Friday, May 24, 2019

το αντωνυμο του σοβαρος

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html
το αντωνυμο του σοβαρος

Μετά τις απειλές που διατύπωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, εναντίον του τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων και των αυτοκινητοβιομηχανιών, «είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή προσκείμενη στον Καναδό πρωθυπουργό.


«Εάν οι ΗΠΑ αποφασίσουν να εφαρμόσουν τους νέους δασμούς, η καναδική κυβέρνηση θα διασφαλίσει ότι θα είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο» συμπλήρωσε η πηγή, που εξήγησε επίσης ότι θα παραβιαστεί μια κόκκινη γραμμή εάν η Ουάσιγκτον «επιτεθεί» στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας του Καναδά.


«Έχουμε ένα πολύ μεγάλο εμπορικό έλλειμμα με τον Καναδά… στα γαλακτοκομικά προϊόντα, είναι πολύ άδικο για τους αγρότες μας» σημείωσε νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ από τη Σιγκαπούρη μετά την ιστορικό Σύνοδο με τον Βορειοκορεάτη Κιμ Γιονγκ Ουν.'=


το αντωνυμο του σοβαρος

Ο δισεκατομμυριούχος ηγέτης για μία ακόμη φορά εξέφρασε τη λύπη του για τις δηλώσεις του Τζάστιν Τριντό το Σάββατο μετά τη G7. Ανέφερε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι παρακολούθησε απευθείας από το Air Force One τη συνέντευξη τύπου του Καναδού ηγέτη και έκρινε πως εκείνος «δεν έπρεπε να πει» ότι ο Καναδάς δεν θα επιτρέψει τα «σπρωξίματα» και τις πιέσεις από τις ΗΠΑ.




οφείλω
ρολοι με θερμιδες
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_67.html

No comments:

Post a Comment