Tuesday, April 30, 2019

ταχυδρομειο ανατολη ιωαννινων

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_21.html
latin dance διαγωνισμοι

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κ. Σπυράκη προσέθεσε: «Ένας τρόπος υπάρχει, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση: Να δημιουργήσουμε δουλειές. Να αναπτύξουμε την οικονομία», τόνισε επισημαίνοντας πως «με όσα έχει αυτή η κυβέρνηση υπογράψει και που δεσμεύουν τη χώρα την επόμενη πενταετία, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα».


Η κ. Σπυράκη τόνισε ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και γι΄ αυτό «πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση». «Είναι προφανές ότι αυτή η κυβέρνηση διαλύεται. Είναι προφανές ότι ο συνεκτικός ιστός που τους κρατάει μαζί λιώνει. Είναι, λοιπόν, απαραίτητο - εκτός από το να φύγουν, που είναι ένα ρεύμα λύτρωσης - να ακούσουν οι πολίτες και τη δική μας πρόταση», συμπλήρωσε.


«Η δική μας συνταγή είναι η συνταγή της κανονικότητας σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες που παρουσιάζουν πολύ υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης απ' ό, τι η Ελλάδα. Είναι συγχρόνως, η συνταγή της προσπάθειας να μην ποινικοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα, είναι η συνταγή της προσπάθειας να μειώσουμε τα έξοδα του Δημοσίου», υπογράμμισε και παράλληλα αναφέρθηκε στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα υπενθυμίζοντας πως είναι πολιτική της ΝΔ και δεσμεύτηκε για την εφαρμογή του.


ταχυδρομειο ανατολη ιωαννινων

Σχετικά με τις δεσμεύσεις που ήδη έχει αναλάβει η χώρα για τα επόμενα χρόνια, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είπε ότι αυτό που μπορεί να γίνει από μια επόμενη κυβέρνηση του κόμματος της είναι «να σταθεροποιήσουμε το τοπίο, να αυξήσουμε την αξιοπιστία της χώρας, να προσελκύσουμε επενδύσεις, να απελευθερώσουμε δυνάμεις». «Τότε ο κ. Μητσοτάκης θα καθίσει στο τραπέζι με τους πιστωτές και θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της πολιτικής του. Τότε θα δείξει ότι αν ο ρυθμός ανάπτυξης της Ελλάδας ξεκολλήσει και δεν είναι σε αυτό το καημένο 1,9% σύμφωνα με την πρόβλεψη της Κομισιόν, πολύ κάτω από την προηγούμενη πρόβλεψη, τότε τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά», εξήγησε τονίζοντας πως επιλογή της ΝΔ είναι η αύξηση του ΑΕΠ ώστε να προσελκύσουμε επενδύσεις.


ταχυδρομειο ανατολη ιωαννινων

«Χρειαζόμαστε ένα σοκ. Και το σοκ δεν είναι φορολογικό. Το σοκ είναι επενδυτικό», προσέθεσε, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τη θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής αυξάνει την αβεβαιότητα και τον κίνδυνο να οδηγηθεί η χώρα σε ακυβερνησία.


«Η λογική η δική μας είναι από την άλλη πλευρά. Είναι στην μείωση των φόρων, στην αύξηση του εισοδήματος, στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων», ανέφερε και είπε χαρακτηριστικά πως η ΝΔ είναι έτοιμη για εκλογές ακόμα κι αν γίνονταν χθες...


Παράλληλα επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση κατά 30% του ΕΝΦΙΑ και επιτέθηκε στην κυβέρνηση.


«Φεύγουν και κοροϊδεύουν τους πολίτες. Και το κάνουν με πολύ μεγάλη άνεση. Εδώ το έκαναν με πολύ μεγάλη άνεση όταν ήξεραν ότι προηγούνται στις δημοσκοπήσεις και ενδέχεται να κυβερνήσουν. Γιατί να μην το κάνουν τώρα που για αυτούς δεν θα έχει κανένα κόστος;», είπε.



τα φωτα της ραμπας
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

ελλαδα ιταλια με τρενο

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html
πετρα του ρωμιου βικιπαιδεια ελληνικα
ελλαδα ιταλια με τρενο

Αναλυτικά:


  • την Πέμπτη (21-12-2017)

  • α. ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα στα Κύθηρα, την Πελοπόννησο (κυρίως στην ανατολική και τη νότια). Βροχές κατά περιόδους ισχυρές είναι πιθανό να σημειωθούν στην Ευρυτανία, τη Φωκίδα, την ανατολική στέρεα (κυρίως στη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την Εύβοια).


    β. χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο αρχικά από τα 600 μέτρα που σταδιακά μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές καθώς και στη Θεσσαλία (κυρίως στο Πήλιο) κατά διαστήματα θα χιονίζει και στα ημιορεινά (500-600 μέτρα).


    γ. οι θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι στη νοτιά Πελοπόννησο και τα Κύθηρα θα ενισχυθούν τη νύχτα στα 9 και πιθανόν στα 10 μποφόρ.


    φυλακες γρεβενων τηλεφωνο

  • την Παρασκευή (22-12-2017)

  • α. τα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στις παραπάνω περιοχές. Επιπλέον ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν από το μεσημέρι στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τη νύχτα στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης (κυρίως στα δυτικά).


    β. οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.


  • το Σάββατο (23-12-2017)

  • Τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη και θα εξασθενήσουν.


    Πιθανή νέα μεταβολή του καιρού το βράδυ και από τα βόρεια με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά, καταιγίδες στο Αιγαίο, θυελλώδεις βοριάδες και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.



    ελλαδα ιταλια με τρενο

    σχοινοβατης φιλιπ

    Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για τους κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς έξω από το τουρκικό προξενείο

    Μετά από κάλεσμα στο διαδίκτυο.


    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

    Συγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που συνελήφθησαν πριν από δύο εβδομάδες στον Έβρο και κρατούνται από τις τουρκικές Αρχές, πραγματοποιήθηκε έξω από το τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, από πολίτες, μετά από κάλεσμα στο διαδίκτυο.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι διαδηλωτές ζήτησαν την «άμεση απελευθέρωση και των επαναπατρισμό των δύο Ελλήνων στρατιωτικών», «χωρίς ανταλλάγματα» και «χωρίς ανατολίτικα παζάρια», ενώ έκαναν γνωστό ότι, σε διαφορετική περίπτωση, «ως κινήσεις πολιτών» θα κινηθούν για τη διεθνοποίηση του ζητήματος και σε «αντίμετρα», όπως ανέφεραν, μεταξύ των οποίων εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα, στον τουρισμό, κ. α.


    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

    η βιολογια στην υγεια

    σχοινοβατης φιλιπ

    Οι διαδηλωτές κόλλησαν το ψήφισμα τους, που υπογράφει η «Επιτροπή συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς» σε δέντρο έξω από το κτήριο του προξενείου, στην οδό Αγίου Δημητρίου, είπαν τον εθνικό ύμνο και αποχώρησαν, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    κηδεια παντελιδη εκκλησια


    σχοινοβατης φιλιπ

    σχεδιαστης δομικων εργων και πληροφορικης ιεκ

    palm reading online scan
    σχεδιαστης δομικων εργων και πληροφορικης ιεκ

    Τα χάπια Tramadol, αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ, παρεμποδίστηκαν στο νότιο λιμάνι της Gioia Tauro, σύμφωνα με δήλωση της τελωνειακής αστυνομίας. Η αποστολή προέρχεται από την Ινδία και προοριζόταν για τη Λιβύη, είπαν.


    Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, η αμερικανική υπηρεσία επιβολής φαρμάκων συνεργάστηκε στην έρευνα.


    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html

    Το Tramadol, ένα ισχυρό παυσίπονο που συνήθως διατίθεται μόνο με ιατρική συνταγή, είναι γνωστό ως «φάρμακο του μαχητή» και χρησιμοποιείται ευρέως από τις πολιτοφυλακές IS ως διεγερτικό και για να αυξήσει την αντίσταση στη σωματική προσπάθεια, σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές.


    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html

    Ο γενικός εισαγγελέας της πόλης Reggio Calabria, Federico Cafiero De Raho, δήλωσε ότι οι παράνομες πωλήσεις ναρκωτικών χρησιμοποιήθηκαν επίσης "για τη χρηματοδότηση των τρομοκρατικών δραστηριοτήτων που σχεδιάζονται και εκτελούνται σε όλο τον κόσμο".


    Μια παρόμοια κατάσχεση έγινε στην Ελλάδα το περασμένο έτος, ενώ μια ακόμα μεγαλύτερη αποστολή ανακαλύφθηκε στο βόρειο λιμάνι της Γένοβας, τον Μάιο.


    Το Gioia Tauro, που βρίσκεται βόρεια του Reggio Calabria, είναι το μεγαλύτερο λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων της Ιταλίας και ένας κόμβος για την κυκλοφορία προς και από την Άπω Ανατολή.



    σχεδιαστης δομικων εργων και πληροφορικης ιεκ
    εκπα ωρολογιο προγραμμα

    ασβος εμμανουηλ

    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html
    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html
    radio orion wiki
    ασβος εμμανουηλ

    Κάτι που θα σήμαινε την αναγκαστική αποχώρηση του 65% των ξένων παικτών που είναι τώρα στην Αγγλία. Στην πραγματικότητα, η ομοσπονδία θέλει να προχωρήσει περισσότερο: θα προσπαθήσει να μειώσει τον αριθμό των αλλοδαπών ακόμη και αν το Ηνωμένο Βασίλειο δεν εγκατέλειπε την Ευρωπαϊκή Ένωση.


    Οι εργοδότες των ομάδων επιμένουν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ένα νέο όριο βελτιώνει την απόδοση των αγγλικών ομάδων. Οι σύλλογοι πιέζουν τη βρετανική κυβέρνηση να προστατεύσει τα δικαιώματα των ευρωπαίων παικτών και να υπάρξει η δυνατότητα εισαγωγής της μετα-Brexit σταδιακά, γιατί η απουσία τόσο πολύ ταλέντου θα μπορούσε να είναι μια πολύ σκληρό πλήγμα για μία διοργάνωση που δημιουργεί σχεδόν 4 δισ ευρώ σε φόρους για το δημόσιο, χωρίς να υπολογίζονται οι 12.000 εργαζόμενοι και οι 700.000 επισκέπτες που ταξιδεύουν στην Αγγλία για ποδοσφαιρικό τουρισμό.


    Brexit: Tα «πάνω - κάτω» στην Premier League – Πόσοι ξένοι παίκτες θα επιτρέπονται σε κάθε ομάδα



    «Έχουμε περιορίσει τον αριθμό των παικτών που προέρχονται από άλλες χώρες, ενώ υπάρχει σύστημα ανάπτυξης των παικτών, που κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο», ανέφερε η Premier League. «Ως απόδειξη της εύρυθμης λειτουργίας των πολλών ακαδημιών της Premier και το επίπεδο των παικτών που παράγουμε υπάρχουν νίκες στο Παγκόσμιο U-17 και U-20, και παρουσία στα ημιτελικά στη Ρωσία»


    ασβος εμμανουηλ


    Πάντως η Premier συναντήθηκε με τους επικεφαλής του πρωταθλήματος Σκωτίας και της Championship, συμφωνώντας ότι το Brexit δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να αποδυναμώσει τα πρότυπα του ποδοσφαίρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ούτε να ματαιώσει την πιθανότητα ότι οι σύλλογοι να αποκτούν παίκτες. Είναι ενδιαφέρον ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, ο οποίος γνωρίζει τη λειτουργία της ομοσπονδίας και έχει μελετήσει την επίδραση των ξένων ταλέντων στο ποδόσφαιρο στη χώρα του, αμφιβάλλει ως αποτέλεσμα σχετικά με τη μείωση των ξένων.


    Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να συμφωνηθεί με την Premier League μια κοινή δράση σχετικά με το θέμα.



    καθολικά στα αγγλικά

    crocs σαμπο

    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html
    ταχυδρομικό γραφείο αγίων ομολογητών
    crocs σαμπο
    Στις φλόγες ψητοπωλείο στην Πάτρα: Λιποθύμησε άντρας από τους καπνούς

    Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε ψητοπωλείο στην Πάτρα που βρίσκεται στην πλατεία Παπανδρέου.


    crocs σαμπο

    Η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο της κουζίνα ενώ ένας εργαζόμενος διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς λιποθύμησε από τους καπνούς, σύμφωνα με το patrastimes.gr.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Τα αιτία της πυρκαγιάς είναι άγνωστα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το συγκεκριμένο ψητοπωλείο έχει τυλιχθεί ξανά στις φλόγες.



