Friday, March 29, 2019

ινστιτούτο θερβάντες επικοινωνια

ινστιτούτο θερβάντες επικοινωνια

«Έχω ενημερωθεί ότι υπάρχει μια συμφωνία για την αναβάθμιση των ελληνικών F16 και αυτή η συμφωνία θα ενισχύσει τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ και τις σχέσεις μας», ήταν η δήλωση του αμερικανού προέδρου που άνοιξε τους «ασκούς του Αιόλου».


Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε στο κόστος της «δυνητικής» συμφωνίας το οποίο φτάνει τα 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, υποστήριξε πως ο λογαριασμός δεν θα ξεπερνά τα 1,1 δισεκ. και επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση του κόμματός του. Η αντιπαράθεση πέρασε και στη Βουλή με βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης να ασκούν έντονη κριτική.


Ο Οργανισμός Συνεργασίας για την Αμυντική Ασφάλεια των ΗΠΑ επιβεβαίωσε το εκτιμώμενο κόστος που ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας και αυτό λόγο για αναβάθμιση ύψους 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μέσω twitter, «διόρθωσε» το ποσό.


Αντιπαράθεση Π. Καμμένου με την ΝΔ


«’Οροφή’ για την Ελλάδα, για τον ελληνικό προϋπολογισμό, είναι 1,1 δισ. ευρώ σε βάθος 10ετίας-15ετίας», ανέφερε ο κ. Καμμένος, επισημαίνοντας πως «τα υπόλοιπα ποσά αφορούν προγράμματα βοήθειας και αντισταθμιστικά».



Η οροφή για την αναβάθμιση των F-16 από τον προϋπολογισμό είναι 1,1δις € τα υπόλοιπα ποσά αφορούν προγράμματα βοήθειας και αντισταθμιστικά

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 17 Οκτωβρίου 2017


ινστιτούτο θερβάντες επικοινωνια
στιχοι για αυτο σαγαπω
οποιος αερας κι αν φυσα ο μυλος παντα αλεθει σημασια
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html

No comments:

Post a Comment