Wednesday, May 1, 2019

επιδομα προισταμενου νηπιαγωγειου

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html
τραγουδια για εισοδο γαμου 2017
επιδομα προισταμενου νηπιαγωγειου
επιδομα προισταμενου νηπιαγωγειου

Η δήλωσή του καταγράφηκε λίγες ώρες αφότου ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών στο Βερολίνο γνωστοποίησε πως άλλο ένα ζευγάρι γερμανών πολιτών πιστεύεται ότι έχει τεθεί υπό κράτηση στην Τουρκία και αντιμετωπίζει κατηγορίες πολιτικής φύσης.


«Έχουμε βάλει στην αναμονή όλες τις αιτήσεις» για μεγάλες εξαγωγές όπλων «που μας έχει υποβάλει η Τουρκία, και δεν είναι λίγες», είπε ο Γκάμπριελ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που οργάνωσε η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.


Ο Γκάμπριελ, κορυφαίο στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), του κόμματος που αποτελεί τον ήσσονα εταίρο στον κυβερνητικό συνασπισμό υπό τη συντηρητική καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, σημείωσε ότι το Βερολίνο είναι υποχρεωμένο να εξάγει όπλα σε κράτη που είναι σύμμαχοί του στο NATO, εάν του ζητείται. Όμως επέμεινε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν στην τρέχουσα συγκυρία και πρόσθεσε ότι σχεδόν όλες οι εξαγωγές όπλων έχουν μπει στον πάγο.


Ο Γκάμπριελ διευκρίνισε ότι γίνονται ελάχιστες εξαιρέσεις σε αυτό, όπως σε περιπτώσεις που οι αποφάσεις της κυβέρνησης συνδέονται με διεθνείς συμφωνίες ή σε περιπτώσεις που πρόκειται για οχήματα, όχι όπλα.




ηρωικη φιγουρα της ιλιαδας
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

No comments:

Post a Comment