    τουρκικη λεκανη
    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html

    zakcret κορυδαλλος ωραριο

    εκδόσεις άγκυρα πολυχώρος
    zakcret κορυδαλλος ωραριο

    Και στις τρεις αυτές σημαντικές περιστάσεις η κυβέρνηση θα διεκδικήσει παρεμβάσεις στο μέτωπο του χρέους που θα δώσουν στην Ελλάδα πρόσβαση στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.


    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

    Αυτές οι παρεμβάσεις αθροιστικά θα πρέπει να επιτρέψουν στο ΔΝΤ να ενταχθεί στο πρόγραμμα ή σε περίπτωση που το Ταμείο για δικούς του λόγους δεν το κάνει να μην σταθούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στη λήψη της δόσης των 6,1 δισ. ευρώ και στην συμμετοχή της χώρας στο QE.


    Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, η κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει υποχωρήσεις στο θέμα του αφορολόγητου, αλλά και να δεχθεί να εντάξει στον «κόφτη» του 2019 περικοπές στο σκέλος του ασφαλιστικού, ωστόσο για να νομοθετήσει προκαταβολικά όλα τα παραπάνω θα πρέπει πρώτα να υπάρξει ένας «καθαρός δρόμος» στο σκέλος της περαιτέρω ελάφρυνσης του χρέους, ικανός ώστε να δώσει στην ΕΚΤ την ελευθερία να εντάξει τη χώρα στο QE.


    Στο αυριανό EuroWorking Group θα καταδειχθεί το εάν υπάρχει πολιτική βούληση στην ευρωζώνη για υποχωρήσεις τέτοιου είδους και ειδικά το εάν το σκηνικό αντιπαράθεσης που στήθηκε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ συνέβαλε στο να καμφθούν οι αντιρρήσεις των «σκληροπυρηνικών» χωρών στο ζήτημα της προκαταβολικής περιγραφής των μέτρων περαιτέρω μείωσης του χρέους.


    zakcret κορυδαλλος ωραριο



    νικολαοσ ραμμοσ αιρετοσ
    https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html

    live eurovision online

    https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html
    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html
    αστειες ατακες για τους αντρες

    Η βουλευτής - που εκλέγεται στην Περιφέρεια Αττικής - επισημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει ευθύνες και δεν έχει δικαίωμα ούτε να συγκαλύπτει, ούτε να εμπαίζει άλλο τους πολίτες. Στην ερώτησή της προς τον υπουργό Εσωτερικών παραθέτει το χρονικό όσων έγιναν τη Δευτέρα 23 Ιουλίου και τις ημέρες που ακολούθησαν, σημειώνοντας πως η εκατόμβη θυμάτων, οι οικογένειές τους, οι εκατοντάδες πολιτών που τραυματίστηκαν ή που έχασαν την περιουσία τους και καταστράφηκαν, αξιώνουν κατ’ ελάχιστον απαντήσεις στα τεράστια ερωτήματα που μένουν αναπάντητα. «Ζητούν δικαίως να προσωποποιηθούν οι ευθύνες και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η ανταπόκριση στο αυτονόητο αυτό αίτημα είναι ελάχιστο χρέος της Πολιτείας. Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις συνθέτουν εικόνα εγκληματικών πράξεων και παραλείψεων», αναφέρει.


    ονειρούπολης

    live eurovision online

    Ειδικότερα, ζητά απαντήσεις στα ακόλουθα ερωτήματα, ενώ αιτείται να δοθεί αντίγραφο του συνόλου των καταγεγραμμένων κλήσεων και συνομιλιών στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής από την Δευτέρα 23.7.2018 έως την Πέμπτη 26.7.2018 καθώς και οι συνομιλίες στα κέντρα του ΕΚΑΒ, του ΕΚΕΠΥ, και των νοσοκομείων Σισμανόγλειο, Ευαγγελισμός, Κρατικό Αθήνας, Θριάσιο και Παίδων, που αφορούν την πυρκαγιά της 23-24.7.2018.


  • Γιατί δεν ελήφθη κανένα από τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία προληπτικά και προστατευτικά μέτρα πολιτικής προστασίας (κατάρτιση της «Εθνικής Πολιτικής για την Μείωση του Κινδύνου Καταστροφών», «Εθνικός Σχεδιασμός Πολιτικής Προστασίας», Διυπηρεσιακές Ασκήσεις, Εθνικό Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης);

  • Για ποιον λόγο , παρά το ότι ο κίνδυνος να ξεσπάσουν πυρκαγιές στην Αττική στις 23.7.2018 ήταν πολύ υψηλός (Δείκτης 4), δεν ελήφθησαν μέτρα αυξημένης επιτήρησης σε δάση και δασικές εκτάσεις, δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα οι κάτοικοι και ιδίως οι αγρότες και κτηνοτρόφοι, δεν ελήφθησαν μέτρα για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς σε χώρους εναπόθεσης απορριμμάτων, και δεν εξασφαλίστηκε η ετοιμότητα του προσωπικού και των μέσων των εμπλεκομένων φορέων (ΟΤΑ, κλπ);

  • Για ποιον λόγο καθυστέρησε η αντίδραση της Πυροσβεστικής;

  • Γιατί δεν έγινε έγκαιρα προειδοποίηση για εκκένωση των περιοχών που επλήγησαν;

  • Από ποιον και γιατί ελήφθη η απόφαση να κλείσει η Λεωφ. Μαραθώνος; Γιατί δεν ελήφθη υπ’ όψιν ότι θα προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, με τραγικές συνέπειες, εάν όλοι οι οδηγοί κατευθυνθούν προς το Μάτι;

  • Γιατί δεν αξιοποιήθηκαν όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις ελικοπτέρων στην κατάσβεση της πυρκαγιάς;

  • Γιατί καθυστέρησε η επέμβαση του Λιμενικού και η θαλάσσια διάσωση;

  • Γιατί καθυστέρησε επί πέντε ώρες μετά την έναρξη της πυρκαγιάς η κήρυξη κατάστασης ανάγκης;

  • Γιατί κατά την κυβερνητική σύσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων αποκρύφτηκε η ύπαρξη θυμάτων και παρουσιάστηκε πλαστή εικόνα ύφεσης της πυρκαγιάς ενώ δόθηκε η έμφαση σε πολλαπλά μέτωπα ορισμένα εκ των οποίων ήταν ήδη υπό έλεγχο;


    • Ποιοι λόγοι επέβαλαν τις αλλεπάλληλες αλλαγές στην φυσική ηγεσία και τα ανώτερα κλιμάκια της Πυροσβεστικής τα τελευταία τρία χρόνια; Ποια κριτήρια ελήφθησαν υπ’ όψιν;

    • Ποιοι φέρουν την ευθύνη για την απώλεια ανθρώπινων ζωών από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική;



    live eurovision online

    ελεφαντας πληροφοριες

    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html
    λαχανικα στο φουρνο πετρετζικης
    ελεφαντας πληροφοριες

    Τα μέλη των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών που έφτασαν στην περιοχή της έκρηξης στην πόλη Ράφα, δήλωσαν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από βλήμα πυροβόλου ενός άρματος του στρατού.


    Ωστόσο, εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ δήλωσε ότι ο στρατός δεν είχε συμμετοχή. “Δεν έχουμε λάβει γνώση για την πραγματοποίηση βομβαρδισμού στην περιοχή,” δήλωσε.


    Κάτοικοι της περιοχής, στο νεκροτομείο του νοσοκομείου αναγνώρισαν τους τέσσερις νεκρούς άντρες ως μέλη της οργάνωσης Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ. Η αναφερόμενη οργάνωση, δεν επιβεβαίωσε αν οι τέσσερις νεκροί ήταν μέλη της.


    Χθες, Παρασκευή, ξέσπασαν νέες συγκρούσεις μεταξύ χιλιάδων διαδηλωτών και του ισραηλινού στρατού στα σύνορα μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και του Ισραήλ, με αποτέλεσμα τουλάχιστον οκτώ Παλαιστίνιοι να τραυματιστούν.


    Διαδηλωτές έριξαν πέτρες εναντίον των Ισραηλινών στρατιωτών που είχαν λάβει θέσεις κατά μήκος του φράκτη ασφαλείας που χωρίζει τη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ.


    Οι διαδηλώσεις που ξεκίνησαν στις 30 Μαρτίου αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες απορρίπτουν τις επικρίσεις που δέχονται για τη χρήση πραγματικών σφαιρών, εξηγώντας ότι αυτοί οι κανόνες εμπλοκής είναι απαραίτητοι και δεν θα αλλάξουν.



    ελεφαντας πληροφοριες
    ακτή μιαούλη χανια
    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html

    κομοτηνη ξενοδοχεια τηλεφωνα

    navara d40 obd
    πορτοκαλια δεντρο τιμη

    Για τους αστυνομικούς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που ήταν στη ληστεία των θυρίδων στους Αμπελόκηπους και ότι η ίδια συμμορία που «χτύπησε» και στον Πειραιά.


    Οι «ληστές των θυρίδων» που πέρσι το καλοκαίρι είχαν χτυπήσει τράπεζα στους Αμπελοκήπους, όχι μόνο κυκλοφορούσαν ελεύθεροι αλλά ξαναχτύπησαν με τον ίδιο τρόπο υποκατάστημα τράπεζας στη Καλλίπολη του Πειραιά.


    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html

    κομοτηνη ξενοδοχεια τηλεφωνα

    Φορώντας τις ίδιες μάσκες σιλικόνης όπως και στην πρώτη ληστεία τους, μπήκαν αρχικά στην τράπεζα και κρατώντας χειροβομβίδα και πιστόλι ακινητοποίησαν τρεις πελάτες και πέντε υπαλλήλους. Αφού τους οδήγησαν σε ένα γραφείο στη συνέχεια ειδοποίησαν με ασυρμάτους τους συνεργούς τους οι οποίοι μπήκαν στο κτίριο με μπουκάλες οξυγόνου για να παραβιάσουν τις θυρίδες που βρίσκονταν στο υπόγειο.


    Οι όμηροι που ήταν ακινητοποιημένοι στο γραφείο περιγράφουν ότι ο ληστής που τους απειλούσε έλεγε συνεχώς «.. θα σας σκοτώσω δεν κολλάω... μια κίνηση να δω και τελειώσατε...».


    κομοτηνη ξενοδοχεια τηλεφωνα

    «Ήταν πολύ αποφασισμένος αλλά ταυτόχρονα και πολύ σίγουρος. Αποκλείεται να έκανε πρώτη φορά ληστεία ..» είπε ένας από τους ομήρους στους αστυνομικούς.


    Την ώρα που ο ληστής απειλούσε ότι θα ανατινάξει το υποκατάστημα και έδειχνε συνεχώς τη χειροβομβίδα, ο συνεργός του άνοιγε τις θυρίδες και έβαζε σε μεγάλες σακούλες ολόκληρα τα κουτιά.


    Αμέσως μετά κατέβασαν όλους τους ομήρους στο υπόγειο και αφού έκλεισαν τη πόρτα τους απείλησαν για να μην τους ακολουθήσουν. Μόλις οι όμηροι κατάλαβαν ότι οι δράστες είχαν φύγει ανέβηκαν στο ισόγειο και ειδοποίησαν την αστυνομία.


    IMG 7082



    https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html

    ατλαντις club ωρωπος

    napoli city of the damned
    Στον εισαγγελέα 20 μέλη του Ρουβίκωνα που συνελήφθησαν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

    Οι κατηγορίες που αναφέρονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των 20 συλληφθέντων είναι για: διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και πρόκληση σε διέγερση.


    Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν αύριο το πρωί τα 20 μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», για την παράσταση και απόπειρα εισβολής, που πραγματοποίησαν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς οι προσαγωγές τους μετατράπηκαν σε συλλήψεις και κρατούνται στην Ασφάλεια Αττικής.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι κατηγορίες που αναφέρονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των 20 συλληφθέντων είναι για: διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και πρόκληση σε διέγερση.


    ατλαντις club ωρωπος

    Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα συγκεντρώθηκαν έξω από την πύλη του υπουργείου, όπου πέταξαν τρικάκια για συμπαράσταση στον Δημήτρη Κουφοντίνα και προσπάθησαν να εισβάλουν στον χώρο, όταν ένας τα κατάφερε, αλλά όλοι συνελήφθησαν από τη φρουρά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    ατλαντις club ωρωπος

    Αμέσως μετά το συμβάν η συλλογικότητα ανάρτησε ανακοίνωση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

    Σε νεότερη ανακοίνωση τους, μετά τη μετατροπή των προσαγωγών σε συλλήψεις, ανάρτησαν και δεύτερη ανακοίνωση-πρόσκληση για συγκέντρωση αύριο το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, με αφορμή και τη δίκη 12 άλλων μελών του «Ρουβίκωνα», από παλαιότερες ενέργειες.



