφρενο» σε τρένα και προαστιακό


Ακινητοποιημένα θα είναι την Τετάρτη 30 Μαΐου τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του μετρό από/προς Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.


προσεχε τι ευχεσαι που παιζεται

group ταξιδι

Χωρίς πλοία την Τετάρτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ


Επίσης, 24ωρη απεργία έχει κηρύξει η ΠΝΟ για τις 30 Μαΐου. Έτσι, τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλη την ημέρα.


24ωρη απεργία και στα ΜΜΕ


Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 30 Μαΐου σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφάσισαν και τα διοικητικά συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.




κτελ λιοσιων βολος τηλεφωνο

τραγουδια την μουσικη βαλε στο τερμα

Αυτό έγινε δεδομένου ότι την 13/7/2017 το απόγευμα η ΑΑΔΕ έλαβε ένα ακόμα επικαιροποιημένο αρχείο από το ΥπΑΑΤ, προκειμένου να δοθεί εύλογος χρόνος στους φορολογούμενους να εκπληρώσουν ορθά την υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης, η ΑΑΔΕ εισηγήθηκε προς το Υπουργείο Οικονομικών το οποίο και αποδέχθηκε την παράταση της προθεσμίας.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών "αναφορικά με τα θέματα και τα πολλαπλά ερωτήματα που έχουν προκύψει και αφορούν στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, το Υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνουμε για τα παρακάτω:



Οι κωδ. αριθμοί 037-038 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος προσυμπληρώνονται, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό αρχείο που αποστέλλεται στη Δ. ΗΛΕ. Δ. από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ), με το οποίο γνωστοποιείται στην ΑΑΔΕ ποιοι φορολογούμενοι πληρούν τα κριτήρια χαρακτηρισμού ως κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.



Α. Οι πολίτες που δεν έχουν μέχρι σήμερα υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος, διότι θεωρούν ότι εσφαλμένα δεν απεικονίζονται ως κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, πρέπει σε κάθε περίπτωση να υποβάλουν εμπρόθεσμη δήλωση. Ακολούθως, οφείλουν να προβούν στις ενέργειες που θα τους υποδειχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥπΑΑΤ για τη διόρθωση της εικόνας τους στα αρχεία του Υπουργείου αυτού, τα οποία θα αποστέλλονται επικαιροποιημένα στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ. ΗΛΕ. Δ.).


Κατόπιν λήψης του αρχείου αυτού, η ΔΗΛΕΔ θα αποστείλει ηλεκτρονική ειδοποίηση στους πολίτες που θα συμπεριλαμβάνονται στα επικαιροποιημένα αρχεία, ενημερώνοντάς τους για τη δυνατότητα υποβολής τροποποιητικής δήλωσης ηλεκτρονικά, χωρίς υποχρέωση προσκόμισης δικαιολογητικών στη Δ. Ο.Υ..


Συναφώς, για λόγους χρηστής διοίκησης η ΑΑΔΕ εισηγήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο αποδέχθηκε να προτείνει νομοθετική διάταξη, με την οποία τροποποιητικές δηλώσεις που θα υποβληθούν για τον παραπάνω λόγο από 1-8-2017 μέχρι την 31-10-2017 θα θεωρούνται εμπρόθεσμες, εφόσον η αρχική δήλωση έχει υποβληθεί εμπρόθεσμα.


Σε περίπτωση που ο πολίτης κάνει αρχική δήλωση με επιφύλαξη, διότι θεωρεί ότι εσφαλμένα δεν έχει προσυμπληρωθεί στη δήλωσή του ο κωδ. αριθμός 037 – 038, προκειμένου για την ορθή εκκαθάριση της φορολογικής του δήλωσης, υποχρεούται, εντός 90 ημερών από την υποβολή της, να προσκομίσει στη ΔΟΥ βεβαίωση από την αρμόδια υπηρεσία του ΥπΑΑΤ ότι είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης. Μετά την τυχόν άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας αυτής, οι ΔΟΥ θα προβαίνουν σε εκκαθάριση μη λαμβάνοντας υπόψη την επιφύλαξη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.




τραγουδια την μουσικη βαλε στο τερμα
τραγουδια την μουσικη βαλε στο τερμα
1 λιτρο βιοαιθανολη
εξωφυλλα facebook με λογια αγαπης
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html

γιοτ πειραια

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται η στιγμή που μια γυναίκα αστυνομικός πλησιάζει το αυτοκίνητο με οδηγό τον Ρίτσαρντ Μεντόζα, γνωστό μέλος συμμορίας στην περιοχή, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html

Μετά από μικρή συζήτηση που είχαν και στη οποία φαίνεται ότι ο άνδρας είναι γνωστός στις Αρχές για τις πράξεις του, η αστυνομικός τον ενημερώνει ότι θα του ζητήσει να βγει από το αυτοκίνητο ενώ τον ρωτάει αν έχει κάτι επικίνδυνο πάνω του. Εκείνος της απαντά «όχι».


