Tuesday, March 5, 2019

μονέδα συνώνυμα

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html
γηροκομεια βορεια προαστια
μονέδα συνώνυμα

Οι ανησυχίες αυτές συμπεριλαμβάνονται σε επιστολή που εστάλη στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του Facebook, στον οποίο, ουσιαστικά, εκφράζεται η ανησυχία της Νι Αολάιν για τις προσπάθειες του πρώτου ιστοτόπου μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο να αποτρέψει τους «τρομοκράτες» από τη χρησιμοποίηση της πλατφόρμας του.


«Η χρήση πολύ γενικόλογων και ανακριβών ορισμών ως βάσης για να ρυθμιστεί η πρόσβαση και η χρήση της πλατφόρμας του Facebook μπορεί να οδηγήσει σε μεροληπτική εφαρμογή, υπερβολική λογοκρισία και αυθαίρετη άρνηση όσον αφορά την πρόσβαση και χρήση υπηρεσιών του Facebook», προειδοποιεί σε ανακοίνωσή της.


Ο ορισμός του Facebook, εξήγησε, συγχωνεύει στις τρομοκρατικές οντότητες όλες τις μη κρατικές οργανώσεις που καταφεύγουν στη βία προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους.


«Η χρησιμοποίηση ενός τόσο εκτεταμένου ορισμού είναι ιδιαίτερα ανησυχητική λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι ορισμένες κυβερνήσεις επιδιώκουν να στιγματίσουν διάφορες μορφές διαφωνίας και αντιπολίτευσης - είτε είναι ειρηνικές είτε βίαιες», συγκαταλέγοντάς τες στους τρομοκράτες, δήλωσε η Νι Αολάιν.




μονέδα συνώνυμα
κυριαρχο ματι

No comments:

Post a Comment