Friday, March 22, 2019

κλειδι μαγικο του ονειρου

περδικες στο φουρνο
ευαγγελατος ηλεκτρα

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,


Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω, ότι ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

Με τιμή,


Σταύρος Θεοδωράκης».


Αιτία του «διαζυγίου» φαίνεται ότι αποτέλεσε η πρόταση του βουλευτή για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία. Ακολούθησε η έντονη αντίδραση του Γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού, Παντελή Αβραμίδη, ο οποίος απαντώντας στον κ. Φωτήλα, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι:



Όταν ένας βουλευτής μέλος μάλιστα του Πολιτικού Συμβουλίου την μια μέρα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υποστηρίζει ότι το Κίνημα πρέπει να βαδίσει ενωμένο χωρίς διαφοροποιήσεις και την άλλη μέρα αφού πρώτα συναντά συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ, δηλώνει ότι «σκέφτομαι να πάω στην ΝΔ», τότε κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας.



Οι δηλώσεις πριν το «διαζύγιο» Ι. Φωτήλα – Ποταμιού


Ο κ. Φωτήλας δήλωσε χθες Δευτέρα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Βήμα FM, ότι το Ποτάμι δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει αυτόνομη πολιτική δράση και έτσι πρότεινε να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία.


Όπως είπε: «Εγώ είμαι ανοικτός σε μια τέτοια προοπτική, με δεδομένη την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη», διαψεύδοντας, ωστόσο, ότι ήδη υπάρχει συμφωνία δική του για ένταξη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Όπως ανέφερε ο κ. Φωτήλας, τις απόψεις του τις έχει εκφράσει εδώ και καιρό στον Σταύρο Θεοδωράκη και έχει στείλει και σχετική επιστολή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού.



κλειδι μαγικο του ονειρου
κλειδι μαγικο του ονειρου
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html

No comments:

Post a Comment