    ξηροι καρποι πως ψηνονται
    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html
    https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

    στερεωση σωληνων

    Συλλαλητήριο: Δέος - Αποθεωτική και υπό το «Μακεδονία Ξακουστή» η αλλαγή φρουράς στο Σύνταγμα!

    Συλλαλητήριο Αθήνα | Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ρίγη συγκίνησης κατά την αλλαγή φρουράς - Η καρδιά της Μακεδονίας «χτυπά» στην Αθήνα - Σε εξέλιξη το μεγάλο συλλαλήτηριο στο Σύνταγμα - Το Newsbomb.gr μέσα από το LIVE BLOG μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις


    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html

    Εν μέσω αποθέωσης από το συγκεντρωμένο πλήθος έγινε το πρωί της Κυριακής η αλλαγή φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Χιλιάδες Έλληνες πολίτες που έχουν ήδη κατακλύσει την πλατεία εν όψει του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία καταχειροκρότησαν τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, ενώ η μπάντα τους έπαιζε το «Μακεδονία Ξακουστή».


    https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html

    θεσγαλα ατμ

    στερεωση σωληνων

    Δείτε το βίντεο


    στερεωση σωληνων


    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ NEWSBOMB.gr

    Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην πρωτεύουσα διαδηλωτές με μισθωμένα πούλμαν, αυτοκίνητα, τρένα και πλοία από όλες τις πλευρές της Ελλάδας. Η συμμετοχή του κόσμου στο μεγάλο συλλαλητήριο για το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων αναμένεται όπως εκτιμούν οι διοργανωτές να είναι μεγαλύτερη από αυτή στη Θεσσαλονίκη.

    ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



    Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες η πόλη αναμένεται να κατακλυστεί από μεγάλο όγκο διαδηλωτών που κρατώντας γαλανόλευκες σημαίες θα «αγκαλιάσουν» το Σύνταγμα για να βροντοφωνάξουν ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    Όπως και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, έτσι και αυτή την Κυριακή το Newsbomb.gr με αίσθημα ευθύνης μεταδίδει LIVE, λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

    Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις



    μεταλλικα επιπλα μπαλκονιου

    αρχαιο θεατρο κλεωνων

    νιτρικο και θειικο οξυ
    αρχαιο θεατρο κλεωνων

    Το ηλεκτρονικό χάπι μπορεί είτε να κάνει διάγνωση για κάποιο πρόβλημα μέσα στον οργανισμό και μετά να μεταδώσει τις σχετικές πληροφορίες ασύρματα, είτε να μεταφέρει φάρμακα μέσα στο σώμα, είτε και τα δύο, ανάλογα με τις εντολές που θα δώσει ο χειριστής (ο γιατρός ή ο ίδιος ασθενής) μέσω του smartphone.


    Η κάψουλα, που παράγεται από τρισδιάστατο εκτυπωτή και παραμένει στο στομάχι για διάστημα τουλάχιστον ενός μηνός (προτού διασπασθεί σε μικρότερα κομμάτια και αποβληθεί μέσω της πεπτικής οδού), μπορεί να αξιοποιηθεί για τη φαρμακευτική θεραπεία διαφόρων παθήσεων, ιδίως εκείνων που απαιτούν μακροχρόνια χορήγηση φαρμάκων. Επίσης είναι δυνατό να διαγνώσει λοιμώξεις, αλλεργίες και άλλες διαταραχές και στη συνέχεια να απελευθερώσει κάποιο φάρμακο (αντιβιοτικό, αντισταμινικό κ. α.).


    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Ρόμπερτ Λάνγκερ του Πανεπιστημίου ΜΙΤ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Advanced Materials Technologies", ανέφεραν ότι η κάψουλα είναι δυνατό να επικοινωνήσει ασύρματα και με άλλες ιατρικές συσκευές, τις οποίες ο ασθενής είτε φοράει, είτε έχουν εμφυτευθεί σε αυτόν.


    Η τεχνολογία ηλεκτρονικών αισθητήρων και χαπιών που καταπίνονται, αποτελεί ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο πεδίο διεθνώς. Η νέα κάψουλα περιέχει τμήματα από μαλακά και σκληρά πολυμερή υλικά, μέσα στα οποία είναι δυνατό να αποθηκευθούν φάρμακα, τα οποία απελευθερώνονται σταδιακά σε βάθος χρόνου, μετά τις εντολές που δίνονται μέσω της σύνδεσης Bluetooth.


    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html

    Περιέχει, επίσης, αισθητήρες που συνεχώς παρακολουθούν το γαστρικό περιβάλλον, τη θερμοκρασία και άλλα στοιχεία, τα οποία αμέσως αποστέλλουν ασύρματα στο κινητό τηλέφωνο. Η περιορισμένης εμβέλειας σύνδεση μέσω Bluetooth (και όχι μέσω Wi-Fi) έγινε σκόπιμα, ώστε να υπάρξει αυξημένη κυβερνο-ασφάλεια της συσκευής στο χώρο του χρήστη και να αποτραπεί η υποκλοπή του σήματος με τις ιατρικές πληροφορίες για τον ασθενή, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    Η συσκευή τροφοδοτείται με ενέργεια από μια μικρή μπαταρία, αλλά ήδη διερευνώνται εναλλακτικές ενεργειακές πηγές, όπως μια μικροσκοπική εξωτερική κεραία ή ακόμη και τα οξέα του στομάχου. Προς το παρόν η κάψουλα έχει δοκιμασθεί σε χοίρους και σε περίπου δύο χρόνια αναμένεται να αρχίσουν δοκιμές σε ανθρώπους. Ήδη οι ερευνητές έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία για την ανάπτυξη της νέας ιατρικής τεχνολογίας σε ασθενείς.



    αρχαιο θεατρο κλεωνων
    κλειδωμα ωμου
    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html

    σεμιναρια μηχανογραφησης

    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html
    κυτταρα με εκφυλιστικες αλλοιωσεις
    τάπες εκροής υδάτων
    σεμιναρια μηχανογραφησης

    «Η ανεπάρκεια της κυβερνητικής πολιτικής, τα παιχνίδια με τον χρόνο με μοναδικό σκοπό την παραμονή στην εξουσία, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα», σχολιάζει.


    Η κ. Γεννηματά επαναλαμβάνει την ανάγκη συνεννόησης, «για να αφήσουμε πίσω μας τα αδιέξοδα», και επισημαίνει ότι «το δίλημμα σήμερα είναι εθνική συνεννόηση ή εθνική καταστροφή». «Οι ευθύνες βαρύνουν τις πλάτες όλων», προσθέτει.


    Εξάλλου, αναφορικά με το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, εκτιμά ότι θα είναι ενωτικό, «με έκφραση όλων των απόψεων και καθαρές αποφάσεις».


    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html

    Επιπλέον, αναφέρει για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ότι



    «διευρύνει τα ερείσματά της στην κοινωνία». «Είναι ο πόλος συσπείρωσης για τη δημιουργία προοδευτικού πλειοψηφικού ρεύματος στη χώρα», επισημαίνει. «Η όσμωση, η συνάφεια στις πολιτικές μας θέσεις και τον προγραμματικό μας λόγο, η κοινωνική δυναμική θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα μας σε συνδυασμό πάντα με τις πολιτικές εξελίξεις», καταλήγει.




    σεμιναρια μηχανογραφησης

    η ψυχη κατα τον πλατωνα

    η ψυχη κατα τον πλατωνα
    η ψυχη κατα τον πλατωνα

    Η 9η αγωνιστική εξελίχθηκε ιδανικά για το ελληνικό μπάσκετ στο Basketball Champions League. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στην Τουρκία, άντεξε στην πίεση της έδρας και της Γκαζιαντέπ και μετά από πεντάλεπτη παράταση κατάφερε να κερδίσει 77-65. Στην κανονική διάρκεια, ο αγώνας τελείωσε 62-62 με τον ΠΑΟΚ να κάνει φοβερή δουλειά στην άμυνα και να «κλειδώνει» τους Τούρκους για να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία του διατηρεί «ζωντανές» τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Κορυφαίος για τον «δικέφαλο του Βορρά» ήταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ 11 πόντους είχε ο Χαραλαμπόπουλος και 12 ο Ζάρας.



    ? @PAOKBasketball get the much needed W over @GantepBasketbol in OT #BasketballCL

    ? https://t.co/X4FbOLkpGr pic.twitter.com/NcqQ30Bocp


    — #BasketballCL (@BasketballCL) December 20, 2017

    Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ από την πλευρά της έκανε… πάρτι απέναντι στη Βενέτσια. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα και επικράτησε με το εντυπωσιακό 84-64 των Ιταλών. Πάρα πολύ καλή η εμφάνιση του Δημήτρη Μαυροειδή ο οποίος είχε 19 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Μάικ Γκριν έκανε double-double με 19 πόντους και 10 ασίστ, καθοδηγώντας «μαεστρικά» την ΑΕΚ. Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» είναι στο 5-4 στον όμιλο, όπως και η Βενέτσια, την οποία όμως ξεπερνά στην ισοβαθμία η Ένωση αφού έχει δυο νίκες απέναντί της.



    ?? @AEKbcgr secured an important 84-64 win over @Reyer1872 to give them the tie-breaker as both teams are now 5-4! #BasketballCL

    ? https://t.co/6dvVUzqnU2 pic.twitter.com/DEIaEUodlG


    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

    επιδόματα υπουργείο οικονομικών κύπρου

    — #BasketballCL (@BasketballCL) December 20, 2017


    σουσι φλοισβος
    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html

    Monday, April 29, 2019

    πωλειται παπαγαλος african grey

    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html

    Ο Γιάννης Μπουτάρης μέτρησε αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου και αμέσως μετά χιλιάδες πυροτεχνήματα που ρίχτηκαν από την πλευρά της θάλασσας πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στο νυχτερινό ουρανό.

    Ο δήμαρχος ευχήθηκε «καλή χρονιά» και έκανε αναφορά στην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που είχαν ανέβει μαζί του στην εξέδρα.

    Χιλιάδες Θεσσαλονικείς διάλεξαν, παρά το κρύο, να κάνουν αλλαγή του χρόνου στην πλατεία Αριστοτέλους, παρακολουθώντας τη συναυλία που οργάνωσε ο Δήμος και στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης και θαυμάζοντας τα πυροτεχνήματα.



    καλοκαιρινα φαγητα με λιγες θερμιδες


    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html




    πωλειται παπαγαλος african grey
    πωλειται παπαγαλος african grey
    βρεχει παλι αποψε μαβιλη

    πατερ αμβροσιος προφητειες

    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html
    σπουνος
    πατερ αμβροσιος προφητειες

    Στη συνέντευξη ο κ. Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι τα τελευταία χρόνια «η δημοσιονομική πολιτική υπήρξε υπερβολικά περιοριστική». Επισημαίνει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί ακόμη να δανειστεί από τις διεθνείς αγορές, και δεσμεύεται ότι η νέα κυβέρνηση «θα καταστήσει την Ελλάδα πιο ανταγωνιστική, θα αλλάξει το επιχειρηματικό κλίμα, θα φέρει σημαντική αύξηση ξένων επενδύσεων και θα κινητοποιήσει παράλληλα και τις εγχώριες επενδύσεις».


    Ο πρόεδρος της ΝΔ προαναγγέλλει επίσης ότι «οι πολίτες θα δουν να υλοποιείται άμεσα ένα συστηματικό σχέδιο για να ξεμπλοκάρουμε ευρείας κλίμακας επενδυτικά σχέδια, ξεκινώντας από το Ελληνικό, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό και με μεγάλο συμβολισμό».


    Αναφερόμενος στα ζητήματα διαφάνειας στην Ελλάδα και στη διαπλοκή μεταξύ ορισμένων πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων δηλώνει: «Θα είμαι ξεκάθαρος απέναντι στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα. Ο νόμος είναι νόμος και τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν».


    πωλειται στην χαλκιδικη

    Απευθυνόμενος προς την επιχειρηματική κοινότητα ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύεται ότι θα μειώσει τους φόρους και θα αποκαταστήσει τη ρευστότητα, αλλά τονίζει ότι θα πρέπει και εκείνοι να πληρώνουν τους φόρους τους, να επενδύουν στην Ελλάδα και να μην περιμένουν «προνομιακή μεταχείριση μέσω της αγοράς τηλεοπτικών σταθμών».


