Thursday, March 28, 2019

στεφανιδης γαστρεντερολογος αθηνα

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένα μωρό ηλικίας μόλις 13 μηνών και να τραυματιστούν σοβαρά η 45χρονη μητέρα του και πιο ελαφρά ο 45χρονος σύζυγός της και τα δύο ανήλικα κορίτσια του ζευγαριού, μία 10χρονη και μία 13χρονη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, το άτυχο βρέφος έχασε τη ζωή του την ώρα που το θήλαζε η μητέρα του.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html

Η οικογένεια είχε αποφασίσει να πάει στο χωριό Κοτρώνι για εκδρομή. Μόλις 20 μέτρα πριν φτάσουν στον προορισμό τους, το μωρό άρχισε να κλαίει, καθώς πεινούσε. Η μητέρα του το πήρε από το πίσω καθισματάκι και το έβαλε στην αγκαλιά της για να το θηλάσει.


αμπουλα κερατινης

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γράφεται η τραγική ιστορία. Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η 5μελης οικογένεια εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα βάθους περίπου 20 μέτρων.


Τα λεπτά που ακολουθούν δραματικά. Ο πατέρας και οι δύο ανήλικες κόρες καταφέρνουν με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής να ανέβουν στο δρόμο και να ζητήσουν βοήθεια. Η μητέρα, βαριά τραυματισμένη, έμεινε στο σημείο της τραγωδίας έχοντας αγκαλιά το μωρό της. Η ίδια δεν γνώριζε ότι το παιδί της είναι νεκρό. Ούτε σήμερα γνωρίζει.


στεφανιδης γαστρεντερολογος αθηνα

Όπως αναφέρει ο ANT1, ο μόνος που γνωρίζει για την τραγική κατάληξη που είχε το τροχαίο είναι ο πατέρας. Στη μητέρα και στα αδέρφια του μωρού που υποστηρίζονται ψυχολογικά είναι πιθανόν να τους ανακοινωθεί εντός της ημέρας η αλήθεια.



στεφανιδης γαστρεντερολογος αθηνα
ξενοδοχεια στον ομαλο χανιων

No comments:

Post a Comment