Saturday, May 11, 2019

χελιδονια καταλογος

φθηνα πιατα ποτηρια

Ο συνιδρυτής της Microsoft έκανε τον «άθλο« αυτό σήμερα στο Πεκίνο. Στόχος του δισεκατομμυριούχου: να προσελκύσει την προσοχή στην απουσία τουαλετών στις αναπτυσσόμενες χώρες.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

χελιδονια καταλογος

«Στα μέρη που δεν υπάρχουν υγειονομικές εγκαταστάσεις υπάρχουν πολλά περισσότερα από όσα εδώ μέσα», σχολίασε ο Γκέιτς δείχνοντας το δοχείο που βρισκόταν δίπλα του απευθυνόμενος σε ένα φόρουμ για το μέλλον των τουαλετών στον κόσμο.


ποτε πεφτει φετοσ το πασχα 2014

χελιδονια καταλογος

«Όταν τα παιδιά πάνε να παίξουν έξω, εκτίθενται σε αυτό όλη την ώρα», κατήγγειλε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος. «Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας ζωής, συνδέεται με ασθένειες, τον θάνατο και τον υποσιτισμό», τόνισε.


Στη διάρκεια του φόρουμ αυτού ο Μπιλ Γκέιτς παρουσίασε μια φουτουριστική τουαλέτα που δεν χρειάζεται νερό ή δίκτυο υπονόμων και χρησιμοποιεί χημικά για να μετατρέπει τα ανθρώπινα περιττώματα σε λίπασμα.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html

2018 11 06T081858Z 1503200602 RC194C92B480 RTRMADP 3 BILL GATES CHINA
Πηγή: REUTERS/Thomas Peter


Η τουαλέτα αυτή, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο, είναι έτοιμη προς πώληση έπειτα από χρόνια ερευνών, είναι δημιούργημα ερευνητικών πρότζεκτ που χρηματοδότησε το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς. Υπάρχουν διάφορα σχέδια της τουαλέτας, όμως όλα λειτουργούν διαχωρίζοντας τα υγρά από τα στερεά περιττώματα.


No comments:

Post a Comment