    Oι «Financial Times» αναφέρονται και στα ζητήματα της Παιδείας καθώς ο κ. Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για αλλαγές όπως η εισαγωγή πανεπιστημιακών προγραμμάτων στα Αγγλικά και η ενίσχυση της πληροφορικής στα σχολεία. «Δεν μπορούμε να επιτύχουμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης αν δεν επενδύσουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιό μας» τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.



    πατερ αμβροσιος προφητειες
    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_89.html

    γωγω τσαμπα νατασα θεοδωριδου

    30 χρόνια μετά τη μεγάλη νίκη επί της Σοβιετικής Ένωσης με 103-101 στον τελικό με τις αξέχαστες βολές του Αργύρη Καμπούρη, ο Κώστας Πολίτης και οι 9 από τους 12 παίκτες του βρέθηκαν πάλι επί σκηνής και βραβεύτηκαν για την μεγάλη επιτυχία τους. Το χρυσό μετάλλιο που άνοιξε το δρόμο στην "έκρηξη" του Ελληνικού μπάσκετ.


    4158847
    (Ο Αλβέρτης (δ.) βραβεύει τον Αργύρη Καμπούρη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


    Φασούλας, Χριστοδούλου, Φιλίππου, Καμπούρης, Καρατζάς, Λινάρδος, Σταυρόπουλος, Ρωμανίδης και Ανδρίτσος παρέλαβαν τις τιμητικές πλακέτες τους από τους παίκτες που ενέπνευσαν και συνέχισαν την παράδοση με κορυφαίο επόμενο επίτευγμα το Ευρωμπάσκετ του 2005 (Κακιούζης, Παπαλουκάς, Αλβέρτης, Μπουρούσης) αλλά και εκείνους που έβαλαν τις βάσεις όπως ο "Νουρέγιεφ" του Ελληνικού μπάσκετ Κώστας Πετρόπουλος.


    γωγω τσαμπα νατασα θεοδωριδου

    4158790
    (Χριστοδούλου, Φασούλας και Καμπούρης (από δ. προς αρ.) στις πρώτες θέσεις - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


    Όλοι (προεξάρχοντος του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου) τόνισαν την ομαδική προσπάθεια, που έφερε εκείνο το μεγάλο αποτέλεσμα και το παράδειγμα για τις γενιές που ακολούθησαν και εκπροσωπήθηκαν από την εθνική νέων ανδρών στην εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο Δαΐς.


    1 4158793
    (Ο Παπαλουκάς (όρθιος) χαιρετά τον Αλβέρτη υπό το βλέμμα του Μπουρούση - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


    Ξεχωριστή στιγμή η αναφορά στον αείμνηστο Φίλιππο Συρίγο, που περιέγραψε στην ΕΡΤ το έπος του 1987.


    4158860
    (Η αναφορά στη μνήμη του Φίλιππου Συρίγου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


    Οι ηχηρές απουσίες της βραδιάς


    Όλοι όμως κοίταγαν με νόημα τις άδειες θέσεις του Νίκου Γκάλη, του Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και του Μέμου Ιωάννου, που απουσίαζαν από τη βραδιά. Είναι γνωστές οι κακές σχέσεις του "γκάνγκστερ" με την Ομοσπονδία αλλά και τον Κώστα Πολίτη, ενώ ο "δράκος" (που πέρυσι ήταν στην αντίστοιχη εκδήλωση) επίσης δεν έχει πλέον καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.


    4158828
    (Δηκτικό σχόλιο από το Νίκο Φιλίππου (αρ.) για τις απουσίες Γκάλη, Γιαννάκη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


    Τα λόγια του Νίκου Φιλίππου ήταν αρκούντως αποκαλυπτικά: «Ευχαριστούμε για την τιμή. Ήταν μια επιτυχία όλων των Ελλήνων. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που μας έφεραν εκεί, που έπαιζαν μπάσκετ πριν από μας, όπως ο Κώστας Πετρόπουλος που είναι εδώ. Αυτή η ομάδα ήταν ευλογημένη, αλλά έχει και μια κατάρα. Από τη μέρα που ήμασταν στο βάθρο δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε όλοι μαζί ξανά. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε. Νέοι είμαστε ακόμη».


    4158859
    (Απονομή στον απόντα Παναγιώτη Γιαννάκη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


    Αλλά και κατά τη στιγμή της απονομής στον Ευροκόουτς Κώστα Πολίτη, από το Γιάννη Ιωαννίδη, ο Νίκος Γκάλης αποτέλεσε και πάλι "σημείο τριβής".


    «Στον Πολίτη δεν μπορείς να βρεις ψεγάδι, αλλά πρέπει να πούμε κι αυτό: ο Γκάλης άλλαξε το μπάσκετ. Αυτό που πρέπει να περνάει πάντα είναι: έχω πρόβλημα αθλητικά; Θα το λύσω προσωπικά με όποιον το έχω. Χάσαμε τον Γκάλη και χάσαμε στα πρωταθλήματα. Όλα θα έρθουν μόνο αν είναι όλη η κατάσταση σωστή» είπε αρχικά ο Γιάννης Ιωαννίδης, αναφερόμενος και στο τέλος της καριέρας του Γκάλη με προπονητή τον Κώστα Πολίτη στον Παναθηναϊκό.


    4158805
    (Πολίτης (αρ.) και Ιωαννίδης (δ.) - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


    «Φτάσαμε στην πορεία του 1987 με μια ομάδα που δεν ήταν πολύ καλή μόνο εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό το εκτίμησε ο κόσμος και η αγάπη του ήταν πρωτόγνωρη για την εποχή. Μπορώ να πω ότι η πλευρά μου ήταν στο κομμάτι των ρόλων, στην εμψύχωση των παικτών, τη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Η ομάδα ήταν αξιοπρεπής, συνεπής, έμεινε 40 μέρες σε ένα ξενοδοχείο και κατάφερε να φτάσει σε ένα κορυφαίο επίτευγμα. Ο Γκάλης και ο Γιαννάκης βρέθηκαν στην Εθνική από άλλα μετερίζια. Ο Γκάλης ο οποίος είναι ένα ίνδαλμα για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και για την κοινωνία, το 1987 ήταν ενωμένος με την ομάδα, σήμερα μπορεί να είναι ξεχωριστός. Όμως σήμερα μιλάμε για το 1987, εκείνη την εποχή ήμασταν ενωμένοι και παραμένουμε ενωμένοι» ήταν η απάντηση του Κώστα Πολίτη.



    γωγω τσαμπα νατασα θεοδωριδου
    διαταραχες κροταφογναθικης
    αντικα καφε νεα φιλαδελφεια
    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html
    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html

    iron man 1 υποθεση

    iron man 1 υποθεση
    Η στιγμή που βγαίνει από το νοσοκομείο ο πατέρας που έχασε γυναίκα και κόρη στο τροχαίο της Κρήτης

    Εξιτήριο πήρε μετά από ενάμιση μήνα νοσηλείας στην Εντατική ο Νίκος Κωστίδης, ο άνθρωπος που στις 3 Ιανουαρίου 2018 έχασε την σύζυγο και την κόρη του στο τραγικό τροχαίο της Κρήτης, στο ύψος της εθνικής οδού της Αγίας Πελαγίας.


    O 47χρονος άνδρας έφυγε από το ΠΑΓΝΗ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου με τελικό προορισμό το νησί του, την Τήλο, όπου τον περιμένε η 16χρονη κόρη του Χριστίνα που επέζησε του φρικτού τροχαίου.


    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Αφότου έμαθε τα δυσάρεστα νέα για το χαμό της συζύγου και της κόρης του, προσπαθεί και πάλι να σταθεί στα πόδια του και να αποδεχτεί την πραγματικότητα.

    Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr


    δεν μπορεις να γλυψεις τον αγκωνα σου

    Πηγή: neakriti.gr


    Η στιγμή που βγαίνει από το νοσοκομείο ο πατέρας που έχασε γυναίκα και κόρη στο τροχαίο της Κρήτης
    01
    Η στιγμή που βγαίνει από το νοσοκομείο ο πατέρας που έχασε γυναίκα και κόρη στο τροχαίο της Κρήτης









    iron man 1 υποθεση
    νοσοκομεια χαλκιδικη
    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

    αεροδρομιο μακεδονια θεσσαλονικη αφιξεις

    Σύμφωνα με την εταιρεία, το αεροσκάφος που συνετρίβη ήταν ένα Embraer 190, το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως και 100 επιβάτες.


    «Η Aeroméxico έχει ενημερωθεί για ένα ατύχημα στο Ντουράνγκο και βρισκόμαστε στη διαδικασία επαλήθευσης της πληροφορίας και της συγκέντρωσης λεπτομερειών», ανέφερε ο αερομεταφορέας μέσω Twitter .


    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

    Σύμφωνα με τον μεξικανό ομοσπονδιακό υπουργό Μεταφορών Χεράρδο Λουίς Εσπάρσα, στο αεροσκάφος που συνετρίβη επέβαιναν 97 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


    γυαλινα μπουκαλια με καλαμακι

    Δεν είναι γνωστό πόσα είναι τα θύματα της συντριβής του επιβατικού αεροσκάφους ακόμη. Σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο της Milenio, υπάρχουν επιβάτες που επέζησαν και πήγαν πεζοί σε αυτοκινητόδρομο για να ζητήσουν βοήθεια.


    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html


    αεροδρομιο μακεδονια θεσσαλονικη αφιξεις
    αεροδρομιο μακεδονια θεσσαλονικη αφιξεις
    εθνικό ταμείο κοινωνικής συνοχής

    εστιατορια με ψαρι στην αθηνα

    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html
    φουκαρακης βιβλιοπωλειο ηρακλειο
    εστιατορια με ψαρι στην αθηνα

    Η συζήτηση στο Μισθοδικείο (πρόεδρος η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρη Σαρπ), αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα του δικηγόρου του Δημοσίου, Νικολάου Καραγιώργη, προκειμένου η εν λόγω προσφυγή να συζητηθεί μαζί με τις αντίστοιχες προσφυγές, του πρώην πρόεδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νικόλαου Αγγελάρα και της γενικής γραμματέως της Ένωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Αγγελικής Σμυρνιού, οι οποίες κατατέθηκαν σε μεταγενέστερο χρόνο από αυτή του κ. Νταή.


    Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κατατεθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο αντίστοιχη προσφυγή του πρώην πρόεδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Γεωργίου Παναγιωτόπουλου και στο Μισθοδικείο αναμένεται να κατατεθεί προσφυγή του προέδρου της Ένωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Σταμάτιου Γιακουμέλου.


    Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες προσφυγές στο Μισθοδικείο για τις νέες περικοπές των συντάξεων άνω των 2.000 ευρώ, των δικαστών, εισαγγελέων και μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ).


    Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των πρώην δικαστών, η συνολική περικοπή των συντάξεών τους, από την εφαρμογή των μνημονίων έως και την εφαρμογή του άρθρου 13 του νόμου 4387/2016, ανήλθε περίπου σε ποσοστό 74%. Οι νέες περικοπές των συντάξεων σύμφωνα με το νέο ασφαλιστικό νόμο, ανέρχονται σε ποσοστό 40%, περίπου.


    Όπως αναφέρουν, η μηνιαία σύνταξη των προέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας, κυμαίνεται (ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας) από τα 1.450 ευρώ έως τα 1.675 ευρώ.




    εστιατορια με ψαρι στην αθηνα
    γίνε καλοκαίρι 3kiss στιχοι
    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html

    ηλικια γαμου αστρολογικοσ χαρτησ

    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html
    απο φωνη κορμι

    Ο οδηγός του κόκκινου Rover, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το lamiareport.gr, δεν είδε τον ηλικιωμένο. Μάλιστα, αναφέρουν ότι δεν είχε βενζίνη και δεν μπορούσε να το ελέγξει στην κατηφόρα, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον χτυπήσει.


    Screenshot 1622


    Η ταχύτητα ήταν μικρή ωστόσο ο άνδρας χτύπησε πέφτοντας στην άσφαλτο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.


    20180227 121112 resized


    Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.


    20180227 121009 resized



    ηλικια γαμου αστρολογικοσ χαρτησ
    ηλικια γαμου αστρολογικοσ χαρτησ
    βαθμολογία μπάσκετ β εθνική
    https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html

    download origin software

    αργυρης αγγελοπουλος πατρα
    download origin software

    Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενεί τους Πειραιώτες, το απόγευμα της Κυριακής (25/2) στις 19:30 για την 23η αγωνιστική της Super League και η ατμόσφαιρα αναμένεται ιδιαίτερα καυτή.


