Saturday, May 25, 2019

οφη εργοτελης live stream

ktm μηχανες τιμες

«Καμία αποφασιστική πρόοδος» δεν σημειώθηκε έπειτα από τον τρίτο γύρο διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες για τα ζητήματα που συνδέονται με την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, προσθέτοντας πως οι συνομιλίες για τις μελλοντικές σχέσεις ΗΒ – ΕΕ είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσουν με τον τρέχοντα ρυθμό προόδου.


Από την πλευρά του ο υπουργός Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις δήλωσε πως οι πλευρές «έκαναν κάποια συγκεκριμένα βήματα προόδου», ενώ επιτεύχθηκε ένας «υψηλός βαθμός σύγκλισης» για το νομικό καθεστώς που θα διέπει τα σύνορα της Ιρλανδίας με τη Βόρεια Ιρλανδία, υπογραμμίζοντας ότι το Λονδίνο θα «εξετάσει ενδελεχώς» τον λογαριασμό που θα πρέπει να πληρώσει το ΗΒ όταν αποχωρήσει από το μπλοκ.


οφη εργοτελης live stream

«Αυτή την εβδομάδα κάναμε πολλές χρήσιμες αποσαφηνίσεις σε πολλά σημεία», δήλωσε ο Μπαρνιέ στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Ντέιβις. «Όμως δεν καταγράψαμε καμιά αποφασιστική πρόοδο σε κανένα από τα κύρια ζητήματα, αν και η συζήτηση που είχαμε για την Ιρλανδία ήταν γόνιμη», πρόσθεσε.


Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ είχε επικρίνει το Λονδίνο ότι επιζητά το «ανέφικτο» – όπως να έχει λόγο για τους κανόνες της ενιαίας αγοράς της ΕΕ ενόσω είναι εκτός αυτής – σε μια σειρά από έγγραφα θέσης που έδωσε στην δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα η βρετανική κυβέρνηση.


μεταχειρισμενα μηχανηματα αρτοποιιας


οφη εργοτελης live stream
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html

No comments:

Post a Comment