Tuesday, May 14, 2019

σπυροσ γραμμενοσ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html
φιλος πλατεια μεμου

Στη συνέντευξη που δόθηκε με αφορμή την συμπλήρωση 100 ημερών διακυβέρνησης του Εμμανουέλ Μακρόν, η 64χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας, παραδέχεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως αντιλαμβάνεται τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της κάθε πρωί που ξυπνά...


«Φυσικά, τρώμε μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, αυτός με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα», λέει χαρακτηριστικά. Άλλωστε, αναγνωρίζει πως ο σύζυγός της έχει κάνει μόνο ένα λάθος... κι αυτό είναι ότι είναι μικρότερος από εκείνη!


σπυροσ γραμμενοσ

macrons mazi18


σπυροσ γραμμενοσ

«Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι μικρότερος από μένα» λέει η Μπριζίτ Μακρόν που μιλά για την αρχή της σχέσης της με τον Γάλλο πρόεδρο, όταν εκείνη ήταν καθηγήτρια, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών, και εκείνος ήταν μαθητής της. Η ίδια πάντως θεωρεί πως η ιστορία τους είναι «απλή»


«Όταν διαβάζω για εμάς έχω πάντα την εντύπωση ότι διαβάζω την ιστορία κάποιου άλλου. Η ιστορία μας είναι τόσο κοινή» λέει η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και προσθέτει με νόημα: «αν δεν είχα παντρευτεί τον Εμμανουέλ θα είχα χάσει όλη τη ζωή μου».


Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η επόμενη περιπέτεια


H κα Μακρόν δίνει μια γεύση της καθημερινότητάς της δίπλα στον Εμμανουέλ Μακρόν, μια καθημερινότητα που μοιάζει με μια διαρκή περιπέτεια. «Με τον Εμμανουέλ είμαι τόσο συνηθισμένη να μου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα οπότε πάντα αναρωτιέμαι ποια θα είναι η επόμενη περιπέτεια. Και αυτό συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια», λέει η Μπριζίτ Μακρόν.


2017 07 08T125534Z 1283356439 RC12384362B0 RTRMADP 3 G20 GERMANY


REUTERS/Axel Schmidt


Το «Πρώτη Κυρία» είναι μια αμερικανιά


Όσο για τον τίτλο «πρώτη κυρία» η Μπριζίτ αποκαλύπτει ότι είναι μια «αμερικανιά» που δεν της αρέσει καθόλου. Άλλωστε, όπως λέει «Δεν νιώθω καθόλου Πρώτη Κυρία»


2017 04 22T151343Z 1531573604 RC168E7F0630 RTRMADP 3 FRANCE ELECTION MACRON


REUTERS/Benoit Tessier


Ο «αγώνας» της Μπριζίτ για τη μίνι φούστα


Κάποιοι σχολίασαν ότι είναι πολύ μεγάλη για να φοράει μίνι φούστες... «Δεν φοράω μίνι, φοράω φούστες πάνω από το γόνατο» ήταν η απάντηση που έδωσε στο περιοδικό. Και αποκάλυψε τον... «αγώνα» που έδινε στα νιάτα της για να φορέσει την απαγορευμένη – τότε - μίνι φούστα!


«Τις κρύβαμε στις τσάντες μας και τις φορούσαμε έξω για να χορέψουμε ροκ ν ρολ», λέει η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και θυμάται ότι φορούσε μίνι φούστα κάτω από τη μακριά φούστα και όταν χρειαζόταν έβγαζε τη μακριά και γινόταν η αποκάλυψη...


Μια μέρα μάλιστα την έπιασε η γιαγιά της: «Ω θεέ μου, μοιάζεις με παχουλή γριά, να μην το ξανακάνεις ποτέ» της είπε!



χαικαλης εκλεγεται

No comments:

Post a Comment