    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

    https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

    Οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων εξαφάνισαν σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ζήτησε κόσμια συμπεριφορά στις εξέδρες του Σταδίου της μακεδονικής πρωτεύουσας.


    Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:


    «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα γεμίσουν την Τούμπα την προσεχή Κυριακή, ανακοινώνει τα εξής:


    γευστικο χημικο

    Ως γνωστόν τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και τα εκδοτήρια θα εξυπηρετούν από τις 09:00 όσους έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους.


    Για την αποφυγή συνωστισμού, οι θύρες θα ανοίξουν 3 ώρες πριν τον αγώνα.


    Συστήνουμε τους γονείς να μην φέρουν σε αυτόν τον αγώνα τα παιδιά κάτω των 12 ετών, λόγω της απόλυτης πληρότητας του γηπέδου.


    Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους μας να καταθέσουν στο γήπεδο όχι μόνο την φωνή, αλλά και τη λογική τους! Δεν απαντούμε σε προκλήσεις, δεν ασχολούμαστε με τους αντιπάλους, δεν ανάβουμε πυρσούς, δεν χρησιμοποιούμε κροτίδες και δεν ρίχνουμε το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο! Σε έναν από τους 8 εναπομείναντες τελικούς, σπρώχνουμε την ομάδα μας στη νίκη και παράλληλα διασφαλίζουμε πως η Τούμπα θα υποδέχεται τον κόσμο της και στα επόμενα παιχνίδια! Ραντεβού την Κυριακή!».



    download origin software

    οδοντιατρος ονειρο

    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html
    μαν ποςερ

    Σημειώνεται πως η διάρκεια του προγράμματος «Πρώτη Πρόσληψη» θα είναι 18 μήνες στην περίπτωση που οι επωφελούμενοι άνεργοι, οι οποίοι θα προσληφθούν, είναι ηλικίας έως 29 ετών, και 12 μήνες όταν η πρόσληψη αφορά ανέργους άνω των 30 ετών. Με βάση το πρόγραμμα, ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού πρόκειται να επιχορηγεί το 50% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους.


    Ως ανώτατο όριο της επιχορήγησης έχουν οριστεί τα 500 ευρώ μεικτά τον μήνα. Μάλιστα, για απασχόληση μικρότερη των 25 ημερών – που είναι και ο πλήρης εργασιακός μήνας – το μηνιαίο ποσό επιχορήγησης μειώνεται κατά 1/25 για κάθε ημέρα που ο επωφελούμενος δεν εργάζεται. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προ - κηρυχθούν 20.000 θέσεις για νέους ανέργους, ωστόσο η πρόβλεψη είναι να υπάρξει επέκταση των θέσεων, όταν πια οι πρώτες εξαντληθούν. Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι άνεργοι, ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών, πριν τα αρμόδια Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ2) αποφασίσουν για την πρόσληψή τους σε κάποια από τις συμ - μετέχουσες στο πρόγραμμα επιχειρήσεις.


    Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να είναι έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή να είναι ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας ή πολίτες τρίτων χωρών που έχουν άδεια διαμονής για εξαρτημένη εργασία τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα και να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης πριν από την υπόδειξή τους από τα ΚΠΑ2. Παράλληλα τονίζεται πως οι άνεργοι νέοι μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εφόσον δεν έχουν απασχοληθεί κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο πριν από την ημερομηνία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης υπαγωγής από τους δικαιούχους, σε επιχειρήσεις, οποιασδήποτε νομικής μορφής, στις οποίες συμμετέχουν ή συμμετείχαν οι δικαιούχοι, είτε ως φυσικά πρόσωπα είτε ως νομικές οντότητες, με ποσοστό συμμετοχής έως 50% (ατομικά ή αθροιστικά).


    οδοντιατρος ονειρο

    Πάντως, δικαιούχοι του προγράμματος «Πρώτη Πρόσληψη» είναι νέοι επιχειρηματίες, ηλικίας έως 35 ετών, οι οποίοι όμως δεν απασχολούν και δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν προσωπικό. Μέρος στο πρόγραμμα μπορούν να λάβουν και νέοι έως 35 ετών, με ποσοστό άνω του 50% (ατομικά ή αθροιστικά) στο εταιρικό ή μετοχικό κεφάλαιο επιχειρήσεων οποιασδήποτε νομικής μορφής, καθώς και Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που δεν απασχολούν ούτε απασχόλησαν στο παρελθόν προσωπικό, στους οποίους την πλειοψηφία των μεριδίων κατέχουν νέοι ηλικίας έως 35 ετών. Υπενθυμίζεται πως με το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν υπάρχει δέσμευση διατήρησης του προσωπικού και μετά τη λήξη της επιχορήγησης.



    οδοντιατρος ονειρο
    οργανα του θωρακα
    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

    δωρο κοσμοτε μβ

    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html
    βερνικια νερου ξυλου τιμες
    δωρο κοσμοτε μβ

    «Ψυχή και Πίστη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μας, συγκίνηση για τις οικογένειές τους. Μια χαρμόσυνη είδηση σε ένα μαύρο καλοκαίρι» σχολίασε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας.




    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html


    Ψυχή και Πίστη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μας, συγκίνηση για τις οικογένειές τους.
    Μια χαρμόσυνη είδηση σε ένα μαύρο καλοκαίρι.


    δωρο κοσμοτε μβ
    — Vassilis Kikilias (@Vkikilias) 14 Αυγούστου 2018


    σταση και σταθμευση σηματα

    βαση δεδομενων προγραμμα

    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html
    βαση δεδομενων προγραμμα

    Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ.


    βαση δεδομενων προγραμμα

    Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


    Αττική


    Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι - απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
    Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές κυρίως στα δυτικά του νομού.
    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

    Μακεδονία, Θράκη


    Καιρός: στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική και την κεντρική (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιέρια), όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά διαστήματα έντονα, κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι - απόγευμα.
    Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



    μαγιο νουμερο d
    σκοτωνει η βαφη τισ ψειρεσ

    ρεβυθια με ρυζι αργυρω

    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html
    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html
    γυναικεια ενδυματα πατρα
    ρεβυθια με ρυζι αργυρω

    Εκεί θα γίνει η συζήτηση για το ύψος της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους και το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων που ζητεί το ΔΝΤ από την ευρωζώνη για να μετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα, με την Κριστίν Λαγκάρντ πάντως να διευκρινίζει πως αν το ελληνικό χρέος δεν καταστεί βιώσιμο, σύμφωνα με τους κανόνες του ΔΝΤ και με βάση λογικές παραμέτρους, τότε το Ταμείο δεν θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα.


    Η αποκρυστάλλωση αυτών των παραμέτρων – που δεν θα είναι εύκολη υπόθεση - θα κρίνει τόσο το χρόνο εκταμίευσης της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα, όσο και τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.


    Οι επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών θα επιστρέψουν στην Αθήνα, σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί στη σύνοδο κι εφόσον δεν παρουσιαστεί εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις, έχοντας στα χέρια τους και τα αποτελέσματα της συνόδου του ΔΝΤ, με την ατζέντα να περιλαμβάνει τόσο τις τεχνικές λεπτομέρειες για το κλείσιμο της αξιολόγησης, όσο και την οριστικοποίηση των κειμένων των νομοσχεδίων, που θα περιλαμβάνουν τα προαπαιτούμενα. Οι εκπρόσωποι των θεσμών, στις διαπραγματεύσεις τους με την ελληνική πλευρά θα καθορίσουν και το περιεχόμενο του μνημονίου με το ΔΝΤ, δεδομένου ότι θα έχει αποφασιστεί η παραμονή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα.


    Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναμένεται να γνωστοποιήσει σήμερα και αύριο τις αναθεωρημένες οικονομικές προβλέψεις του για την ελληνική οικονομία, η οποία εισέρχεται σε ένα δίμηνο «φωτιά» σε ό, τι αφορά το μέλλον της διαπραγμάτευσης για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.


    ουρανιο τοξο απολλωνας

    Εξαιρετικά κρίσιμο θεωρείται το ότι σε δύο μέρες λήγουν ομόλογα 1,353 δισ. ευρώ που κατέχουν οι τράπεζες, γεγονός που σηματοδοτεί και την έναρξη μιας «θερμής» περιόδου κατά την οποία θα κριθούν πολλά με βάση τα ταμειακά αποθέματα του κράτους.


    Μία μέρα αργότερα αναμένεται η ανακοίνωση των στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016, που εκτιμάται ότι θα δείχνουν πλεόνασμα άνω του 3,5% του ΑΕΠ, ενώ λίγες μέρες αργότερα θα γίνουν γνωστά τα τελικά στοιχεία της Eurostat αναφορικά με το πλεόνασμα του 2016, που αναμένεται να υπερκαλύψει τον στόχο του 0,5%, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης ότι οι στόχοι του προγράμματος καλύπτονται, συνεπώς δεν είναι απαραίτητη η λήψη μέτρων μέσα στο 2018.



    ρεβυθια με ρυζι αργυρω

    τει αθηνων ειδικοτητες

    αλεξανδρος λογοθετης συνεντευξεις
    τει αθηνων ειδικοτητες

    Μια ειδική σελίδα στην Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας και μια σελίδα στο Facebook με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία θα είναι διαθέσιμη έως τα μέσα Μαΐου.


    «Αν είσαι 18, Ευρωπαίος πολίτης και θέλεις να ανακαλύψεις την Ευρώπη και την κουλτούρα της αυτή είναι η ευκαιρία σου» αναφέρει, στην ανακοίνωσή του, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


    Η ιδέα προτάθηκε αρχικά κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εκδήλωσης Νεολαίας (EYE) και χάρη στις προσπάθειες των βουλευτών του ΕΚ, 20.000-30.000 νέοι, ηλικίας 18 ετών, θα λάβουν δωρεάν εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Ευρώπη. Αργότερα θα επωφεληθούν περισσότεροι νέοι από μία ακόμα πρωτοβουλία με την ονομασία «Ανακαλύψτε την ΕΕ».


    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

    * Περίπου 15.000 συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν από τον Ιούλιο μέχρι το Σεπτέμβριο.


    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

    * Οι online αιτήσεις θα είναι ανοιχτές από τις 12 έως τις 26 Ιουνίου. Οι αιτήσεις θα ανοίξουν για δεύτερη φορά αργότερα αυτή την χρονιά.


    * Κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου αιτήσεων μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οι Ευρωπαίοι που την 1η Ιουλίου του 2018 θα είναι 18 χρονών.


    * Οι συμμετέχοντες μπορούν να ταξιδεύουν από 1 έως 30 ημέρες, σε τουλάχιστον τέσσερις χώρες της ΕΕ.


    * Τα ταξίδια θα πραγματοποιούνται κυρίως με τρένο, ενώ η χρήση άλλων μέσων μεταφοράς θα είναι εφικτή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις (π. χ για άτομα με κινητικές δυσκολίες, άτομα που έρχονται από απομακρυσμένες περιοχές).



    τει αθηνων ειδικοτητες
    αντρας ζυγος απιστια

    κυριακατικο στυλ

    Η χειροδικία ξεκίνησε ενώ συζητούσαν την κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία. Ο Γερμανός βουλευτής Αντρέας Μαόυρερ, που είχε επισκεφθεί την περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, είπε ότι εξαιτίας των εχθροπραξιών στην περιοχή, σκοτώθηκαν εκατοντάδες παιδιά. «Πρέπει τελικά να αναγνωρίσετε την αλήθεια ότι εκεί σκοτώνονται παιδιά. Πυροβολούνται άνθρωποι και παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.


    Ο πολιτικός αναλυτής από την Ουκρανία Ντμίτρι Σουβόροφ ζήτησε από τον Γερμανό βουλευτή να παρουσιάσει φωτογραφίες με τους νεκρούς. Εκείνη τη στιγμή ο Αντρέι Νόρκιν, ο παρουσιαστής, πλησίασε τον Ουκρανό αναλυτή και τον έπιασε απ΄ τον ώμο. Ο Σουβόροφ προσπάθησε να τον αποφύγει και άρχισε να κουνάει τα χέρια, με αποτέλεσμα να αρχίσει η μεταξύ τους χειροδικία και οι παρευρισκόμενοι στο στούντιο να προσπαθούν να τους «χωρίσουν».


