Thursday, May 9, 2019

φυσικοθεραπεια δραπετσωνα

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html
γαβαλας τζαμια
ωραια κοιμωμενη φλοκα
φυσικοθεραπεια δραπετσωνα

Σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης το 2017 άρχισε με νέες καθυστερήσεις στην εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής και στην αξιολόγηση και η παράταση της συνολικής αβεβαιότητας πλήττει την οικονομία.



"Η οικονομία δεν θα ανακάμψει αυτόματα μετά από κάθε αξιολόγηση αν δεν εξαλειφθεί η αβεβαιότητα για την κατεύθυνση της πολιτικής στο μέλλον και ειδικότερα εάν δεν αλλάξουν οι κανόνες της διακυβέρνησης της χώρας και δεν γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις", αναφέρει σχετικά η έκθεση.



Το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή έχει προειδοποιήσει πως με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης δεν τελειώνει το μονοπάτι εφαρμογής του τρίτου Μνημονίου και η ομαλή εκταμίευση των προβλεπόμενων δόσεων της τρέχουσας δανειακής σύμβασης για τους εξής λόγους:


-Πρώτον, θα χρειασθεί χρόνος για την πλήρη εφαρμογή των νομοθετικών μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και των τυχόν εκκρεμοτήτων που θα μεταφερθούν στο επόμενο στάδιο.


-Δεύτερον, ακολουθεί αμέσως μετά τη δεύτερη, η τρίτη αξιολόγηση προόδου, που αν ερμηνεύσουμε το Μνημόνιο κατά γράμμα και μετά τις καθυστερήσεις των προηγού - μενων θα πρέπει να τελειώσει σε ασφυκτικά σύντομο χρονικό διάστημα.


Αυτό πιθανόν σημαίνει ότι ο πολιτικός χρόνος για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης θα είναι σαφώς πιο περιορισμένος σε σχέση με τον πολιτικό χρόνο των προηγούμενων δύο αξιολογήσεων.



φυσικοθεραπεια δραπετσωνα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html

No comments:

Post a Comment