Sunday, March 10, 2019

κι εσυ στα αστερια βλεπεις μονο ζωδια

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html
βουτιες θανατου
κι εσυ στα αστερια βλεπεις μονο ζωδια

Σύμφωνα με τη ρύθμιση που φέρει τις υπογραφές του Νίκου Παππά, Έφης Αχτσιόγλου, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Τάσου Πετρόπουλου, οι νέες εισφορές, 7,05% για τους εργαζόμενους και 8,05% για τους εργοδότες, θα καταβληθούν αναδρομικά από την αρχή του έτους σε 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη να καταβάλλεται μέχρι το τέλος του έτους.


κι εσυ στα αστερια βλεπεις μονο ζωδια

Αντιθέτως, η εργοδοτική εισφορά 2% επί του ετήσιου κύκλου εργασιών των Μέσων Ενημέρωσης θα καταβληθεί υπολογιστεί από την πρώτη ημέρα του μήνα που έπεται της δημοσίευσης του νόμου.


καρβουνα χονδρικη βουλγαρια

Η τροπολογία προβλέπει ακόμη, πως οι εισφορές όσων ασφαλίστηκαν στον ΕΔΟΕΑΠ από την 15η Σεπτεμβρίου 2016 και μετά, θα ανέρχονται στο 6,05%, καθώς δεν θα ασφαλίζονται για την καταβολή εφάπαξ βοηθήματος και δεν θα έχουν κράτηση 1% υπέρ εφάπαξ.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html

Οι συνταξιούχοι του κλάδου θα καταβάλλουν εισφορά 5% για επικουρική ασφάλιση και δεν θα τους γίνονται κρατήσεις υγειονομικής περίθαλψης.


Στον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) εντάσσονται πλέον και οι εργαζόμενοι στο Διαδίκτυο.


No comments:

Post a Comment