Friday, May 3, 2019

akira ost full

corian or granite more expensive

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς πώς πείστηκε το 2015 να συνεργαστεί με τον υπουργό Άμυνας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών είπε πως είχε εκδηλώσει τις αντιρρήσεις του.


«Με έπεισε ο Τσίπρας. Μου είπε ότι δεν πρόκειται να ανατρέψει τη διαπραγματευτική μας πολιτική και να παρεμβαίνει στις επαφές μας στο Eurogroup» ανέφερε ο ίδιος, και συνέχισε: «Η άλλη ομορφιά της Δημοκρατίας είναι ότι αν ο λαός δεν σου δίνει αυτοδυναμία πρέπει να βρεις τους εταίρους σου».


Ερωτηθείς για τη χτεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο κ. Βαρουφάκης είπε πως ουσιαστικά ο «Τσίπρας έθεσε το πλαίσιο στον Καμμένο για να του δώσει τη δυνατότητα, για άλλη μια φορά, να μην παραιτηθεί και να κάνει άλλη μια υποχώρηση».


akira ost full

Αναφερόμενος στην οικονομία, ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι το 2019 θα είναι χρονιά μιας νέας διεθνούς οικονομικής κρίσης ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι υπάρχουν υφεσιακές τάσεις σε Γερμανία και Κίνα.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html


«Η διεθνής οικονομία μπαίνει σε νέα περιπέτεια» ανέφερε, και συνέχισε: «Δεν έχουμε βγει από τη μνημονιακή περιπέτεια. Έχουμε μπει στο τέταρτο μνημόνιο που ήταν και το μαρκοβιότερο».



«Είναι δυνατόν να νομοθετείς για την επόμενη κυβέρνηση;» διερωτήθηκε ο κ. Βαρουφάκης.



akira ost full
caritas o⠭+indergarten linz
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

No comments:

Post a Comment