Tuesday, May 14, 2019

ειδη αλιειας θεσσαλονικη σταυρουπολη

νυμφες της ρωμαικης μυθολογιας
ειδη αλιειας θεσσαλονικη σταυρουπολη
ειδη αλιειας θεσσαλονικη σταυρουπολη
Φίλε... έφυγε ο Στράτος Διονυσίου (pics+vids)

Ακριβώς 28 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Στράτος Διονυσίου έφυγε απρόσμενα από την ζωή.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

Ο Έλληνας τραγουδιστής ήταν από τους βασικούς… εκπροσώπους του λαϊκού ρεπερτορίου και πολλά τραγούδια του έχουν σημειώσει απίστευτη επιτυχία, όχι μόνο την εποχή που ερμηνεύτηκαν από τον ίδιο, αλλά και πολλά χρόνια αργότερα, ακόμα και σήμερα, 28 χρόνια από την 11η Μαΐου του 1990 που άφησε την τελευταία του πνοή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Στράτος Διονυσίου γεννήθηκε στην Νιγρίτα Σερρών στις 8 Νοεμβρίου του 1935 από οικογένεια προσφύγων από την Μικρά Ασία, του Άγγελου και της Στάσας Διονυσίου. Σε ηλικία 12 ετών έφυγε από το χωριό του και αναζήτησε ένα καλύτερο μέλλον στους Αμπελοκήπους της Θεσσαλονίκης, θέλοντας να ξεφύγει από την φτώχεια. Όμως, ένα χρόνο αργότερα, το 1948 έχασε τον πατέρα του.

Στην συμπρωτεύουσα ο Έλληνας τραγουδιστής έκανε πολλές δουλειές προκειμένου να βγάλει το ψωμί του και το 1955 παντρεύτηκε τον παιδικό του έρωτα, Γεωργία Λαβένη, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Τον Άγγελο, την Τασούλα, τον Στέλιο και τον Διαμαντή. Την Μεγάλη Παρασκευή του 2012 η μοναχοκόρη του ερμηνευτή άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών έπειτα από «μάχη» με τον καρκίνο.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_125.html

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr



ξυλινη πορτα επισκευη

No comments:

Post a Comment