Saturday, March 2, 2019

πρωην εφορια αργυρουπολης

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html
χρυσή ακτή άνδρος

Η Ευρωπαϊκή Ένωση «δεν βρίσκεται σε πόλεμο με κανέναν», δήλωσε η Μογκερίνι, τονίζοντας ωστόσο ότι η ΕΕ θα υπερασπισθεί τα συμφέροντά της απέναντι στην εμπορική επίθεση που εξαπέλυσαν χθες οι Ηνωμένες Πολιτείες.


«Κατ΄αρχάς, γνωρίζετε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν βρίσκεται σε πόλεμο με κανέναν. Δεν το θέλουμε ... Και τούτου δοθέντος, η ΕΕ υπερασπίζεται σαφώς τα συμφέροντά της», προειδοποίησε η Μογκερίνι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον υπουργό Εξωτερικών της Κίνας, Γουάνγκ Γι, στις Βρυξέλλες.


πρωην εφορια αργυρουπολης

«Όπως ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, η ΕΕ θα προσφύγει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου σήμερα και θα επιβάλει επιπλέον δασμούς σε ορισμένα προϊόντα που εισάγονται από τις ΗΠΑ», υπενθύμισε η Μογκερίνι.


1 ft on cm

πρωην εφορια αργυρουπολης

«Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ΗΠΑ δεν είναι ο πλησιέστερος σύμμαχος και φίλος... Αλλά η ΕΕ θα υπερασπισθεί τα συμφέροντά της και μπορώ να σας βεβαιώσω ότι τα μέτρα μας θα είναι λελογισμένα, αναλογικά και απολύτως σύμφωνα με τους κανόνες και τις υποχρεώσεις του ΠΟΕ», συνέχισε.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

Έχοντας στο πλευρό της τον Γουάνγκ Γι, η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας δήλωσε ότι ελπίζει πως «η Κίνα θα εργασθεί προς αυτήν την κατεύθυνση ενεργητικά και αποφασιστικά, διότι συμφωνούμε ότι ο ΠΟΕ είναι και παραμένει η καρδιά των κανόνων του διεθνούς συστήματος εμπορίου».


Το μήνυμα της Κίνας


No comments:

Post a Comment