    «Η εκπομπή "Σημείο συνάντησης" είναι ζωντανή. Τα θέματα που συζητούνται είναι τα πιο καυτά θέματα της επικαιρότητας. Συμβαίνει οι συμμετέχοντες στην εκπομπή να μην μπορούν να είναι εγκρατείς» αναφέρει το σχόλιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ρωσικού καναλιού, το οποίο ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές για το επεισόδιο αυτό.





    κυριακατικο στυλ
    κυριακατικο στυλ
    προξενείο ηπα
    george miller net worth
    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_45.html
    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html

    συσκευες τηλεφωνου γερμανος

    δικηγόρος του βλαστού
    συσκευες τηλεφωνου γερμανος

    Βέβαια, το εξαιρετικό κλίμα αποτυπώθηκε και στο διάλογο των δύο ηγετών μπροστά στις κάμερες, εκεί όπου ο ένας αποκαλούσε τον άλλον με το μικρό του όνομα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υψηλός προσκεκλημένος ήταν πρόσχαρος κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενώ έδειξε ενδιαφέρον να μάθει και ελληνικές λέξεις, ακόμη και την μάλλον δύσκολη φράση, «καλός καγαθός», όπως φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου.


    Επίσης, η μεγάλη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι κ. κ. Ομπάμα και Τσίπρας επεκτάθηκαν σε ευρεία γκάμα θεμάτων «προδίδει» επίσης το άνετο κλίμα που κυριάρχησε στις συνομιλίες πριν τη συνέντευξη Τύπου.
    Επιστρέφοντας στον απολογισμό της συνάντησης από πηγή της ελληνικής κυβέρνησης, επισημαίνεται ειδικότερα η δήλωση του Μπαράκ Ομπάμα ότι η λιτότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί στην Ελλάδα, όπως και ότι «όσα μέτρα λιτότητας πάρθηκαν, πάρθηκαν». Δηλώσεις που πρέπει να συνδυάσει κανείς με τη θέση της αμερικανικής κυβέρνησης ότι πρέπει να λυθεί το θέμα του χρέους. Δηλώσεις που πρώτη φορά διατυπώνονται από τον αμερικανικό παράγοντα και ενώ νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από δηλώσεις του τύπου, «οι Έλληνες πρέπει πρώτα να κάνουν τα μαθήματά τους». Οι δηλώσεις αυτές συνιστούν «πολύ σημαντική εξέλιξη» ως προς τις θέσεις των Η. Π.Α., ήταν το συμπέρασμα από το Μέγαρο Μαξίμου.



    συσκευες τηλεφωνου γερμανος
    μπουφέσ παιδικού πάρτυ γενεθλίων
    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html
    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

    εσυ θα κλαις γονιδης

    αποτελεσματική κλίμακα παραγωγήσ

    Ο εργαζόμενος του ζωολογικού κήπου, στον οποίο φιλοξενείται η τίγρης, προσπαθεί – μάλλον μάτια - να την κάνει το καθιερωμένο μπάνιο της. Ο ατρόμητος εργαζόμενος μπήκε στο κλουβί της και άρχισε να την καταβρέχει με το λάστιχο.


    Η αντίδραση, όμως από την τίγρη, κάθε άλλο παρά η αναμενόμενη ήταν: σηκώθηκε στα δύο της πόδια και στην κυριολεξία αγκάλιασε τον υπάλληλο. Μάλιστα, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό, αφού τον έγλειφε διαρκώς στο κεφάλι, ενώ εκείνος ήταν εγκλωβισμένος στην αγκαλιά της, αδυνατώντας να κάνει τη δουλειά του.


    Δείτε το απολαυστικό βίντεο:


    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html

    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html

    εσυ θα κλαις γονιδης


    Source: Caretaker struggles to give bath to playful tiger by Tag



    εσυ θα κλαις γονιδης
    λουλουδια του αγρου σε ψηλο βαζο

    Sunday, April 28, 2019

    αποδειξη δαπανης 2017

    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html
    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html

    Η Camp Fire ανακηρύχθηκε ήδη τη Δευτέρα η πιο πολύνεκρη και η πιο καταστροφική στην ιστορία της Καλιφόρνιας.


    Τα νέα μακάβρια ευρήματα ανακοίνωσε ο σερίφης της Κομητείας Μπιούτ, ο Κόρι Χόνι, αφού ομάδες ιατροδικαστικών, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών, πέρασαν όλη τη μέρα χτενίζοντας ένα σεληνιακό τοπίο, γεμάτο αποκαΐδια και συντρίμμια, σε ό, τι έχει απομείνει στον οικισμό Σιέρα της Πάρανταϊς, μιας πόλης που απέχει 280 χλμ. βόρεια του Σαν Φρανσίσκο.


    Ο Χόνι ανέφερε ότι 100 άνδρες της Εθνοφρουράς στάλθηκαν κατόπιν αιτήματός του να βοηθήσουν στις έρευνες για να εντοπιστούν τυχόν άλλα θύματα.




    αποδειξη δαπανης 2017
    αποδειξη δαπανης 2017
    ονομασε τον εαυτο του στρατηγο ολων των ελληνων
    κερασιες εδεσσας

    τραγουδι μη μου λες να χορεψω στο ρυθμο σου

    νυφικα ασλανης καρδιτσα
    τραγουδι μη μου λες να χορεψω στο ρυθμο σου
    Συλλαλητήριο Αθήνα - Βίντεο ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Διαδηλωτές ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο - Όλη η Ελλάδα μία φωνή

    Συλλαλητήριο Αθήνα | Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Η καρδιά της Μακεδονίας «χτυπά» στην Αθήνα - «Πλημμύρισε» το Σύνταγμα - Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου δίνουν το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - Συγκλονιστικές εικόνες από το κέντρο της Αθήνας - Ρίγη συγκίνησης - Όλος ο κόσμος μία φωνή - Έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο με φόντο την ελληνική Βουλή - Δείτε τις εικόνες που μεταδίδει το Newsbomb.gr


    Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018. Μία ημέρα που θα μείνει στην Ιστορία. Οι Έλληνες ενώνουν τη φωνή τους και φωνάζουν «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική». Το Σύνταγμα έχει πλημμυρίσει από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που δίνουν το «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Οι εικόνες που έρχονται από το Σύνταγμα πραγματικά συγκλονίζουν!


    ζυμαρι τηγανιτο



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Δείτε ΕΔΩ τις συγκλονιστικές εικόνες

    Λίγα λεπτά μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής υψώθηκε στο Σύνταγμα η γιγαντιαία ελληνική σημαία με φόντο τη Βουλή των Ελλήνων. Οι διαδηλωτές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο. Οι λέξεις αδύνατες να αποτυπώσουν το κλίμα στο κέντρο της Αθήνας. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!


    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

    Δείτε τη συγκλονική στιγμή όπως την κατέγραψε το Newsbomb.gr που οι διαδηλωτές ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά από τη Βουλή.



    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για το συλλαλητήριο

    Δείτε στο Live blog του Newsbomb.gr όλες τις εξελίξεις για το συλλαλητήριο



    τραγουδι μη μου λες να χορεψω στο ρυθμο σου
    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html

    θεμα γαμου αρχαιοελληνικο

    παπακια 50 κυβικα τιμες
    γ νεκροταφειο ωραριο
    θεμα γαμου αρχαιοελληνικο

    Σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη, ο ένοπλος φέρεται να πυροβόλησε τρεις φορές προς τη βιτρίνα του εστιατορίου και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.


    Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία εντόπισε τρεις κάλυκες από τους πυροβολισμούς.


    Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εισαγγελίας, το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με την τρομοκρατία.


    Τα κίνητρα του δράστη, ωστόσο, παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.


    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

    θεμα γαμου αρχαιοελληνικο



    #avenueLouise : chouette, c'est Noël, des pétards dès le matin. Ah non, en fait ce sont des tirs répétés de kalachnikov sur un restaurant ! pic.twitter.com/MBVbNhhIWb

    — Thibault Becquaert (@thibaultheodore) December 24, 2018


    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

    μαρια σταφυλα τροχαιο

    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html
    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_77.html
    Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Καλούμαστε να ανησυχούμε για το τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας

    «Έχουμε υποχρέωση να δημιουργήσουμε αυλάκια, ώστε τον ενθουσιασμό των παιδιών να τον κατευθύνουμε εκεί όπου υπάρχει πνευματικός πλούτος», τόνισε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου που διοργάνωσε το 100ό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες της εποχής και την ανάγκη των παιδιών να στηριχτούν κάπου, ενώ παρομοίασε τον ενθουσιασμό τους με τα γάργαρα νερά των βουνών που τρέχουν ορμητικά.


    Επιπλέον, επεσήμανε ότι «ένα δέντρο που του κόβουμε τις ρίζες ή το κλαδεύει όπως θέλει ο καθένας δεν φέρνει καρπούς, ξεραίνεται και έτσι δεν έχουμε συνέχεια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί όλους. Καλούμαστε να ανησυχούμε για το τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας. Η πίστη, βέβαια, θεριεύει τον άνθρωπο, τον δυναμώνει», πρόσθεσε και κάλεσε τους γονείς, τις γιαγιάδες και τους παππούδες να στηρίζουν τα παιδιά, να τους μαθαίνουν να πηγαίνουν στην Εκκλησία και να κάνουν τον σταυρό τους, χαρακτηρίζοντάς τους ιεραπόστολους αυτού του έθνους.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Επιπρόσθετα, υπογράμμισε ότι «Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα, ούτε ο Αρχιεπίσκοπος, ούτε οι κυβερνήσεις, ούτε κανένας άλλος, ντόπιος ή ξένος, να κόψει τις ρίζες μας».


    μαρια σταφυλα τροχαιο

    μαρια σταφυλα τροχαιο

    Εξάλλου, μίλησε στους μαθητές για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, μιας διπλής εορτής, από τη μια ο αγώνας για την ελευθερία και από την άλλη ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και τους ευχήθηκε, υγεία, δύναμη και προκοπή.

    Ακολούθως, προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο δύο βιβλία για την βιβλιοθήκη του σχολείου και κατόπιν άρχισε η εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια και θεατρικά δρώμενα από τους μαθητές.

    Η εκδήλωση έλαβε χώρα το πρωί στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων «'Αννα και Μαρία Καλουτά». Επί της υποδοχής του Αρχιεπισκόπου, η διευθύντρια του σχολείου, Γεωργία Πολυζώη, δάσκαλοι και γονείς, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του.

    Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



    εξυπνες φωτο
    πολιτιστικα δρωμενα δραμας

    τι σημαινει η λεξη ανεξαρτησια

    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html
    πανελληνιες θεματα δεσμων
    τι σημαινει η λεξη ανεξαρτησια

    Περισσότερο ευαίσθητα είναι τα κουτάβια, καθώς δεν έχουν μεγάλες αντοχές στο κρύο.


    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

    «Αυτή την περίοδο που υπάρχει παγετός, πολλά αδέσποτα ζώα ψάχνουν να βρουν καταφύγιο σε χώρους όπου υπάρχει λίγος ήλιος, λίγη προστασία από ανέμους, μακριά από τα χιόνια. Διαπιστώνουμε καθημερινά ότι υπάρχουν κάποια σημεία στα οποία οι φιλόζωοι ρίχνουν τροφή για τα αδέσποτα ή τη διανέμουν μέσω ημών» αναφέρει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Σταύρος Ζαμπέτογλου, πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Περιβάλλοντος Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ).


    Υπογραμμίζει επίσης ότι υπάρχουν άνθρωποι που διανύουν χιλιόμετρα καθημερινά, για να προσφέρουν τροφή σε αδέσποτα που ζουν σε συγκεκριμένες περιοχές και σε αυτούς - όπως σχολιάζει ο ίδιος - "βγάζει το καπέλο".


    Σε ό, τι αφορά την ανάγκη των ζώων αυτών για νερό, σημειώνει ότι και πάλι κάποιοι φιλόζωοι αφήνουν δοχεία με νερό για τα αδέσποτα και φροντίζουν για την αλλαγή του, αν παγώσει. Ωστόσο διευκρινίζει ότι λίγο - πολύ ένα ζώο θα βρει νερό για να πιει, είτε από το χιόνι είτε από ποσότητες νερού που θα λιώσουν και θα συγκεντρωθούν σε κάποιο σημείο.


    τα στοιχειωμενα σπιτια της θεσσαλονικης

    τι σημαινει η λεξη ανεξαρτησια

    Από την άλλη πλευρά, ο κ. Ζαμπέτογλου τονίζει ότι υπάρχει αγάπη και ενδιαφέρον από φιλόζωους, που είτε αναλαμβάνουν τη φροντίδα αδέσποτων ζώων είτε τα υιοθετούν είτε προσφέρουν μια οικονομική υποστήριξη ώστε να εξακολουθήσει να υφίσταται η ύπαρξη αυτών των πλασμάτων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.


