Monday, May 13, 2019

κινηματοθεατρο φαργκανη θεσσαλονικη

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html
κινηματοθεατρο φαργκανη θεσσαλονικη

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, το σχέδιο νόμου – προϊόν ανοιχτής προδιαβούλευσης με κοινωνικούς φορείς - αποσκοπεί στην προώθηση μεταρρυθμίσεων σε ένα ευρύ φάσμα τομέων δημόσιας πολιτικής προκειμένου να βελτιώσει αποφασιστικά το επίπεδο της ζωής των Ατόμων με Αναπηρίες.


Επιπλέον, αποσκοπεί στην εμπέδωση της αντίληψης της αναπηρίας ως κοινωνικού ζητήματος και όχι ως ατομικού προβλήματος.


κινηματοθεατρο φαργκανη θεσσαλονικη

Έτσι η αναγνώριση των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρίες συντελεί στην επί ίσοις όροις κοινωνική, πολιτική και οικονομική συμμετοχή τους στο κοινωνικό σύνολο και στην εξάλειψη των συμπτωμάτων θεσμικού και κοινωνικού ρατσισμού.


Προς την επίτευξη των ως άνω στόχων εισάγονται με το εν λόγω Σχέδιο Νόμου μια σειρά από θεσμικές και οργανωτικές διατάξεις που αποσκοπούν στη βελτίωση του επιπέδου πρόσβασης και συμμετοχής στην κοινωνία των Ατόμων με Αναπηρίες.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html

Μεταξύ άλλων, θεσπίζεται η υποχρέωση εκ μέρους των διοικητικών οργάνων και αρχών για την τήρηση των αρχών του καθολικού σχεδιασμού προϊόντων, περιβαλλόντων, υποδομών και υπηρεσιών, ώστε να διασφαλίζεται εξ αρχής η προσβασιμότητα για όλους και να ελαχιστοποιείται η ανάγκη για εκ των υστέρων εξατομικευμένες προσαρμογές.


Ακόμα, προβλέπεται η παροχή μέτρων υποστηρικτικής τεχνολογίας, προσωπικής βοήθειας και η προσαρμογή διαδικασιών ή πρακτικών.



τζούλια νόβα δουκισσα νομικου
ασμα φαουαζ

No comments:

Post a Comment