Monday, May 13, 2019

ενοικιαση σπιτιων αμπελοκηποι

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_118.html
εκδοση νεου διπλώματος οδήγησης
ενοικιαση σπιτιων αμπελοκηποι

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον δήμαρχο Κιάτου Σπύρο Σταματόπουλο, «έχουμε εκτεταμένες ζημιές στο δίκτυο υποδομών και συγκεκριμένα το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης του Κιάτου έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η υδροδότηση στην πόλη και στα γύρω χωριά και ως εκ τούτου περίπου 15.000 κάτοικοι να έχουν μείνει χωρίς νερό».


Όσον αφορά στην αποκατάσταση της βλάβης, ο κ. Σταματόπουλος λέει στο αθηναϊκό πρακτορείο ότι «δεν προβλέπεται να γίνει άμεσα, γιατί οι βλάβες είναι πολλαπλές».


κατάληψης gare

Επίσης, ο δήμαρχος ανέφερε ότι «το Κιάτο έχει κοπεί στα δύο, διότι έχουν γκρεμιστεί γέφυρες», ενώ όσον αφορά στην δημοτική και αγροτική οδοποιία, είπε ότι «έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόσβαση σε καλλιέργειες».


Στην συνέχεια ανέφερε ότι «αυτό που καταγράφουμε σήμερα είναι οι ζημιές που έχουν υποστεί τα σπίτια και οι επιχειρήσεις» προσθέτοντας πως «σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αυτές οι ζημιές είναι πολλές».


Όπως πρόσθεσε σε αυτό το σημείο, «έχουμε ζητήσει από το υπουργείο Υποδομών να έλθουν αύριο κλιμάκια μηχανικών για να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές, ώστε να υπάρξει γρήγορη αποκατάσταση, σε σπίτια, επιχειρήσεις και υποδομές».


Σχετικά με τη ηλεκτροδότηση, είπε ότι «έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο μέρος του δήμου, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να αποκατασταθεί και η βλάβη στο ανατολικό Κιάτο».


Τέλος, ο δήμαρχος είπε ότι «δεν έχει κατατεθεί αίτημα από κατοίκους για διαμονή σε ξενοδοχεία».




ενοικιαση σπιτιων αμπελοκηποι
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html

No comments:

Post a Comment