    Ωστόσο αναφέρεται και σε άλλους ανθρώπους οι οποίοι έχουν αντίθετη άποψη, δεν επιθυμούν να κυκλοφορούν τα αδέσποτα ανάμεσά τους, τα χτυπούν, τα πυροβολούν ή ρίχνουν φόλες.


    «Από τη στιγμή που κάποιος δεν έχει τη δυνατότητα να υιοθετήσει κάποιο ζώο συντροφιάς από τον δρόμο, εκείνο που μπορεί να κάνει είναι να του δώσει λίγη τροφή και να επιδείξει λίγη ανθρωπιά, να μην το κλωτσήσει, να μην το διώξει, να μην του ρίξει φόλα. Μπορεί να υπάρχει σε έναν βαθμό ευαισθητοποίηση του κόσμου, ωστόσο πρέπει να υπάρχει μια γενικότερη κουλτούρα σεβασμού και αγάπης προς τα αδέσποτα» επισημαίνει.


    Σχολιάζει άλλωστε ότι «αν κάποιος μπορεί να προστατέψει ένα ζώο από το κρύο, το αποτέλεσμα εξαρτάται από το φιλότιμό του και την αγάπη του για τα ζώα». Χαρακτηριστική είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, η περίπτωση ενός ανθρώπου ο οποίος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στο Λευκό Πύργο, έφτιαξε ένα αυτοσχέδιο καφάσι για να προστατέψει έναν σκύλο.


    «Μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει κάτι αντίστοιχο, σε κάποιο απόμερο σημείο ενδεχομένως και εφόσον μια τέτοια κατασκευή δεν προσβάλει την καλαισθησία του τοπίου» υπογραμμίζει.


    Σε περίπτωση που ένα αδέσποτο βρεθεί χτυπημένο, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στους δήμους που έχουν αναπτύξει κάποιο σύστημα προστασίας των αδέσποτων ζώων, ώστε το ζώο να προστατευτεί, να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα και καταφύγιο και όταν επανακάμψει να επιστρέψει στην περιοχή όπου ζει.


    «Στον ΣΥΠΠΑΖΑΘ συμμετέχουν οι δήμοι Θέρμης, Θερμαϊκού και Καλαμαριάς, ενώ ο Σύνδεσμος πραγματοποιεί καθημερινά εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, στειρώσεις, περιθάλψεις ασθενών και τραυματισμένων ζώων, καθώς και αυτοψίες σε σημεία όπου ένα ή περισσότερα αδέσποτα δημιουργούν πρόβλημα», σημειώνει.


    «Υλοποιεί επίσης εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών και δίνει για υιοθεσία αδέσποτα ζώα αφού στειρωθούν και εμβολιαστούν, χωρίς καμία δαπάνη. Είναι χαρακτηριστικό ότι εντός του 2018 έγιναν 330 τέτοιες υιοθεσίες», τονίζει ο κ. Ζαμπέτογλου.


    αναπτυξη ηλιουπολη

    αναπτυξη ηλιουπολη

    Ανατρέχοντας στα επίσημα στατιστικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα στη σελίδα του ΟΠΑΠ, www.opap.gr οι αριθμοί που μοίρασαν τα μεγαλύτερα ποσά τζακ ποτ στην πρόσφατη ιστορία του παιχνιδιού είναι οι εξής:


    αναπτυξη ηλιουπολη

    · Στις 15 Απριλίου 2010 όπου το Τζόκερ μοίρασε 19,3 εκατ. ευρώ, ο χρυσός συνδυασμός ήταν 17,22,36,39,42 και ΤΖΟΚΕΡ το 14


    · Στις 6 Νοεμβρίου 2014 που μοίραζε 18,4 εκατ. ευρώ, τα τυχερά νούμερα ήταν τα 9,14,20,24,30 και ΤΖΟΚΕΡ το 16


    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html

    · Στις 13 Δεκεμβρίου 2015 που το ποσό που διανεμήθηκε άγγιξε τα 15,5 εκατ. ευρώ o υπερτυχερός είχε παίξει τα 10,27,28,31,38 και ΤΖΟΚΕΡ το 3


    · Στις 10 Νοεμβρίου 2016 το παιχνίδι μοίρασε 13,8 εκατ. ευρώ και η κληρωτίδα είχε αναδείξει τα 6,16,22,26,37 και ΤΖΟΚΕΡ το 9



    Αναφορικά με κάποια μικρότερα τζάκ ποτ προκύπτει:



    · Στις 27 Ιουνίου 2013 το Τζόκερ έδωσε 7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς5,19,26,30,34 και ΤΖΟΚΕΡ το 2


    · Στις 12 Σεπτεμβρίου 2013 μοίρασε 7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 4,13,24,33,35 και ΤΖΟΚΕΡ το 12


    · Στις 24 Αυγούστου 2014 έδωσε 8,1 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 4,5,8,13,14 και ΤΖΟΚΕΡ το 9


    · Στις 31 Μαίου 2015 διένειμε 9,5 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 16,19,29,38,39και ΤΖΟΚΕΡ το 11


    · Στις 30 Ιουλίου 2015 το ποσό που έδινε έφτασε τα 9,7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 17,22,29,31,44 και ΤΖΟΚΕΡ το 4


    · Στις 15 Μαϊου 2016 το Τζόκερ έδωσε 9,8 εκατ. ευρώ με τυχερά νούμερα τα 9, 15, 27, 35, 41 και ΤΖΟΚΕΡ το 8



    καρολινα βοσνιακη
    εκφραση ακινητα λαρισα
    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html

    ζουγανελη αττικη οδος στιχοι

    πετρούπολη κύπρου 52
    αναφυλαξια φωτογραφιες

    Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «Canard Enchaine», η Lactalis συνέχισε τη διάθεση 8.000 τόνων γάλακτος σε σκόνη που είχαν παραχθεί στο εργοστάσιο της Κραόν, πηγή του μολυσμένου με σαλμονέλα βρεφικού γάλακτος στο τέλος του περασμένου έτους, παρά τους περιορισμούς που της είχαν επιβληθεί. Οι παρτίδες αυτές προορίζονταν για παρασκευή βιομηχανικών προϊόντων διατροφής.


    Η εβδομαδιαία εφημερίδα στηρίζει τις πληροφορίες της σε «έγγραφα της νομαρχίας της Μαγιέν» που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα. «Η απόφαση να επιτραπεί η κατανάλωση 8.000 τόνων γάλακτος σε σκόνη μας εξέπληξε, διότι τότε δεν ξέραμε εάν η μονάδα που παρήγαγε γάλα για ενηλίκους ήταν επίσης μολυσμένη. Ισοδυναμούσε με την ανάληψη χωρίς λόγο, ρίσκου για τη δημόσια υγεία» δήλωσε στο Canard Enchaine υπάλληλος της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού, Κατανάλωσης και Καταπολέμησης της Απάτης (DGCCRF) ο οποίος δεν κατονομάζεται.


    «Υπάρχει σε εξέλιξη μία δικαστική διαδικασία σε σχέση με την υπόθεση του βρεφικού γάλακτος. Εάν η Lactalis προσπάθησε να παραβιάσει τις οδηγίες που της είχαν δοθεί, προφανώς θα πρέπει να καταδικασθεί» σχολίασε ο υπουργός Οικολογικής Μετάβασης, Φρανσουά ντε Ρουζί στο δίκτυο LCI.


    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

    Η Ένωση οικογενειών των δεκάδων θυμάτων του μολυσμένου με σαλμονέλα βρεφικού γάλακτος, που είχε πρόσβαση στους φακέλους, κατήγγειλε «τις νέες, τουλάχιστον ανησυχητικές αποκαλύψεις».


    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html

    «Την ώρα που τα βρεφικά προϊόντα που παράγονται στο εργοστάσιο της Κραόν από τον Απρίλιο 2017 αποσύρθηκαν από την αγορά, με την υποψία ότι είναι μολυσμένα με σαλμονέλα, η σκόνη γάλακτος που παρασκευάσθηκε στο ίδιο εργοστάσιο, την ίδια χρονική περίοδο και προοριζόταν για την παρασκευή βιομηχανικών προϊόντων διατροφής (παγωτά, γλυκά κλπ.) διατέθηκε χωρίς εμπόδια και χωρίς κάποιος από την Lactalis να αναρωτηθεί για την καταλληλότητά της» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης.


    «Για ποιον λόγο οι υπηρεσίες του κράτους περιορίσθηκαν στα βρεφικά προϊόντα; Για ποιον λόγο η Lactalis δεν προχώρησε, όπως έκανε με τα βρεφικά προϊόντα, σε απόσυρση των προϊόντων αυτών που εν δυνάμει ήταν μολυσμένα με σαλμονέλα;» αναρωτιέται ο πρόεδρος της Ένωσης των οικογενειών, Κεντέν Γκιγεμέν.


    Στο τέλος του 2017, 37 βρέφη μόνο στη Γαλλία μολύνθηκαν με σαλμονέλα αφού κατανάλωσαν το βρεφικό γάλα Picot και Milumel, το οποίο παρήχθη στο εργοστάσιο της Κραόν. Κρούσμα δηλητηρίασης από σαλμονέλα καταγράφηκε και στην Ελλάδα, καθώς το βρεφικό γάλα της Lactalis κυκλοφορεί στη χώρα μας με την εμπορική ονομασία Frezylac.


    Από τις 18 Σεπτεμβρίου 2018, η Lactalis έλαβε και πάλι άδεια από το υπουργείο Γεωργίας της Γαλλίας, για τη διάθεση βρεφικού γάλακτος που παράγεται στο εργοστάσιο της Κραόν.



    ζουγανελη αττικη οδος στιχοι
    ζουγανελη αττικη οδος στιχοι

    celestino τζιν καμπανα

    θεση συριζα για λαθρομεταναστες
    celestino τζιν καμπανα

    Ο Ηλιάδης που κατέβηκε στην κατηγορία των -90 κιλών με στόχο το 3ο Ολυμπιακό μετάλλιο έχασε κόντρα στα προγνωστικά από τον Κινέζο Τσενγκ με ippon (πτώση) νωρίς στον αγώνα του και έτσι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί έστω στα ρεπεσάζ (όσοι προκρίθηκαν στην φάση των 16 θα είχαν αυτό το δικαίωμα).


    https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html

    2016 08 10T141040Z 301184929 RIOEC8A13DCSJ RTRMADP 3 OLYMPICS RIO JUDO M MIDDLE
    (Στο τατάμι ο Ηλιάδης - Πηγή: Reuters / TORU HANAI)


    η αυλη μας βιβλιο

    «Αυτό είναι το τζούντο. Δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Όλα είναι δυνατά σε Ολυμπιακούς αγώνες. Αυτοί ήταν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί της καριέρας μου» δήλωσε στην ΕΡΤ λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο 30χρονος Ολυμπιονίκης μας με συγκομίδη ένα χρυσό (Αθήνα 2004) και ένα χάλκινο μετάλλιο (Λονδίνο 2012).


    Το τζούντο έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο την παρουσία του στο Ρίο καθώς και ο Μουστόπουλος εχθές έχασε με ippon από τον κατώτερο στην κατάταξη αντίπαλό του.



    celestino τζιν καμπανα
    https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html

    γουεμπ τβ λαιβ

    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

    Ο κ. Κοντονής κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να συμβάλλουν στην κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος και του νόμου περί ευθύνης που εγκαθιδρύει καθεστώς ασυλίας για πολιτικά πρόσωπα και υπογράμμισε ότι σε μια τέτοια περίπτωση η μη ύπαρξη προστατευτικού πλαισίου θα ισχύσει πρώτα και κύρια για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ανάγκη προστασίας, δεν φοβούνται, δεν έχουν ανάγκη ειδικού καθεστώτος.


    Αναφερόμενος στις θέσεις των κομμάτων, ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι από τη σημερινή συζήτηση το ερώτημα που αναδεικνύεται είναι αν "βρισκόμαστε ενώπιον ενός σκανδάλου ή ενώπιον μιας σκευωρίας".


    τι ειναι συμφωνα

    "Για ένα διεθνές σκάνδαλο που απασχολεί πλείστες όσες χώρες, θέλουν κάποιοι να μας πούνε ότι στην Ελλάδα δεν έχει γίνει τίποτα", παρατήρησε ο κ. Κοντονής σημειώνοντας ότι ενώ όλη η υφήλιος ψάχνει το σκάνδαλο, εδώ κάποιοι έχουν την έμπνευση να ισχυριστούν ότι είναι σκευωρία.


