Monday, May 6, 2019

μικρος μαυροπινακας

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html

«Το SPD είναι πεπεισμένο ότι πρέπει να συνομιλήσουμε, το SPD δεν θα αποκλείσει τη συζήτηση», δήλωσε την Πέμπτη ο γενικός γραμματέας Χουμπέρτους Χάιλ, έπειτα από οκτάωρη συνεδρίαση της ηγεσίας του κόμματος υπό τον πρόεδρο Μάρτιν Σουλτς.


ελληνική ιατρική περιοδικό

«Θα αναμείνουμε την περαιτέρω διαδικασία από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Από σεβασμό στον θεσμό του προέδρου, το κόμμα είναι διατεθειμένο να συζητήσει με τα άλλα κόμματα. Tο Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) έχει τη σταθερή πεποίθηση ότι πρέπει να γίνουν συζητήσεις. To SPD δεν θα μείνει έξω από αυτές» δήλωσε ο Χάιλ.


Παρά τις δυσκολίες τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της Γερμανίας, μέχρι σήμερα, ο Μάρτιν Σουλτς είχε κατηγορηματικά αρνηθεί κάθε ιδέα παράτασης του μεγάλου συνασπισμού στον οποίο συμμετείχαν οι δύο χριστιανικές ενώσεις CDU/CSU της Άγκελα Μέρκελ και το SPD μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου που σημαδεύτηκαν από την υποχώρηση της εκλογικής δύναμης των Σοσιαλδημοκρατών, αλλά και των Συντηρητικών.


περιοχες της χαλκιδας

Αντίθετα, ο Σουλτς είχε ταχθεί υπέρ της διεξαγωγής νέων εκλογών.


Όμως, στο εσωτερικό του κόμματος αυξάνονται οι πιέσεις για αλλαγή κατεύθυνσης, κυρίως αφ΄ότου ο πρόεδρος της Γερμανίας, ο σοσιαλδημοκράτης Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ, δήλωσε ότι επιδιώκει την αποφυγή νέων εκλογών και κάλεσε όλα τα κόμματα να επιδείξουν ανοικτό πνεύμα.


Ο πρόεδρος Στάινμάιερ συναντήθηκε για το θέμα αυτό την Πέμπτη με τον Σουλτς.



μικρος μαυροπινακας
μικρος μαυροπινακας
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html

No comments:

Post a Comment