Thursday, March 7, 2019

κασα νεκρου

παναγια μολυβδοσκεπαστη
κασα νεκρου
κασα νεκρου

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έλεγχε τίποτα», υποστήριξε ο Τζέφρι Λίχτμαν, συνήγορος υπεράσπισης του Γκουσμάν, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης στην πολυαναμενόμενη δίκη, που αναμένεται να διαρκέσει πάνω από τέσσερις μήνες σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη.


Κατά τον δικηγόρο του, ο «Ελ Τσάπο» είναι «αποδιοπομπαίος τράγος» της μεξικανικής κυβέρνησης. «Γιατί χρειάζεται η μεξικανική κυβέρνηση αποδιοπομπαίο τράγο; Διότι έβγαλε πολύ χρήμα από τις δωροδοκίες των βαρόνων των καρτέλ», πέταξε ο Λίχτμαν.


ολυμπιακος μπαρτσελονα ετ1

Ο συνήγορος κατηγόρησε τον απερχόμενο πρόεδρο, τον Ενρίκε Πένια Νιέτο, καθώς και τον προκάτοχό του, τον Φελίπε Καλδερόν (2006-2012), ότι έλαβαν «εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια» σε δωροδοκίες από το καρτέλ Σιναλόα, που ο Γκουσμάν φέρεται να διοικούσε επί 25 χρόνια.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

Υπεύθυνος για τις πληρωμές ήταν ο Ισμαέλ «Ελ Μάγιο» Σαμπάδα, συγκατηγορούμενος του «Ελ Τσάπο», που όμως διαφεύγει τη σύλληψη, συνέχισε ο Λίχτμαν κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας τοποθέτησής του, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο «Ελ Μάγιο» ήταν το αληθινό αφεντικό της συμμορίας.




https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

No comments:

Post a Comment