Thursday, March 28, 2019

κληρονομικοτητα και χαρακτηρας

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html
κληρονομικοτητα και χαρακτηρας

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική, αλλά και υπερήφανη στιγμή στην ιστορία της εταιρείας, μιας και μετά από αυτό το γεγονός, ο νέος Όμιλος, BAUSCH Health, θα αναπτυχθεί πιο γρήγορα από τον ανταγωνισμό και θα εκμεταλλευθεί πλήρως τη νέα του δυναμική, με στόχο την επέκταση σε καίριους τομείς της φαρμακευτικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας Ιατρικών Εργαλείων και Εξαρτημάτων.


Η εξέλιξη σε BAUSCH Health αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και μια εύλογη συνέχεια στη διαδικασία της εταιρικής “μεταμόρφωσης”. Το όνομα “BAUSCH” ενσωματώνει την πλούσια ιστορία και το κύρος του πασίγνωστου σήματος Bausch+Lomb. Αντανακλά τη συνέχεια, την καινοτομία και την αφοσίωση του Ομίλου στην Υγεία, εδώ και 165 χρόνια, όταν ο John Jacob Bausch άνοιξε το πρώτο του κατάστημα οπτικών στην πόλη Rochester της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αποτελούν τα θεμέλια, πάνω στα οποία η BAUSCH Health στέκεται σήμερα, όπως και τον πυρήνα της ταυτότητάς της, καθώς κτίζει μια καινοτόμο εταιρεία που είναι αφοσιωμένη στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων παγκοσμίως.


κληρονομικοτητα και χαρακτηρας

Το νέο όνομα προέκυψε μέσα από μια διεξοδική αξιολόγηση των ονομάτων που υπήρχαν διαθέσιμα στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, αλλά και νέων προτάσεων. Σύντομα, όμως, έγινε ξεκάθαρο ότι το όνομα “BAUSCH Health” αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την εταιρεία, όπως είναι σήμερα. Με μια ιστορία που αρχίζει με τη δημιουργία των επαναστατικών σκελετών για γυαλιά, “Vulcanite”, το 1861, την πώληση των γυαλιών ηλίου Ray-Ban για πρώτη φορά στο κοινό, το 1937 και τη μαζική παραγωγή και εμπορία των πρώτων μαλακών φακών επαφής παγκοσμίως, το 1971, το όνομα “ BAUSCH ” είναι συνώνυμο με την καινοτομία και την ποιότητα.


πλατεια αρη βελουχιωτη ανακασα

Το νέο όνομα συμπίπτει και με τις πρόσφατες διοικητικές αλλαγές στον Όμιλο. Ο Όμιλος, υπό νέα ηγεσία, άλλαξε την επιχειρηματική κατεύθυνση του και αποτελεί, πλέον, μια πολύ διαφορετική εταιρεία, μια «νέα εταιρία» σε σχέση με το παρελθόν. Αυτή η ηγετική ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου, κ. Joseph C. Papa, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για την ανάκαμψη του παγκόσμιου Ομίλου: τα τελευταία δύο χρόνια, η νέα διοίκηση έχει προβεί σε ευρείες αναδιαρθρώσεις με στόχο τον στρατηγικό εξορθολογισμό των περιουσιακών στοιχείων και θυγατρικών του Ομίλου ανά τον κόσμο.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html


καιρος στην κατοχη μεσολογγιου

No comments:

Post a Comment