Sunday, May 19, 2019

paul allen net worth

Η θετική γνωμοδότηση των δικαστών στο αμερικανικό αίτημα ανακοινώθηκε σήμερα, Τετάρτη, ενώ την περασμένη Παρασκευή προηγήθηκε δημόσια συνεδρίαση, κατά την οποία εξετάστηκε το συγκεκριμένο αίτημα, ενώ το δικαστήριο είχε διακόψει τη διαδικασία ενόψει της διάσκεψης, προκειμένου να ανακοινώσει σήμερα το πρωί την απόφασή του.


υγεια και διαπλαση τηλεφωνο

Υπέρ της έκδοσης του Ρώσου υπηκόου, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής βάσει διεθνούς εντάλματος, τάχθηκε στην αγόρευσή του και ο εισαγγελέας της έδρας.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

Ο Βίνικ αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τα όσα του χρεώνουν οι Αμερικανοί, ενώ απηύθυνε έκκληση προς τους δικαστές να μην εκδοθεί στις ΗΠΑ, που τον ζητούν για να τον δικάσουν για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, συνωμοσία για διάπραξη ξεπλύματος βρόμικους χρήματος και παράνομες χρηματικές συναλλαγές προερχόμενες από αξιόποινες δραστηριότητες.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html

Ταυτόχρονα με την έκδοσή του, το Συμβούλιο αποφάσισε να παραδοθούν στις αρχές των ΗΠΑ οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα τάμπλετ, τα κινητά τηλέφωνα κ. ά., που κατασχέθηκαν κατά τη σύλληψή του.


2017 09 29T112359Z 986803013 RC160A582C70 RTRMADP 3 GREECE RUSSIA CYBER


(REUTERS/Alexandros Avramidis)


Ο «σκοτεινός κύριος» Αλεξάντερ Βίνικ


Σε μία σύλληψη υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων, οι ελληνικές αρχές κατάφεραν όχι μόνο να συλλάβουν τον 38χρονο Ρώσο στη Νέα Ρόδα Χαλκιδικής αλλά μπόρεσαν σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, να επέμβουν τη στιγμή που ο άνδρας ήταν συνδεδεμένος μέσω του κινητού του με το σύστημα διαχείρισης της πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, btc-e, η οποία είναι δική του, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας, «κατηγορείται για παραβάσεις του Ομοσπονδιακού Δικαίου των Η. Π.Α. οι οποίες τελέστηκαν διαδικτυακά και ειδικότερα για:


α) λειτουργία επιχείρησης μεταβίβασης μη αδειοδοτημένου χρήματος,
β) συνωμοσία για διάπραξη ξεπλύματος χρήματος,
γ) ξέπλυμα χρήματος, κατά παράβαση δεκαεπτά κεφαλαίων κατηγορίας του Κώδικα των Η. Π.Α.,
δ) συμμετοχή σε χρηματικές συναλλαγές περιουσιακών στοιχείων προερχόμενα από συγκεκριμένες παράνομες δραστηριότητες, κατά παράβαση δύο κεφαλαίων κατηγορίας του Κώδικα των Η. Π.Α.,




paul allen net worth
paul allen net worth
κρουστα

No comments:

Post a Comment