    πλαστικα βαρελια σταματιου

    "Να ψάχνουν οι έννομες τάξεις τόσων κρατών να βρούνε την άκρη σε αυτό το θέμα και εδώ να μας λέτε ότι έχουμε σκευωρία. Όμως βρίσκεστε σε σύγκρουση με τους αριθμούς και την πραγματικότητα", είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης και επισήμανε ότι "μόνο η εξωνοσοκομειακή δαπάνη, το 2000 ήταν 1,278 δισ. και το 2009 φτάνει το 5,108 δισ." και ακόμη ότι "η δημόσια δαπάνη επί ποσοστού του ΑΕΠ ήταν 0,9% το 2000 και το 2010 έφτασε το 2,1% όταν στην ΕΕ ήταν 1%".





    γουεμπ τβ λαιβ
    γουεμπ τβ λαιβ
    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html

    σαντα σπουδαστηρι

    Κληθείς να σχολιάσει την έκβαση της συμφωνίας των Πρεσπών μετά το πρόσφατο δημοψήφισμα στην πΓΔΜ ο κ. Αυγενάκης σημείωσε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο»: «Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αυτή τη στιγμή, τι μέλλει γενέσθαι στην πολιτική σκηνή των Σκοπίων. Οι επιπόλαιες και αντιφατικές αντιδράσεις δείχνουν τελικά με πόσο επικίνδυνο τρόπο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διαχειρίστηκε μείζονος σημασίας εθνικά ζητήματα».


    σαντα σπουδαστηρι

    Ασκώντας κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης για το ζήτημα υπογράμμισε πως:



    Οι πολίτες πλέον έχουν καταλάβει ότι οι κ. κ. Τσίπρας και Καμμένος είναι δύο κυνικοί πολιτικοί που μπροστά στο φάσμα της κατάρρευσής τους, δεν διστάζουν να παριστάνουν ότι συγκυβερνούν, με μόνη συγκολλητική ουσία αυτή που τους κρατά στις καρέκλες τους. Το μόνο κοινό που βλέπουν σε αυτούς οι πολίτες είναι το κοινό τους πολιτικό τέλος.


    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html


    Ενώ, επεσήμανε: «Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: το άνοιγμα του Σκοπιανού ήταν άκαιρο. Και η συμφωνία των Πρεσπών είναι κακή και επιζήμια για την Ελλάδα. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να την κυρώσουμε ούτε τώρα, ούτε στην επόμενη Βουλή».


    τιλιο εντερο

    Για το ζήτημα των μειώσεων στις συντάξεις ο Γραμματέας της ΝΔ σχολίασε πως:



    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει ήδη επιβάλει 21 μειώσεις στις συντάξεις. Ο νόμος Κατρούγκαλου πετσόκοψε όλες ανεξαιρέτως τις συντάξεις των νέων συνταξιούχων και ψήφισε δυο φορές την περικοπή των παλιών». Και συνέχισε τονίζοντας ότι «Τις μειώσεις αυτές τις ψήφισαν μόνοι τους ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Εμείς όχι μόνο τις καταψηφίσαμε αλλά καταθέσαμε και τροπολογία για να μην ισχύσουν. (…) Θέση της ΝΔ είναι καμία περικοπή συντάξεων.



    Στο ερώτημα για το πώς βλέπει η ΝΔ το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί προγραμματικές της δηλώσεις αναφορικά με μειώσεις φόρων και εισφορών ο κ. Αυγενάκης απάντησε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ "δανείζεται" ευκαιριακά και ανεπιτυχώς κάποιες θέσεις μας για να ικανοποιήσει επικοινωνιακές ανάγκες. Ο κ. Τσίπρας όμως, ούτε ξέρει, ούτε θέλει, ούτε μπορεί. Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδρομή».


    Επιπλέον σε ερώτηση αν θα συνεχίσει στη θέση του Γραμματέα της ΝΔ και μετά το συνέδριο του Δεκεμβρίου, δήλωσε:



    Και μετά το Συνέδριο της ΝΔ τον Δεκέμβριο θα συνεχίσω να εργάζομαι με συνέπεια στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη μεγάλη πολιτική και εθνική νίκη στις επικείμενες εκλογές. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας στο κόμμα!.




    σαντα σπουδαστηρι
    p=τω

    σουβλακια σε κυπριακη πιτα θερμιδες

    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_96.html
    αρχαικος αιωνας
    σουβλακια σε κυπριακη πιτα θερμιδες

    Τα φαινόμενα τα οποία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, από το βράδυ βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα εξασθενήσουν.


    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html

    Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι έως 5 μποφόρ.


    Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


    σουβλακια σε κυπριακη πιτα θερμιδες

    Αττική


    Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση το βράδυ.
    Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


    σεναρια διδασκαλιας β δημοτικου

    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ.
    Άνεμοι: βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες βαθμιαία θα αυξηθούν, οπότε θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
    Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


    παθησεις φτερνας

    suzuki sx4 παρουσιαση
    ο τρελος τα χει τετρακοσια

    «Υπάρχουν αναφορές για αρκετά θύματα, οι τελευταίες κάνουν λόγο για πέντε άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη σοβαρότητα των τραυματισμών. Ούτε για νεκρούς», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.


    Το διυλιστήριο της εταιρείας Husky Energy έχει επηρεαστεί. Σύμφωνα με τους πυροσβέστες μια μικρή δεξαμενή που περιείχε «αργό πετρέλαιο, ή πίσσα», ανατινάχθηκε.


    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html

    παθησεις φτερνας

    Μια διαρροή πίσσας περιορίστηκε, πρόσθεσαν.


    Η τοπική αστυνομία έκανε λόγο για ένα «σοβαρό περιστατικό» στο twitter, ωστόσο ανέφερε ότι δεν υπήρξε κάποια εκκένωση.



    παθησεις φτερνας
    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html

    μερικη απασχοληση δικαιωματα εργαζομενου

    πειραματιζομαι στα αγγλικα
    μερικη απασχοληση δικαιωματα εργαζομενου

    Ο υπουργός αναφέρθηκε στην πρόσφατη συμφωνία στο Eurogroup, η οποία, όπως είπε, επαναφέρει την εμπιστοσύνη, απελευθερώνει κεφάλαια για τις δανειακές ανάγκες της Ελλάδας, συγκεκριμενοποιεί μία πορεία για την ελάφρυνση του χρέους και δηλώνει την υποστήριξη των δανειστών για να βγει η Ελλάδα στις αγορές. Σημείωσε ότι οι τομείς που προσφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα είναι, μεταξύ άλλων, ο εξειδικευμένος τουρισμός, η ακίνητη περιουσία, οι μεταφορές, η ενέργεια, η βιοτεχνολογία και η παραγωγή τροφίμων και τόνισε ότι έχουν, ήδη, ανακοινωθεί σημαντικές επενδύσεις από την Κίνα και τις ΗΠΑ προς την Ελλάδα, όπως η συμφωνία με το Calamos Group για την Εθνική Ασφαλιστική και η επένδυση της Philip Morris International.


    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

    μερικη απασχοληση δικαιωματα εργαζομενου

    Επίσης, ο κ. Παπαδημητρίου επισήμανε ότι οι επενδύσεις στην Ελλάδα θα είναι κερδοφόρες, καθώς είναι μία χώρα με νομισματική σταθερότητα, με ανταγωνιστικό κόστος εργασίας, με σημαντική γεωστρατηγική θέση, με σημαντικό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και είναι μέλος οργανισμών όπως η ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει τα πλεονεκτήματα μίας ανεπτυγμένης οικονομίας και τις ευκαιρίες που συνήθως παρουσιάζονται στις αναπτυσσόμενες οικονομίες, ενώ αναφέρθηκε στην άνθηση των νεοφυών επιχειρήσεων (startups).


    Απαντώντας σε ερωτήσεις για την Εθνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, ο Έλληνας υπουργός είπε ότι ο νέος φορέας θα ενώσει το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και άλλους αντίστοιχους φορείς με διαθέσιμα κεφάλαια για να επιτύχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και σημείωσε ότι έχουν, ήδη, δείξει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν αντίστοιχες ευρωπαϊκές τράπεζες, αλλά και η αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS.



    τρακαρισμενα αυτοκινητα προς πωληση κυπρος
    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

    ακαθαριστα εσοδα απο επιχειρηματικη δραστηριοτητα

    https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_69.html
    tom and jerry ειδη παρτυ
    ακαθαριστα εσοδα απο επιχειρηματικη δραστηριοτητα
    Αδειάζει η Αθήνα: Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια, αεροδρόμια και εθνικές οδούς

    Πάσχα στο χωριό επιλέγουν και φέτος οι Έλληνες


    Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα - Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια, πυκνή ροή στις εθνικές οδούς


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Με φορτωμένα τα αυτοκίνητα μέχρι... τον ουρανό, οι κάτοικοι των μεγάλων αστικών κένρων παίρνουν τους δρόμους για την επαρχία.

    Τόσο οι κάτοικοι της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης εγκαταλείπουν από νωρίς το πρωί πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα και κατευθύνονται προς τα χωριά της περιφέρειας και τα νησιά.

    Στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου η κίνηση είναι πάρα πολύ αυξημένη, με τα καράβια να φεύγουν όλα σχεδόν γεμάτα.

    Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ακτοπλόων, η κίνηση για τις Κυκλάδες αναμένεται φέτος να παρουσιάσει αύξηση κατά 4% σε σχέση με πέρυσι.

    Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 22 δρομολόγια, από τη Ραφήνα 12 για τις Κυκλάδες και 6 για το Μαρμάρι, ενώ 6 δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν από το Λαύριο.

    Χθες, Μεγάλη Τετάρτη, από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 16 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 14.954 επιβάτες για διάφορα νησιά του Αιγαίου, 2.458 ΙΧ οχήματα, 775 φορτηγά και 351 δίκυκλα.

    Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 28 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 4.817 επιβάτες, 781 ΙΧ οχήματα 46 φορτηγά και 127 δίκυκλα.

    Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 10 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 2.946 επιβάτες, 853 ΙΧ οχήματα, 70 φορτηγά και 60 δίκυκλα.

    Από το Λαύριο έγιναν 5 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 1.302 επιβάτες, 339 ΙΧ οχήματα, 32 φορτηγά και 15 δίκυκλα.

    Το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει και σήμερα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών των πλοίων, ενώ συστήνεται σε όσους πρόκειται να ταξιδέψουν να βρίσκονται στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου μία ώρα νωρίτερα, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμων των λιμανιών.

    Πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν και φέτος, λόγω του Πάσχα, εκπτώσεις και προσφορές ενώ από την Παρασκευή 30/3/2018 μέχρι και την Κυριακή 15/4/2018, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που υπηρετούν σε νησιά της χώρας, θα μπορούν να λάβουν έκπτωση 50% στα εισιτήρια των ιδίων, καθώς και στα ναύλα των ΙΧ και δικύκλων τους, για μετακινήσεις από και προς τα νησιά που υπηρετούν με την προσκόμιση βεβαίωσης.

    Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς και το «Ελ. Βενιζέλος»

    Σε κανονικούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος του Πάσχα προς την κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα.

    Ήδη, από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης χιλιάδες αυτοκίνητα έχουν περάσει τα διόδια των Αφιδνών ενώ εκτιμάται ότι μέχρι το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής θα έχει ολοκληρωθεί το 80% της εξόδου των εκδρομέων.

    Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην κεντρική Ελλάδα έχουν διευκολύνει τους οδηγούς στο ταξίδι τους ενώ σε πλήρη ανάπτυξη είναι και τα μέτρα της τροχαίας στο εθνικό δίκτυο.

    Ανάλογη εικόνα και στους δρόμους που οδηγούν προς Πελοπόννησο και δυτική Ελλάδα. Μικρές καθυστερήσεις παρατηρούνται μόνο πριν τους σταθμούς διοδίων.

    Από τους σταθμούς των ΚΤΕΛ τα λεωφορεία αναχωρούν με 100% πληρότητα, όπως επίσης και από τους σταθμούς των τρένων.

    Την τιμητική τους έχουν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος οι εσωτερικοί προορισμοί με τις πτήσεις επίσης να αναχωρούν γεμάτες.



    ακαθαριστα εσοδα απο επιχειρηματικη δραστηριοτητα
    πανελλαδικές εξετάσεις 2015 ημερομηνιες
    https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html