Friday, May 3, 2019

οξεία νεφρική ανεπάρκεια από ραβδομυόλυση

κτελ θεσσαλονικη χαλκιδα τιμη
οξεία νεφρική ανεπάρκεια από ραβδομυόλυση

Μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής και του κέντρου της Αθήνας, συνελήφθησαν χθες, Πέμπτη, πέντε εκ των μελών της οργάνωσης ηλικίας από 37 έως και 70 ετών.


οξεία νεφρική ανεπάρκεια από ραβδομυόλυση

Ο 63χρονος αρχηγός και έκτο μέλος της οργάνωσης, είναι υπόδικος στις φυλακές Μαλανδρίνου, αφού είχε συλληφθεί πριν από ένα μήνα ακριβώς, στις 14 Νοεμβρίου από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών για προμήθεια και εμπορία ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης) βάρους 382 κιλών, η οποία είχε κατασχεθεί στο Εκουαδόρ.


Τα μέλη της σπείρας διέπρατταν κλοπές οχημάτων τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν προκειμένου, μέσα από εταιρεία εμπορίας ανταλλακτικών και τρακαρισμένων οχημάτων που διέθεταν, είτε να τα διαθέσουν προς πώληση είτε με αυτά να μετασκευάσουν τρακαρισμένα.


Όπως διαπιστώθηκε ο 63χρονος κατεύθυνε συντόνιζε και επόπτευε τα υπόλοιπα μέλη, με τη βοήθεια 37χρονου συγγενικού του προσώπου, επίσης συλληφθέντα. Και οι δύο ήταν «αφανείς» ιδιοκτήτες εταιρειών, που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία τρακαρισμένων οχημάτων και πώλησης εξαρτημάτων αυτών, ενώ τα τελευταία χρόνια φαίνεται να είχαν επεκτείνει τον κύκλο εργασιών τους και στον τομέα της ενοικίασης οχημάτων.




migato νεα σμυρνη
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

No comments:

Post a Comment