δωρο χριστουγεννων μεταφραση

γιοτ πειραια


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

η ωρα η καλη βερτης

γιοτ πειραια



Our latest Critical Incident Video is from an Officer-Involved Shooting that occurred on July 27, in which an LAPD Officer was shot at point-blank range during a traffic stop. The officer survived & the suspect died from gunshots. Link to entire video ➡️ https://t.co/AiIE7p28Ac pic.twitter.com/h4alCk6Lzf

— LAPD HQ (@LAPDHQ) 10 Σεπτεμβρίου 2018

εσυ ησουν η δυνατη

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html

Ουσιαστικά πρόκειται για τον κωδικοποιημένο κατάλογο των δικαιολογητικών για την αδειοδοτική διαδικασία, με αναλυτικές πληροφορίες για όσα πρέπει να προσκομίσουν οι αιτούντες, έως τις 18 Ιανουαρίου 2018.


Πέραν του σφραγισμένου φακέλου με τα δικαιολογητικά, οι εκπρόσωποι των υποψήφιων ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών, θα πρέπει να προσκομίσουν την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατ. ευρώ και το παράβολο των 30.000 ευρώ, υπέρ του ελληνικού Δημοσίου για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

εσυ ησουν η δυνατη

Το ΕΣΡ, την προσεχή Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, καλεί τους ενδιαφερόμενους στα γραφεία του, εάν το επιθυμούν, για τη συμπλήρωση του καταλόγου.


καταπιανεται συνωνυμο

εσυ ησουν η δυνατη


κοκτέιλ βασιλικός

Tuesday, June 25, 2019

oysho ποντσο

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html
μουσείου του λούβρου

Είναι χαρακτηριστικό πως το ιταλικό διετές ομόλογο σημειώνει κατακόρυφη πτώση 42% σε σχέση με χθες και πλέον διαπραγματεύεται με απόδοση 0,648% έναντι 1,17% στη χθεσινή συνεδρίαση.


Αισθητή πτώση καταγράφει και η απόδοση του ιταλικού δεκαετούς ομολόγου υποχωρώντας κατά 8% σε σχέση με τη χθεσινή συνεδρίαση, με τους επενδυτές να βλέπουν πως η πολιτική κρίση εξομαλύνεται.


υλικο για λευκανση δοντιων

Το ιταλικό χρεόγραφο είναι στο 2,6%, από 2,8% χθες. Η διαφορά απόδοσης του ιταλικού δεκαετούς ομολόγου με το γερμανικό ομόλογο αναφοράς διαμορφώνεται στις 226 μονάδες βάσης!


Μέσα σε αυτό το κλίμα μειώνονται και οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, καθώς οι επενδυτές τοποθετούνται ευρύτερα σε χρεόγραφα της ευρωπαϊκής περιφέρειας.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

Η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου είναι στο 4,5%, από 4,6% χθες, όταν στις αρχές Μαΐου ήταν 80 μονάδες βάσης χαμηλότερα στο 3,8%. Η διαφορά απόδοσης του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου με το γερμανικό ομόλογο αναφοράς διαμορφώνεται στις 426 μονάδες βάσης!



oysho ποντσο
oysho ποντσο

πονος στα θωρακικα οστα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html
ζαλγκιρις καουνας προπονητης
αγορα κατοικιας καλλιθεα χαλκιδικης

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η χορήγηση εφάπαξ ενίσχυσης ύψους 5.000 ευρώ για τους πληγέντες, ποσό που αυξάνεται στα 6.000 ευρώ για τις τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες.


Τα εν λόγω μέτρα, που ανακοινώθηκαν από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες: τα μέτρα για την άμεση αρωγή και ενίσχυση των πληγέντων, τα μέτρα αποζημίωσης και ενίσχυσης των οικογενειών των θυμάτων και τα μέτρα για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών των ιδιωτών αλλά και των δημόσιων υποδομών.


«Η ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο του παράλληλου σχεδίου έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της Πυρκαγιάς που έπληξε την Ανατολική και Δυτική Αττική και μετά από έκτακτες συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων Υπουργών αποφάσισε να προωθήσει μια ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων που αποσκοπούν στην άμεση ανακούφιση των πληγέντων και την τάχιστη αποκατάσταση των υλικών ζημιών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html

πονος στα θωρακικα οστα



πονος στα θωρακικα οστα