Friday, May 10, 2019

θεματογραφια ζητη

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html
βασίλειος θερμός βιογραφικό
λαδι σωματος για μετα το μπανιο

Δεδομένου ότι όλες οι πλευρές επιθυμούν μια αξιόπιστη συμφωνία για την Ελλάδα με την Κομισιόν, την ΕΚΤ , το ΔΝΤ και τον ESM, να αναγνωρίζουν πως αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου η χώρα να επιστρέψει στις χρηματαγορές επιδιώκεται οι παρεμβάσεις για το χρέος να είναι αφενός συμβατές με το πνεύμα του Eurogroup της 24ης Μαΐου 2016, αφετέρου να είναι αξιόπιστες κι επαρκώς φιλόδοξες προκειμένου να καθησυχάζουν για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

Στο EuroWorking Group της Δευτέρας το οποίο θα προετοιμάσει την συνεδρίαση του Eurogroup της 22ας Μαΐου θα εξεταστούν τεχνικές λύσεις για το χρέος που θα επιτρέψουν στους Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών να καταλήξουν σε μια συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους που θα είναι αξιόπιστη και θα συμβάλει στο να αρθούν οι αμφιβολίες για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, όχι μόνο από πολιτική άποψη, αλλά και σε σχέση με τις χρηματαγορές.


Παρότι τα μέτρα στο χαρτί είναι σχεδόν έτοιμα από το επιτελείο του ESM, σε εκκρεμότητα παραμένει η χρονική διάρκεια που η Ελλάδα θα πρέπει να πετυχαίνει πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ μετά το 2018. Η αρχική άποψη του Βερολίνου ήταν δέκα χρόνια (ως το 2028) και του ΔΝΤ τρία χρόνια (ως το 2021), ενώ συμβιβασμός είναι πιθανό να βρεθεί στα πέντε χρόνια (έως το 2023).


Για το πνεύμα των επικείμενων αποφάσεων αναμένεται να ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την ίδια τη Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ στη συνάντηση που θα έχουν αύριο στην Κίνα.


Κατά το ΔΝΤ τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους δεν θα πρέπει να εξειδικευτούν μέχρι το τελευταίο δεκαδικό ή να παραδοθούν πριν το τέλος του προγράμματος, αλλά οι υποσχέσεις θα πρέπει να είναι ποσοτικοποιημένες.



θεματογραφια ζητη
θεματογραφια ζητη

No comments:

Post a Comment